hava yastıkları açmış ama aslında kupası düzgün motoruda sağlamsa alınabilir bence
hava yastıkları açmış ama aslında kupası düzgün motoruda sağlamsa alınabilir bence
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
6 tane hava yastığını sıfır almaya kalk sonra 3-4 bin liralık olursun, ancak çok uygun olursa almak mantıklı olur, ben kendimden biliyorum RC'nin yüksek hasar kayıtlısı ve komple boyanmışı için 2. eli çok zor çok sıkıntı, temiz bi RC'ye de en çok 21 lira para vermek lazım, çünkü temizinin de 2. eli çok güçlü değil. Aslında şu s2000ciler gibi rc sahipleri de toplanıp fiyatları yukarı çekseler, araba itibar görse para etse biraz, hayat bayram olsa)
Powered by PPR Motorsport
Bi arkadasım trabzondakı 61 EH 206 Plakalı beyaz RC yi almayı dusunuyor Arac hakınnda bılgısı olanlardan detaylı bılgı alabılırmıyz suanda ılanı yenılendıgınden onay surecındeymıs gorunmuyor ılanı.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Orhangazide'ki kırmızı dışında rc'ye bakmazdım bile.Sahibi acil elden çıkarmaya çalışıyor nakit ihtiyacından komik paraya alınır,güle güle binilir, gazlanır.
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle buraya yeni üye oldum ama GTI'lar ile çok uzun bir mazim var. 205 GTI 1.9'um var kırmızı ve boyasız vs. Ama blok çatlattı ve artık ustalarda sürünmekten çok sıkıldım. Önce kendime bir RC bulacağım ondan sonra da çok ama çok ucuz fiyata kendi arabamı elden çıkaracağım. Alan kişi proje otomobili ya da restorasyon amaçlı alabilsin diye baya 206 GTI motoru fiyatına vereceğim. Benim sorum aşağıdaki adresteki RC'yi almayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mıdır? Plakasını göremiyorum o da beni biraz huzursuz ediyor.
Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 95349007
Bu arada bana (alıp satmayacağımı da düşünürsek) temiz bir 106 GTI, Saxo VTS, 306 GTI, 206 RC veya Clio RS 172 konusunda da tavsiye verebilirseniz son derece makbule geçer. Buradaki insanların çok samimi ve dobra konuşan insanlar olduğunu görüyorum. Dilerseniz kendimce düşündüğüm kriterleri de sizlerle paylaşayım:
-Hot hatch alacağım kesinlikle.
-Evladiyelik düşünüyorum. Beni çok üzmediği sürece elden çıkartmam kolay kolay. (205'imi aracın tüm kaprislerine rağmen tam 11 yıl kullandım. Gözüm gibi baktım. Bir kere kazam yok. Ama artık sanayide sabahlamaktan sıkıldım.)
-20.000 TL benim için üst limit.
-Ustalarla ve servislerle vakit kaybedemiyorum. Müzisyenim ben ve gündüzüm gecem biraz karışık. Bu karışık hayat içinde inanın araçla hobi olarak uğraşabilecek enerjiye sahip değilim. Bir düzgün Peugeot servisi belleyip oraya gideceğim sizlerin tavsiyesiyle.
Şimdiden teşekkürler dostlar.
NOT: 205 GTI ile yaşanabilecek her türlü aksiliği yaşadığım için bana aklınıza gelen şeyleri sorabilirsiniz. cemsarioglu205@gmail.com da mail adresim. Aracımla ilgilenecek olana uygun bir şekilde de satarım. Blok çatlak dediğim gibi ve 92 fabrika boyası duruyor üzerinde. Soluk benizli biraz kendisi![]()
Hocam ilandaki arabaya bakmaya gittik. Sahibi yoktu otoparkta bakabilirsiniz dedi. Sadece dışarıdan baktık ve kaçtık. Ki kardeşime ilk arabası olarak bakıyorduk öyle mükemmel bir araba da aramıyorduk. Ama ona rağmen içinde sanki savaş çıkmış. Koltuklar yırtık parçası kopuk felan. Dıştanda çok kötü. 17 bine verilirse alınır en fazla o kadar eder.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şuayip Hocam niye vakit harcadın ki bana sorsaydın keşke ben RC aradığım dönemde bakmıştım bu arabaya.EG rc il döküklük konusunda kafa burun yarışırlar.Ayrıca arabaya hırsız girmiş kapıya zarar vermiş.Kapı+bir değişeni daha var.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
öyle öyle leş gibi.Düşün yani ben bile bu araba alınmaz dedim 206 rc olsun kalbi atsın yeter diye araba arıyordum.Biraz çıta yükselse şu Bursadaki kırmızıyı alabilseniz keşke ona da baktım araç çok güzel gerçekten.
temiz 206 rc arıyorum arkadaslar 207 gt aracımı sattım hep hayalim olan 206 rc arıyorum gören duyan sevabına nail olmak isteyen arkadaslarhaber verirse sevinirim. renk tercihi mavi kırmızı beyaz öncelikli olmak üzre.. diğer renkleri değerlendirebilirim
Samsun'da Halit arkadaşımızda çok güzel bir Mavi RC'var. Konuşup anlaşın derim.
Schumi.Projects
bir tanede izmirde var mavi baya güzel sahibinide tanıyorum özenerek bakıyor.fiyat biraz yüksek gibi ama bi konuşun isterseniz
haj plakalı rc bnm arkadas samimiyemtimiz vardır arac güzel ama braz pazarllık yapılması lazım
34EV4212