User Tag List

Sayfa 220/221 İlkİlk ... 120170210218219220221 SonSon
4197 sonuçtan 4.162 ile 4.180 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kocamanadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    400 bandında bir clio rs yüz güldürür mü, çevresinde sağında solunda olan var mı? Ya da 106 olacak
    İlanlarda sarı clio rs vardı duruyo mu hala bilmiyorum o değerlendirin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlanlarda sarı clio rs vardı duruyo mu hala bilmiyorum o değerlendirin.
    Just a moment... Bu mu, ilana girmis. Bu araci yapani taniyor musunuz? Butcemi biraz asiyor ancak aldigim ilk 6-7 ay ugrasmayacaksam dusunebilirim cunku inanin benzini bile borc ile koyacagim araca istanbulda bu aractan anlayan 106 gibi guzel bir cevre var mi? 106da sagolsun mavi dz eski sahibi bana cok abilik yapiyor hatta dun aksam guzel bir araca baktim son 390 istiyordu ama eksikler vardi, onu alana kadar clio rs alsam daha kolay olur mu yurutme acisindan?

Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio Rs in belli başlı bir piyasası yoktur.Bi bakmışsınız bir harika bir rs sahibi aracını 400 e vermiş,bir bakmışsınız çok kötü durumda olan bir rs'e 550 istemiş.Gidip bütçe dahilinde ki tüm rs lere bakılmalı. @Cliosportve Selçuk abi ile bi iletişime geçin belki ilan dışı satan vardır
    Ya inanin cok sacma bir durum icerisinde oldugum icin ben de bilmiyorum neyi nasil yapacagimi, daha dun aksam guzel sayilacak bir 106ya baktim rakam bahsettigim butceye cok yakindi ve aracta eksikler vardi. Ona bu rakami vermektense clio rs dusundum ancak ilanlarda hic yok 6 tane var, beylikduzunde bir tane var araci biliyor musunuz?

Just a moment... egzoz biraz sacma duruyor ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just a moment... Bu mu, ilana girmis. Bu araci yapani taniyor musunuz? Butcemi biraz asiyor ancak aldigim ilk 6-7 ay ugrasmayacaksam dusunebilirim cunku inanin benzini bile borc ile koyacagim araca istanbulda bu aractan anlayan 106 gibi guzel bir cevre var mi? 106da sagolsun mavi dz eski sahibi bana cok abilik yapiyor hatta dun aksam guzel bir araca baktim son 390 istiyordu ama eksikler vardi, onu alana kadar clio rs alsam daha kolay olur mu yurutme acisindan?

Ya inanin cok sacma bir durum icerisinde oldugum icin ben de bilmiyorum neyi nasil yapacagimi, daha dun aksam guzel sayilacak bir 106ya baktim rakam bahsettigim butceye cok yakindi ve aracta eksikler vardi. Ona bu rakami vermektense clio rs dusundum ancak ilanlarda hic yok 6 tane var, beylikduzunde bir tane var araci biliyor musunuz?

Just a moment... egzoz biraz sacma duruyor ama.
    kusura bakmayın repost oluyor. Halihazırda clio rs sahibi olan biri varsa özelden instagramını vs. iletebilir misiniz? ya da çevrenizden duyup gördükleriniz kadarıyla güzel ve seceresi belli bir 106 mı yoka clio rs mi daha çok yüz güldürür? Tamamen sahiplik ve yürütme deneyimi olarak soruyorum yoksa ikisi de ayrı araçlar. Ve clio rs parça maliyetleri nasıldır mesela baştan aşağı motor toplamak gerekirse. Çok teşekkür ederim yardımınız için, bir yola girdim hayırlısı bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

DZ nin eski sahibi hangisi
    sarıya güzel bir fiyat verin nakitte yardımcı olurlar bence.
    clioRS / 106gti bu arabaların secereleri düzgün olanları makbul.
    Ama şahsen benzini borcla koyacak maddi durumdaysam clio rs 106gti bakmazdım. çünkü en hatasız masrafsızı bile bi anda masraf açabilir yaşlı arabalar en neticesinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DZ nin eski sahibi hangisi
    sarıya güzel bir fiyat verin nakitte yardımcı olurlar bence.
    clioRS / 106gti bu arabaların secereleri düzgün olanları makbul.
    Ama şahsen benzini borcla koyacak maddi durumdaysam clio rs 106gti bakmazdım. çünkü en hatasız masrafsızı bile bi anda masraf açabilir yaşlı arabalar en neticesinde.
    ismini burada yazmayayım şimdi 1.4 gri 206 binen kişi. O lafın gelişiydi yoksa şu an bindiğim dizel 206ya da saçma masraflar ettim, en azindan yediginin hakkini almak istiyorum bu sefer zaten haftasonu binilecek; kendim de koşturayım edeyim tarzında biri değilim biner kemerburgaza vs. giderim bu yaşta bin şükür durumum varken polo dizel binmek istemediğim için bakıyorum böyle bir şey.

Sarının geçmişini biliyor musunuz ben ogrenemedim. İkisi de güzel durumda bir clio rs ve 106dan hangisini yürütmek daha rahattır, çevremde zamanında her türlüsne binmiş bir abim clio bak diyor, su an 106 binenler 106 parca maliyeti yari yariya daha uygun clio yurutemezsin diyorlar. Herhangi bir acele yok bastan asagi guzel bir arac bulana kadar almayacagim bulmazsam da almayacagim bu sefer arac toplama niyetim yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismini burada yazmayayım şimdi 1.4 gri 206 binen kişi. O lafın gelişiydi yoksa şu an bindiğim dizel 206ya da saçma masraflar ettim, en azindan yediginin hakkini almak istiyorum bu sefer zaten haftasonu binilecek; kendim de koşturayım edeyim tarzında biri değilim biner kemerburgaza vs. giderim bu yaşta bin şükür durumum varken polo dizel binmek istemediğim için bakıyorum böyle bir şey.

Sarının geçmişini biliyor musunuz ben ogrenemedim. İkisi de güzel durumda bir clio rs ve 106dan hangisini yürütmek daha rahattır, çevremde zamanında her türlüsne binmiş bir abim clio bak diyor, su an 106 binenler 106 parca maliyeti yari yariya daha uygun clio yurutemezsin diyorlar. Herhangi bir acele yok bastan asagi guzel bir arac bulana kadar almayacagim bulmazsam da almayacagim bu sefer arac toplama niyetim yok
    Furkan benim kardeşim selamımı söyle
    106 clioya nazaran daha kolay yürütürsün.
    sarıyı restore eden bu forumdan konusu da mevcuttu.
    f4r biraz nazlı gelindir canı alınmış makine eli kulağında oluyor o yüzden referanslı araba önemlidir.
    haftasonu çıkıp biraz gezeyim çok zorlamam vs diyorsan hangisinin en sağlıklısını bulabiliyorsan onu al.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer bütçen ucu ucunaysa ikisini de kesinlikle alma kardeşim.En temizi dahi olsa.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer bütçen ucu ucunaysa ikisini de kesinlikle alma kardeşim.En temizi dahi olsa.
    Beyfendi siz biraz clioRsler hakkında bilgili gibisiniz

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyfendi siz biraz clioRsler hakkında bilgili gibisiniz
    yaanii accuk
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Furkan benim kardeşim selamımı söyle
    106 clioya nazaran daha kolay yürütürsün.
    sarıyı restore eden bu forumdan konusu da mevcuttu.
    f4r biraz nazlı gelindir canı alınmış makine eli kulağında oluyor o yüzden referanslı araba önemlidir.
    haftasonu çıkıp biraz gezeyim çok zorlamam vs diyorsan hangisinin en sağlıklısını bulabiliyorsan onu al.
    selam söyledim dediklerinizi dikkate alacağım, dediğim gibi düzgün bir araç olmak zorunda yoksa almam katiyen. çok kez referans alıp kontrol edip alacağım kesinlikle ne olursa olsun. Ben dede gibi araç kullanıyorum, öyle koşturayım uçayım kaçayımdan çok canım sıkılınca biraz gazlayayım cilalayayım izleyeyim özel bir araca bineyim niyetindeyim.

sizin konularınızı gördükten sonra size de ulaşacaktım aslında Yazdığım biraz daha işin dramatik kısmı idi, araç biraz borç harç ile alınacak ancak hazırda hep bir sifir kurye scooterı kadar para bulunduruyorum ona dokunmayacağım. Yirmi yirmi beş senelik sürekli gaz basılan araçlar olduğunun farkındayım ancak yine de imkansız mı yürütmek bu otomobilleri? Sürekli arıza arıza arıza ile boğuşmak istemiyorum sadece.

Durumumu buradan çok açıklamak istemiyorum ancak altından kalkabileceğimi düşünüyorum, özelden iletişim için bir kanal iletirseniz müsait bir zamanınızda sizinle konuşabilir miyiz? Sizin deneyimleriniz çok değerli olacaktır çevremde binenler var ancak ailem arabacı değil ,bu çok cesurca bir karar olacak iyi bir fizibilite yapmaya çalışıyorum şu anda.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilandaki sarı benim eski arabam
    Son zamanlarda kaç el değiştirdi bilmiyorum ancak kondisyonuna göre satılmamasi garip geldi. Çünkü benden sonra alan Serkan abi arabanın neredeyse her şeyini sıfırladı, hatta bir araba turbo yaptı sonra orijinal motora döndü diye hatırlıyorum. Şuan akıbeti hakkında bilgim yok ancak motora bakılarak alınabilir hala.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son zamanlarda kaç el değiştirdi bilmiyorum ancak kondisyonuna göre satılmamasi garip geldi. Çünkü benden sonra alan Serkan abi arabanın neredeyse her şeyini sıfırladı, hatta bir araba turbo yaptı sonra orijinal motora döndü diye hatırlıyorum. Şuan akıbeti hakkında bilgim yok ancak motora bakılarak alınabilir hala.
    TRde kasa kondisyon motor mekanik anlamda ilk 10 a girecek kadar düzgün aracı aylarca satamadık bedava paraya verdik.. Sadece kaput değişen hiç bir yerinde düzeltme macunu bile olmayan setubunun üstündeki araçları geçecek kadar sağlıklı motoru olan arabayı
    Ama inpro far yok o yüzden satmaz çünkü millet fara stoba bakıyor. Arabasının arkası başka arabadan birleşme ama onu gözü görmez çünkü inpro daha önemli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TRde kasa kondisyon motor mekanik anlamda ilk 10 a girecek kadar düzgün aracı aylarca satamadık bedava paraya verdik.. Sadece kaput değişen hiç bir yerinde düzeltme macunu bile olmayan setubunun üstündeki araçları geçecek kadar sağlıklı motoru olan arabayı
    Ama inpro far yok o yüzden satmaz çünkü millet fara stoba bakıyor. Arabasının arkası başka arabadan birleşme ama onu gözü görmez çünkü inpro daha önemli
    keşke öyle temiz bir araç bir daha denk gelse yok parasına istemiyorum erişebileyim yeter ilanda 1 değişen yazan araçların kaza fotoğraflarını göre göre hiçbirine inanmamaya başladım değişmeyensiz arıyorum artık.

Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parçasından korktuğum için clioya biraz çekimser yaklaşıyorum, ama mekanik sıfırlanmış bir araç olursa cesaret edebilirim sanırım. Sarının özelinde araç iç dış güzel toplanmış gibi görünüyor çizgileri yerli yerinde döşemelerde akıllı vida vs aradım göremedim. Şehrimde olsa gider bakardım aslında şimdi bu piyasada ankaraya kadar gitmeye gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm attim bakabilir misiniz

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı rs'in motoruna özellikle iyi baktırın derim. Altından laguna çıkmasın. RS ve 106 ucu ucuna para ile alınacak araçlar kesinlikle değil.

İst da hakkını vererek yapacak kişiler var ömrü rs le geçmiş, o konuda destek oluruz. Ama sarı için iyi kontrol ettirmeden alma.

Daha kolay yürütülebilecek parçası nispeten daha bulunur daha ucuz alternatiflere yönelmen lehine olur. Aldın araba kırıldı yatar kenarda beklediğinle kalırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarı rs'in motoruna özellikle iyi baktırın derim. Altından laguna çıkmasın. RS ve 106 ucu ucuna para ile alınacak araçlar kesinlikle değil.

İst da hakkını vererek yapacak kişiler var ömrü rs le geçmiş, o konuda destek oluruz. Ama sarı için iyi kontrol ettirmeden alma.

Daha kolay yürütülebilecek parçası nispeten daha bulunur daha ucuz alternatiflere yönelmen lehine olur. Aldın araba kırıldı yatar kenarda beklediğinle kalırsın.
    abi merhabalar, herkes gibi sen de dediklerinde son derece haklısın durumum biraz farkli burada aciklamak istemiyorum ama yurutebilecegime inaniyorum. sadece bir motor yapmak icin 200bintl veremem. yoksa dogru durust bir yerde bir seferde arabayi yaptırıp cikartabileceksem yine goze aliyorum bu araca binmeyi, sadece dukkan onlerinde gezip gezip ugrasmak istemiyorum. araci alirken biraz sıkışık olacağım evet, sonbaharın sonuna doğru rahata çıkmayı umuyorum yaz olduğu için işlerim zayıf şu anda. yaklaşık üç senedir aynı işi yaptığım için biraz güveniyorum diyebilirim kendimi ayarlama konusunda. üç farklı işle uğraşıyorum kendimi doğrultacağıma inancım tam artık hayat bana başka sürprizler planlamadıysa.

bu yüzden çok referanslı bilinen bir aracı düzgün yerlerde kontrol ettirip karne çıktıktan sonra alıcam. buna rağmen 20 yıldır gaz basılan araçlar olduğu için risk aldığımın farkındayım. şu anki aracımla bile çok masraf ettim haricinde kendim de çoooook emek verdim ve hala içime sinmedi, bu araca masraf edip karşılığını geri almak istiyorum, her hafta beni rezil edip başka arızalar acacak bir araçsa söz bakmam clio da 206 da

sarıyı bıraktım, bu p'yasada ankaraya kadar gidip boş dönmeye değmez. arayıştayım

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi merhabalar, herkes gibi sen de dediklerinde son derece haklısın durumum biraz farkli burada aciklamak istemiyorum ama yurutebilecegime inaniyorum. sadece bir motor yapmak icin 200bintl veremem. yoksa dogru durust bir yerde bir seferde arabayi yaptırıp cikartabileceksem yine goze aliyorum bu araca binmeyi, sadece dukkan onlerinde gezip gezip ugrasmak istemiyorum. araci alirken biraz sıkışık olacağım evet, sonbaharın sonuna doğru rahata çıkmayı umuyorum yaz olduğu için işlerim zayıf şu anda. yaklaşık üç senedir aynı işi yaptığım için biraz güveniyorum diyebilirim kendimi ayarlama konusunda. üç farklı işle uğraşıyorum kendimi doğrultacağıma inancım tam artık hayat bana başka sürprizler planlamadıysa.

bu yüzden çok referanslı bilinen bir aracı düzgün yerlerde kontrol ettirip karne çıktıktan sonra alıcam. buna rağmen 20 yıldır gaz basılan araçlar olduğu için risk aldığımın farkındayım. şu anki aracımla bile çok masraf ettim haricinde kendim de çoooook emek verdim ve hala içime sinmedi, bu araca masraf edip karşılığını geri almak istiyorum, her hafta beni rezil edip başka arızalar acacak bir araçsa söz bakmam clio da 206 da

sarıyı bıraktım, bu p'yasada ankaraya kadar gidip boş dönmeye değmez. arayıştayım
    RS dediğin araba öyle her yerde zaten yapılmaz, mekanik parçasını bulman lazım önce Makinasını yapmak için 3-5 ay parça toplayanlar var

Param var hadi yap arabası değil RS. @rahmit var forumda mito koşturuyor. Mito ları araştır derim güç olarak makina yapım maliyeti parça vs olarak daha makul gelebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS dediğin araba öyle her yerde zaten yapılmaz, mekanik parçasını bulman lazım önce Makinasını yapmak için 3-5 ay parça toplayanlar var

Param var hadi yap arabası değil RS. @rahmit var forumda mito koşturuyor. Mito ları araştır derim güç olarak makina yapım maliyeti parça vs olarak daha makul gelebilir.
    Biraz yumağa dönüyor ama ona da razıyım sahipliğimi düşününce iyi ki diyebileceksem yeter. çocukluğumdan beri diecast modellerle uğraştım, sifirdan toplamalar custom olup olmayacak işler vs. bol bol sabrım var. düzgün rakama denk getirmek için çocukluğumdan beri beklediğim modellerim oldu ha sonunda aldım ama. yeni model olacaksa 207 rcler de var aslında ama emin olamıyorum beni aşıyor biraz. yine de heyecana kapılmamak adına dediklerinize önem veriyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açık konuşayım,eski megane F7R ve faz 2 megane rs tecrübeme kıyasla,renault sport arabası ilanla genelde satılmaz düzgün olanı,el altı gider.

ilandaki sarıya dikkatlice bakın derim,istanbulda 350 yazanı almazdım net,

F4R makine'de kompresyon testi çok önemlidir,vvti çalışıp çalışmadığı gibi kriterli var,kaan abide miş laguna çıkmasın diye güzel uyarıda bulunmuş,

ben olsam ne yaparım 1.6 16v k4m alırım,ilerleyen zamanda F4R laguna rs emme,egzoz manifoldlu bir makine yada rs makinesi koyar kafamı rahat ettiririm.bu paralara alınacak hot hatch tarzı makineler için kenarda köşede 100 bin ayırman lazım,zaten kıtı kıtına çıkıyorsun.zehir olmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)