User Tag List

Sayfa 191/221 İlkİlk ... 91141181189190191192193201 ... SonSon
4197 sonuçtan 3.611 ile 3.629 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada kimse yanlış anlamasın hiç sevmem böyle muhabbetleri yani ilanda topu topu 3 tane rs var benimki dahil bu arkadaş gelmiş hepsini kötülüyo şuan öyle bi laf kullanarak sanırsın 10 tane rs geçti elinden ayıptır ayıp
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

ccoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oğuz benim söylediklerimde ters birşey yok, olanları söyledim.
    2 tane arabam varken şuan sarı duruyorsa bir bildiğim vardır. Rpk'yı alan niye 1 ay içinde elinden çıkarma peşinde? Tüm bildiklerimi söylüyeyim madem öyle; sırf karı gibi yazdığından söylüyorum bak şimdi.

Oğuz o arabayı bodrum'dan torbacıdan 13 milyara aldım. boyattım eksiklerini giderdim brideları taktım ortalama 10 bin harcadım adam edemicem dedim galip abi ben uraşıyım biraz dedi sat bana dedi galibe 5-6 ay önce x miktara verdim. Galip 1 ay (150 km bindi) Galip abi ile aramızdada hep makara yaptık çekicinin üstünde istanbulda daha çok gezdi diye.... Neyse oda adam edemiyeceğini anlayınca gökhan ilze'ye bride+orjinal koltuk+orjinal jant lastik + 16 wolk te37 jant lastik + samco hortumlar + varex ve superspring le birlikte 18 e verdi.

Hepsini kötülüyor diyorsun ama bildiğim 2 - 3 arabaya yorum yazdım sadece.Yazdıklarımda doğru.

Sonuç olarak anladım 13 binlik rs den o kadar olur dedik geçiştirdik bizde.

23-24 ' e rs aranıyor Halen...
    Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
    0531 985 1905

cliocup172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ccoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane arabam varken şuan sarı duruyorsa bir bildiğim vardır. Rpk'yı alan niye 1 ay içinde elinden çıkarma peşinde? Tüm bildiklerimi söylüyeyim madem öyle; sırf karı gibi yazdığından söylüyorum bak şimdi.

Oğuz o arabayı bodrum'dan torbacıdan 13 milyara aldım. boyattım eksiklerini giderdim brideları taktım ortalama 10 bin harcadım adam edemicem dedim galip abi ben uraşıyım biraz dedi sat bana dedi galibe 5-6 ay önce x miktara verdim. Galip 1 ay (150 km bindi) Galip abi ile aramızdada hep makara yaptık çekicinin üstünde istanbulda daha çok gezdi diye.... Neyse oda adam edemiyeceğini anlayınca gökhan ilze'ye bride+orjinal koltuk+orjinal jant lastik + 16 wolk te37 jant lastik + samco hortumlar + varex ve superspring le birlikte 18 e verdi.

Hepsini kötülüyor diyorsun ama bildiğim 2 - 3 arabaya yorum yazdım sadece.Yazdıklarımda doğru.

3-4 daha koy ustune yanıma gel conem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kardeşim aldığın fiyat beni ilgiledirmez banane istersen 5 e al bende 15 e 106 alıp 22 ye sattım dağa taşa ota boka sineğe sıktım hiç birşey olmadı halada öyle yapıyolar senin 13 binlik dediğin araç senin aracını geciyo vb rs gibi bi aracla deniyo 3 boy geciliyo ben sıkıyorum ota boka bunlada bak birazdan da sıkıyım istersen kesici için dakka tut tutayım kusura bakmada senin aracından kat kat güzel olduğu için aldım darılmada ben satıyorum ep3 alcam almak isteyen ister inansın ister inanamasın cok ta tın feril ferilde arabayı satmak için uğraşmıyorum cok güzel yorumlar duysaydım senin arabanı alırdım merak etme sen ayrıca geri almak için madem niye bana mesaj atıyo galip abin 13 binlik ti ya neyse güzel kardeşim sensin araban da king ben bunu beğenip aldım senin aracından daha güzel yorumlar duydum torbacı daha güzel bakmış bende size 35 versenizde araba yok ölsem 15 e versem yine size yok daha boş konuşmayalım bence
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir müsait olduğum vakit deneyeceğim seninle yürüme mevzusu. Benim arabamda olanı ben kendim söylüyorum. Kuş kaput gibi yalanlar söylemiyorum. Sonuç olarak rpk kasa olarak güzel kötü demiyorum. Galip rpk'yı alırsa komple blok koyar. 20 bine rs arıyordu ondan yazmıştır.
    Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
    0531 985 1905

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir müsait olduğum vakit deneyeceğim seninle yürüme mevzusu. Benim arabamda olanı ben kendim söylüyorum. Kuş kaput gibi yalanlar söylemiyorum. Sonuç olarak rpk kasa olarak güzel kötü demiyorum. Galip rpk'yı alırsa komple blok koyar. 20 bine rs arıyordu ondan yazmıştır.
    Anlıyorum canısı hayırlısı diyorum ya dişik tutmaz bu araba denemek ne zaman istiyosan ara beni numaramı vereyim ama herşeyini yaptır arabanın sonra gecildiği videolar bana gelince orası bozuktu burası bozuktu demezsin hayırlı günler
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orda galip'le denedik o olayları galip'de gökhan'da biliyor. Problemi yok arabamın şuan yürürü bellli filtre egzostla daha iyi yürümez zaten bir rs. Neyse bol kuş kaputlar sana kardeş.
    0531 985 1905

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuş kaputsuz sevin rs leri onlarda araba hahahaha ya valla bişey demiyorum gülmekten allah herkezin çarşına pazar versin
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar hic atismaya, gerilmeye gerek yok.
    Aracin kaportasi ic aksami kolay bilinen seyler guzel duruyor resimlerde belli zaten.
    Onemli olan sanzuman, blok ve ust kapak.
    Bu aracin blok dikisli mi? Pistonlar laguna pistonu mu? Ust kapak bitik mi? Sanzuman sikintili mi?

Eski sahipleri olarak buraya yazin, bilinsin.

Bir onemli husus daha, eger bu tur durumlar varsa Oguzhan kardesimiz arabayi alirken soylendi mi?

Eger bu durumlar yok ise neden bu araba alinmasin, bir camurluk bi kus kaput yok diye kotu olmaz arac sonucta.

Ozelden ramo35 ve galip kardesimizde yazmis sagolsunlar lakin is bu duruma geldigi icin ortaya yazilmasi gerektigini dusundum.

Saygilar arkadaslar ve ALLAH rizasi icin sadece olan biteni iyi niyet ile yazalim.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu araç hakkında birşey yazmak istemiyorum, turbocu kardeş benim anlamadığım senin arabanı ben mi alıyomuşum ? Arabana bin sen güzel güzel 1 2 kesici yap beni karıştırma bu muhabbetlere
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Galip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu araç hakkında birşey yazmak istemiyorum, turbocu kardeş benim anlamadığım senin arabanı ben mi alıyomuşum ? Arabana bin sen güzel güzel 1 2 kesici yap beni karıştırma bu muhabbetlere
    Ya olum isinize bakin beni daha germeyin yoksa size binicem yakinda ne arabaymis be konusa konusa bitiremediniz biriniz daha konusursaniz kardes laflarini yediririm akilli olun araba *** bitik ortadab ekleme dikisli her gun sanayl sanayi gezlyom okey siz susun ama abisi
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya olum isinize bakin beni daha germeyin yoksa size binicem yakinda ne arabaymis be konusa konusa bitiremediniz biriniz daha konusursaniz kardes laflarini yediririm akilli olun araba *** bitik ortadab ekleme dikisli her gun sanayl sanayi gezlyom okey siz susun ama abisi
    Kimsin sen konuşuyosun burda olum molum ben senin araban hakkındada senin hakkınndada yorum yapmadım ama inşallah yüzyüze bi denk geliriz seninle çoçuk Şimdi böyle delikanlılık yapiyosun ya burda atlar gelirm diye gelmezsen adam değilsin bak açık adres veriyorum sana atatürk mahallesi çarşı taksi durağı ümraniye hadi gel fotoğraf yüklücem buraya 0532 363 15 40 buda telefon numaram kardeş hadi gel laflarını yedir bana bakalım delikanlı buyur
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Galip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimsin sen konuşuyosun burda olum molum ben senin araban hakkındada senin hakkınndada yorum yapmadım ama inşallah yüzyüze bi denk geliriz seninle çoçuk Şimdi böyle delikanlılık yapiyosun ya burda atlar gelirm diye gelmezsen adam değilsin bak açık adres veriyorum sana atatürk mahallesi çarşı taksi durağı ümraniye hadi gel fotoğraf yüklücem buraya 0532 363 15 40 buda telefon numaram kardeş hadi gel laflarını yedir bana bakalım delikanlı buyur
    Selamun aleyküm 23 bine temiz 172 varmı ?
    0531 985 1905

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş atarlanıyorsunuz üstüne gider yapıyorsunuz birde taksi durağı adresi veriyorsunuz komik olmuş. hani gelen arkadaş tek gelse taksi durağına kapatacaksınız sanırım kalabalık gelse sorun yok tabi eşit savaşırsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş atarlanıyorsunuz üstüne gider yapıyorsunuz birde taksi durağı adresi veriyorsunuz komik olmuş. hani gelen arkadaş tek gelse taksi durağına kapatacaksınız sanırım kalabalık gelse sorun yok tabi eşit savaşırsınız.
    Adres verdik taksi durağıyla bir işimiz yok =) galiple konuşmuş anlaşmışlar sanırsam kapanmış konu.
    0531 985 1905

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar birbirimize karşı hitaplarımızda, tavırlarımızda lütfen dikkat edelim. Faydalı bir konu kişisel problemler yüzünden kapanmasın.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek parça boyalı
    194 hp dyno verisi olan
    Custom emme
    Colombo Bariani egzantrik
    Custom yazılımlı
    Aracımız satılıktır.
    26 bin son rakamdır
    Alıcı olmak isteyen arkadaşlar özelden irtibata geçebilirler.
    Selçuk AYIK
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

blacx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk bana resimleri atabilirmisin? 0533 3445725

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır
    Birazdan fotograflar sende olur
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)