34 ec 8370 plakalı araç hakkında bilgisi olan arkadaslardan bilgi rica ediyorum teşekkürler
OMERCHİP
135
├┼┼╕
246R
------CRM PERFORMANCE----
kafadan bir kazası yok şaseler direkler airbaglar herşeyiyle sağlam
aracın sağ kapısı ve sağ arka çamurluğu işlemli
tavanında boya yok
benim bildiklerim bunlar.yanlız eski sahipleri yada kulaktan dolma kişilerin bazıları kapı sacının değiştiğini söylüyor..açıkcası ben baktırmadım.kafadan kazası olmaması motor ve şanzımanın sağlıklı olması benim için yeterliydi
yanlışım varsa arkadaşlar beni düzeltsinler..ustanız veya serviste tanıdığınız varsa baktırabilirsiniz.herşeyiyle aracıma kefilim çünkü bir çok şeyini ben yaptırdım
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
ben eskı sahıbıyım.50 bın lıra ıstenen typerlardan temızdır.şase ıcın 2 ayrı yere gostermıstım hatasızdı.öyle yanyan gitmez bazıları gibi.motor konusunda o arabada piston var söylentisi çıkarıcak kadar ıyı.sanızmanı zaten yenı.
34 EC 8370 nin şanzıman sıfır ayarında şuan 20bin de fn2 şanzımanı takıldı komple aydogdu da , ben bayagı eksiklerini yapmıştım Emre abi de öyle.. Zaten siteden kime sorsan bilgisi vardır. Yürürü benım dıyen aynı speclerde typer dan bı tık öndedır ben cok memnundum.. Zaten eskı sahipleri de iş bilen adamlardı hep..
Kasa ise , dilediğin servise götür. Sağ arka çamurluk işlem , kapı sacı işlem yada değişik denir. Bagaj havuzunda arkada panel de işlem yok. Tavanda boya yok. Kaput çamurluk panel sökülmemiş bile orjınal.. Öyle 50 istenen Typer dan kasa sı daha düzgündür. Tramerinde agır hasar yok.
Bence Kırmızı olması ve kasanın düzgünlüğü , şuan bakımlı bi Typer olması , diğer Typer lara göre fiyat olarak kaçırılmaz derim ben. Başkası ne der bilemem...
Bilgiler için teşekkürler.En kısa zamanda araç sahibi ile görüşeceğiz inş.
OMERCHİP
135
├┼┼╕
246R
------CRM PERFORMANCE----
Cumartesi gunu antalyadan biri 4 5 kere arayinca ikk kez cikayim dedim birdaha nerde firsatim olacak.bikac subi ve bir typer vardi.typerla 4 5 kere denedik 5 6 boy oldu her seferinde sonra ben gittim gece 02;00 gibi arkamdan arabada egzantrik vardi oyuzden öyle cevirip yuruyordu demisler.nedim herkez konusuyor bilende bilmeyende
Sorgulama konusuna da gelince illaki araclar sorgulanmali ama 5 sene once oyleydi 3 sene once boyleydi die laf cikartmak yerine almayi dusunen kisinin direknaraca baktirmasini tercih ve tavsiye ederim. Sadece typer s2000 vti gti m3 gibi arabalar icin degil hepsi icin gecerli..
Haftasonuda aracin amortisor takoz bilyasini degistirdikmi baska birseyi kalmiyor insallah
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24966745/detay araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
R-Turbo Arif Gökdemir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...547855/detay/#
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır? gidip bakan yakından gören kaza değişen boya durumu ?
eski yyy typer oldugunu biliyoruum
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 46.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 125766138
araç hakkında bilgisi olan ?
TT CTRCUF STILMS RC
Antalya da da LK olmuştu plakası eski eds nin. Duruşu falan düzgündü. Sandık makina neden koydular acaba
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)