Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
0531 985 1905
Geçmiş bazı konularda da çok konuşuldu. Neredeyse bu arabaların belki de yarısı, zamanında bu arabalara çok da merakı olmayan kişilerce, sırf fiyatı sebebiyle (yıllarca satıl(a)mayıp firma indirimi ile) alınmış olmaları sebep oldu bu kondisyona düşmüş olmalarına. Bu tarz insanlar zaten hunharca kullandılar ve ellerinden de çıkardılar zamanla.
Heveslilerinin konuları bolca mevcut zaten. Deney faresine çevirip sonra da millete gazlamaya çalışan tipler hariç tabii. Onları da görmek ve anlamak zaten çok basit. Google amcaya sor, iki dk.nı ayırıp bak anlarsın kimin zihniyeti nasıldır diye.![]()
Basit bir ihtiyaç kredisi ile 182 aldım.Çok şükür ciddi problemleri yok, keyif alarak kullanıyorum. Aracın dilinden anlıyorsanız, sizi çok üzeceğini de düşünmüyorum.
Renault Sport
selamlar 172 rs arayanlar özelden yazabilir ilana koymadan hakkaten degerını bılecek bırıne vermek istiyoruz
Bu araçlara binmek için öncelikle gönül vermek gerek sonra parasını verir zaten alırsın iş burda başlıyor asıl zaman maliyet kullanılan orj. ürünler ,yan sanayi uydurma ürünler ve binicisinin bilinci doğrultusunda ya arabanın ömrü uzuyor yada kısalıyor.tabi burda makinanın dilinden anlayın adamında olması gerektiğinide unutmayalım.
Yok mu temiz 182![]()
182 Rs -- 182 Rs -- Cth Ibiza Cupra
bu rc lerde normal cliolar gibi gaz verince vites kolu oynoyormu?
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)