tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Peugeot / 206 / 2.0 RC / 206 RC - Temiz, orjinal.. sahibinden.com'da - 72929454
Selamlar Arkadaslar,
bu aracmı izmir urladan gelen ve airbag acan arac giden bakan oldumu acaba..
bu arac zamanında trabzondaydı aracın eskı sahıbı trabzonluydu.hatta cocuk arabayı trabzonda getırdı ızmıre gıttı babası ılgılenıyordu telefonlara o cıkıyordu kendım bızzat gorustum.arka bagaj kapagı degıstı arka tampon.alt takımı dagıtmıstı arabanın farkındaysanız egsoz orjınal degıldır.perde hava yastıgı koltuk hava yastıkları patlamıstır.kasıse cok sert sekılde gırmıs hava yastıgı patlatmıs oyle dıodu eskı sahıbı.duyumlara gorede lpg varmıs eskıden.vallaha bu aractan uzak durun yanı kısacası.kımsenın malına camur atmak ıcın yazmıyorum yanlıs anlasılmasın.ama eskı plakası 35 di peugeottan sorgulattıgımızda hasar kayıtları cıkıyordu vallaha.yenı plakasında durum ne bılmıyorum ama arac ıyı bı arac degıl alıcısını uzer
fotosunu koymalarını beklerken satıldı.Buradan birileri aldıysa hayırlı olsun
Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 18.950 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - Pasif İlan - 76207469
güncel....
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 67576764
bu araç sorgulandı mı? Yakın şehirlere gidebilirim ancak hızlı bir şeyler lazım.
benim bildigim trabzonda boyasız var bitane ama satmıyorlar bide ysf20 nicli arkadaşla izmitten aldıgımız. denizliden izmire giden 3 parça boyalı olan aracı var rc olarak...
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)