tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
birde yurt dışında 307 lerin 2.0 benzınlılerının 6 ileri manuel şan. varmış. Rc ye uymaz mı?
''2.0 litre 16V 103 kW (140 bhp), 6-speed manual gearbox''
pazar günü kaliperleri kırmızıya boyadım bugünde plakalık aldım ...totalde 1 boy alırım heralde..kısa şanzımana sonra bakarız...
![]()
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
17/77 ideal kısalık olarak. Boşa kasmayın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yeni konu açmamak için buradan sormak istedim.Ciddi almayı düşünüyoruz bu aracı tanıyan var mıdır acaba?
Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 26.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 74437007
Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 21.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 82533815
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır. bi abimiz almayı düşünüyor???
arac daha onceden trabzondaydı.35 plakaydı eskı plakası.aracın arka bagaj kapağı arka tamponu arkadan arac carptıgı ıcın degısmıstı.aracın sahıbının dedıklerının aynısını yazıyorum zamanında kuzenım cıddı bakıyordu bu arabaya fıyatı 18 di alacaktı ama hasarı umdugu gıbı cıkmayınca vazgectı.sonra arac cukuru gırdıgı ıcın muhtemelen yuksek hızla gırdı.cunku tavan airbagı bıle acmıs arac.alt takımını dagıtmıs.farkındaysanızda egsozu orjınal egsoz degıldır.aracın sahıbı ıle gorusmutum butun herseyını anlatmıstı.ama bu sahıbı kazasının olmadıgını 2 parca boyalı oldugunu soyluyor. aracın degısenı ve hasarı vardır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Araba ile kaza yapan arkadaşın söyledikleri aşağıda.2 parça boyalıymış,biraz vicdan sahibi olur insan dediğin.
aracı 23.000km de satın aldım. yapılan km'nin çoğu uzun yolda yapıldı (izmir-trabzon arasında)
aracla 2 kaza geçirdim: 1.si uzun yolda yol yapım çalışması (tünel içi kaldırım tarzı birşeydi) nedeniyle yolun ortasındaki bir taşa sağ ön lastikten çarptım ve sağ ön + sağ perde havayastıkları açıldı. tutanaklar ve resimleri mevcuttur, kaportada en ufak bir hasar meydana gelmedi, tavan döşemesi ve havayastıkları Fransa'dan getirtildi.
2.si kırmızı ışıkta dururken ticari taksi arkadan çarptı ve bagaj kapağı değiştirildi, yine Fransa'dan getirtildi ve tutanak+fotoğraflar mevcuttur.
aynen dogrudur aracın sahıbı ızmırde ogrencı oldugu ıcın babasının telefonu vardı ılanda onunla gorusmustuk.aracın herseyını anlattı sase numarasındada dedıklerı gıbı hasar tarıhlerıne kadar hepsı cıkıyordu.aracın yenı sahıbı elınden cıkartmak ıcın yazmıs ama aracı servıse expertize soksan herturlu anlasılır. ınsanda azcık vicdan utanmada olacak yani. 2 parca boyalı yazmıs arabaya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)