06 DP rs i gördüm az önce ph2 arka tamponlu olan birine patlatmış arkadan ankara batikentte geçmiş olsun diyelim taniyaniniz varmiydi aracı veya sahibini
207 RC -- DV 0770
CLİO 4 -- DZ 4553
OCTAVİA -- KPZ 26
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98100853/detay
araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Eski 01EB,şahsın ilan açıklamasında yazdığıkları komple yalan.
Bakım yapmışmıdır onu bilmemde,temizlik düzgünlük falan psikopat rs çok daha düzgündür öyle anlatayım.
Attığım ilk resimde podyanın yırtılmış resmide var bende lakin bulamıyorum,2009dan beri her alan temiz rs parası istedi aldıkları rakamlar son 4 sahibinin 9-12-11-14bin lira,hepside aldığı fiyata yada daha ucuza verdi,attığım 2. resimde 2008 veya 2009da motor tesisatı yandı,sonra rs tesisatı bulunamayıp laguna tesisatıyla toplamaya çalıştılar olmadı,sonra laguna motoru koyuldu,çalıştı yalnız lagunaya bile geçilir hale geldi,en son ben 2013 kasım ayında ilk resimdeki gün aracı bakmaya gittiğimde üstünde f4r730 rs blok laguna kapağı vardı,sahibi yediemin işletmecisinin oğluydu,araç bitikti.Her alan kar etmeye çalıştı lakin uzun süre sport tamponuyla kimse yüzüne bakmadı,şuan ilandaki şahısa geçti,çamurlukları rs olmadığı için rs tamponunu çok ilginç şekilde taktılar.Face'de falanda zımba yok bilmem ne diye tanıttı,sanırım 3-4 post önceki iynn-rs arkadaşımın şikayet ettiği araçta bu,saygılar.
Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68258372/detay
araç hakkında bilgisi olan varmı
ben zamanında gidip ankarada iken bakmıştım sag ön çamurlugu serviste degişmiş hafif kaputu fln üstündeydi tampon degişmiş galiba belliki ufak bi kazası olmuş içi çok çok temizdi benim baktıgım zamanlar üzerinde kısa şanzuman vardı ozaman kırmadıysalar motor yapılmış galiba şimdide şuanki kaza durumunu bilmiyorum ama kasası komple bir boya istiyordu ben almadım çünkü sahibi biraz tersti o yüzden almadık eger aynı kondisyonda ise motor yapılmış diye duydum motorda iyi yapılmışsa çogu rs i bozar ...... ---eger araba aynı ise----
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)