User Tag List

Sayfa 239/329 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289 ... SonSon
6248 sonuçtan 4.523 ile 4.541 arası

Konu: Honda Type-R sorgulamaları

Musa Kulak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kar marjı güden bir adam olsa sivastan gidipte arac almazdı, istanbulun suyumu kurudu ekmek yenilecek bir çok arac varken bunu aldıgına gore var bir keramet ve uzerine az farkla s2k alacak parayı verdıler diye duydum yinede vermedi (helal olsun) şuan özledim yeniden almak istiyorum deyip 60.000 tl versen yinede vereceğini sanmıyorum
    Hayat işte; Altın yumutlayan tavuğun ünlü olup, ona altın vuruşu yapan horozun umursanmaması kadar garip..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Musa Kulak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kar marjı güden bir adam olsa sivastan gidipte arac almazdı, istanbulun suyumu kurudu ekmek yenilecek bir çok arac varken bunu aldıgına gore var bir keramet ve uzerine az farkla s2k alacak parayı verdıler diye duydum yinede vermedi (helal olsun) şuan özledim yeniden almak istiyorum deyip 60.000 tl versen yinede vereceğini sanmıyorum
    Kardeşim çok iyi biliyorum olayları bana anlatma o yüzden kar marjı muhabbetlerini .
    imzasız..

otimli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba eskıden ankaradaydı haat plakası 06 vtc 26 olması lazım ankaradakı sahıbıyle konustugum zaman sene 2008 cıvarı ufak tefek ıcraatları var servıste cıkıyor bılgınız olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim çok iyi biliyorum olayları bana anlatma o yüzden kar marjı muhabbetlerini .
    Çok iyi bildiğinden şüpheliyim madem aracın eski sahibisin, şuanki sahibiyle samimiyetin ne derecede bilmeden (tarafsız soruyorum) neden şimdi sattığın kişiye çamur atmak gibi bir düşünceyle yorumluyorsun anlamadım, kar ederek satmadımı hala cümlesinden herkes benim çıkardığım düşünceyi çıkarmıştır herhalde burda herkes aynı camianın insanı yanlış cümleler bunlar bence..
    Hayat işte; Altın yumutlayan tavuğun ünlü olup, ona altın vuruşu yapan horozun umursanmaması kadar garip..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi bildiğinden şüpheliyim madem aracın eski sahibisin, şuanki sahibiyle samimiyetin ne derecede bilmeden (tarafsız soruyorum) neden şimdi sattığın kişiye çamur atmak gibi bir düşünceyle yorumluyorsun anlamadım, kar ederek satmadımı hala cümlesinden herkes benim çıkardığım düşünceyi çıkarmıştır herhalde burda herkes aynı camianın insanı yanlış cümleler bunlar bence..
    Çamur atmıyorum kardeşim fikir fırtınası yaparak bu yorumları yaptım ve yaptık baya baya önceki sayfalarda var . Alakasız bir örnek vermişsin ben de gidip antalyadan aldım arabayı şehir dışından araba alınca kar muhabbeti olmuyor mu yani ? Demekki istanbulda aklına ,cebine ve ilerideki planlarına yatacak araba bulmadı ki geldi aldı .

5 sene sonra beni ara araba hala ben de olacak sözünden sonra istanbul'a götürdükten 1 hafta içerisinde 50 bin üstü rakamlara ilan koyulunca herkes aynı camia'nın insanı ne düşünür ? Banane ister kar yapsın ister ömürlük binsin söylenilen sözlerden yola çıkarak konuşuyorum.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çamur atmıyorum kardeşim fikir fırtınası yaparak bu yorumları yaptım ve yaptık baya baya önceki sayfalarda var . Alakasız bir örnek vermişsin ben de gidip antalyadan aldım arabayı şehir dışından araba alınca kar muhabbeti olmuyor mu yani ? Demekki istanbulda aklına ,cebine ve ilerideki planlarına yatacak araba bulmadı ki geldi aldı .

5 sene sonra beni ara araba hala ben de olacak sözünden sonra istanbul'a götürdükten 1 hafta içerisinde 50 bin üstü rakamlara ilan koyulunca herkes aynı camia'nın insanı ne düşünür ? Banane ister kar yapsın ister ömürlük binsin söylenilen sözlerden yola çıkarak konuşuyorum.
    Bence sen abartıyosun şehir dışındaki araçtan da ekmek yersin ama burnunun dibinde varkende şehir dışına da gitmezsin bu hep böyle,insanlık hali olamazmı yani belki sıkıştı, belki sağlıkla ilgili bişey çıktı ama şuan hala bindiğini ve satmadığını bildiğin halde o yorumu yapman sence fikir fırtınasımı yoksa çamur atmakmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sen abartıyosun şehir dışındaki araçtan da ekmek yersin ama burnunun dibinde varkende şehir dışına da gitmezsin bu hep böyle,insanlık hali olamazmı yani belki sıkıştı, belki sağlıkla ilgili bişey çıktı ama şuan hala bindiğini ve satmadığını bildiğin halde o yorumu yapman sence fikir fırtınasımı yoksa çamur atmakmı ?
    askerlik nedeniyle ,okul nedeniyle,evlilik nedeniyle ve sağlık nedeniyle satılık baba hep aynı yalanlar be . Arayan kişilere baya masraf yaptım ya şu rakamdan aşağı vermem diyince ne masraf yaptığını biliyor musun acaba baya savunuyorsun ya o yüzden soruyorum ? Koltuktaki deformasyon aynıydı duruyordu öyle , ön tampon ekindeki kırılmadan ötürü bizim idareten yaptığımız işlem bile öylece duruyordu ne masraf yaptı ? Beni arayıp araba hakkında bilgi alan her insana da baskı balata durumu pek iyi değildi diyordum onu da yaptırdı mı acaba ?

Allah herkesin çarşısına pazar versin ben dürüst araba alır dürüst satarım arkamdan da böyle muhabbetler döndürtmem bunu sadece ben değil birkaç kişi söylüyorsa vardır bir bit yeniği.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş ben aracın detayını ve sattığın kişiyle olan husumetini bilmeden yazıyorum ben dışardan gördüğüm kadarıyla yorumluyorum alan kişi araca istediğini yapar veya yapmaz bu satan kişiyi ilgilendirirmi bi hayvanı bile başkasına verdiğinde insan artık yeni sahibine bırakıyor herşeyin kararını, boyatmış veya boyatmamış kimi ne ilgilendirir satmış veya satmamış bence buda ilgilendirmez, kısacası sen o arabayı sattın dimi bence konu noter çıkışında kapanır aga yani bu böyledir 30a satsa aaa 30a neden sattın aradaki zararını vereyim diyecek bir delikanlı varmı veya dermisin eski aracın için?

Allah kimseye kaza bela vermesin herkesiz tekeri düz bassın bence sende unut artık sattın bitti

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl,
    Sen bu arabadan çok kar ettin.
    Biz edeceğimiz için neden canın sıkılıyor?
    Bak bu ZK konusunda tekrar böyle polemik çıkarırsan seni telefonla arayacağım.
    Artık araç senin değil. Sendeykenki halini sorana söyleyebilirsin.
    Şunu unutma, bu araç Türkiye'deki en temiz EP3 olsa da bir gün satılması gerekirse satılacak.
    Araç bu, alınır da satılır da canım kardeşim.

Araç hakkında bilgi almak isteyen Kaan veya beni arayabilir. Not: ZK 6390 Satılık değildir.
    0507 6997774

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan ile birebir tanıştım ;
    1. Çok saygılı ve düzgün karakterli bir arkadas.

2. Si alırken temenni ettiği Şeyler olabilir , fakat bazen hesaplar istediği gibi gitmeyebilir ınsanın hayatında bunuda kimse bilmez ayrıca kimseyide ilgilendirmez.

sen arabayı bedelsizmi sattın anlamadım, sattığından bu tarihe kadar ne zaman bu arabanın konusu açılsa hemen yeni sahibine sürekli laf atıp duruyorsun.. Sindiremediğini bir nokta varsa da artık sindirsen güzel olur Anıl.

Keza artık kabak tadı verdi senin bu muhabbetlerin.
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl'a yükleniyorsunuz da (tanımam etmem Anıl'ı) aracın alındığı zaman ki tartışma da duruyordur gerilerde,biz araç İst'dan ilana düşünce şu an ki sahibini aradık,araç 5 senedir bende ama eşim kullanamıyor vs. gibi laflar söylendi telefonda bize,ardından aracın Sivas'tan gelen araç olduğunu öğrendik,e nerde şimdi dürüstlük?O zaman da yazdım,merak eden konunun geçtiği mesajları bulsun okusun,boşa goy goy yapmayın Anıl'a...

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araba sivastan satılırken arkadaş zararına verdim diyordu aklıma gelmişken yazayım ikiden birleştirme typerdan bile zarar edilmediğini gördüğümden ilk defa typerdan kar etmeyen görüyorum şaşkınım valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıla yüklenmeyin diyorsun iyi hoş ama bi insan aracını sattıktan sonra neden daha fazla kurcalamaya herseferinde Güray abinin dediği gibi konuları açmaya gerek duyar bak adam oraya demişki aklında sorusu veya sıkıntısı olan varsa beni arasın diye numara bırakmış ben tahmin ediyorum ki Kaan isimli kişi forumu kullanmıyor diye herseferinde böyle rahat cevaplar cıkıyor anıldan artık her konuda tartışacağımıza anıl arasın telefonda ne varsa çözsün bizde burda yorumlarla sayfayı şişirmeyelim kimseye yüklenmeyelim

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Kaan'ın ahbabı değilim bu arada yanlış anlaşılmasın Avukatı da değilim.

Anıl bu mevzuyu ilk sattığı zaman yazdı çizdi tartışıldı ve kapandı.

Her defasında buraya x kişi için laf koymanın bir manasıda yok.

Ararsın sıkıntın varsa efendi gibi söylersin. Forumun her defasında bu muhabbetleri okuma mecburiyeti yok ki. Müge anlı spec oluyoruz sonra burda
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ondan bahsediyorum,yazılan yazıldı vakt-i zamanın da,aralarında halletsinler,ama siz veya başkaları da gelipte aracın şu anki sahibi sütten çıkmış ak kaşıkta,Anıl kötü çocuk muhabbeti yapmasın,Allah herkesin gönlüne göre versin.Ben bu konu ile alakalı başka birşey yazmayacağım buraya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şeyi tartışıyoruz zamanında yazılan konuyu tekrar anıl açıyo burda kimsenin bişey yaptığı yok, adam yukarda temiz typer görelim demiş, ben konuya yorum yapıyorum, bu yorumdaki arac anılın eski aracı ve baştan tekrar alıyoruz tartışmayı her seferinde ve tartışma başlatan kişi anıl oluyor, sonra sütten çıkma akkaşık muhabbetlerine dönüyor olay, madem anıl kötü çocuk muhabbetine yakışmayan bi isim, delikanlıysa arasın şuanki sahibini konuşsun çözsün olayı her seferinde burdaki insanların vaktini çalmasın bence arayamaz yani bu kadar yazılandan tartışmadan sonra ararsa helal olsun ona..

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada fotolarının koyulması araç sahibi satmıyor ama çok güzel araba denmesi acayip olmuş ilanda olmayan araba için böyle burada övme çabalarını anlamıyorum
    .

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada fotolarının koyulması araç sahibi satmıyor ama çok güzel araba denmesi acayip olmuş ilanda olmayan araba için böyle burada övme çabalarını anlamıyorum
    annnlasana be abıııı el altından dıyoruz bız buna caktırma