User Tag List

Sayfa 259/329 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309 ... SonSon
6248 sonuçtan 4.903 ile 4.921 arası

Konu: Honda Type-R sorgulamaları

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piste çıktınız mı?
    şimdi söyle bir durum var bu aracı alan hergün pistte kosturmayacak sonuçta dimi? yada hiç piste bile çıkmayabilir kendi isteği doğrultusunda.
    yani günlük kullanımda gazlamada rollde herhangi bir problemi yok bu aracın doğrumu anladım

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piste çıktı mı? Piste çıktı mı? Ne bu piste çıkan araç mars'a mı yolculuk yapıyor.
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla meraktayım ne zaman kıracağım arabayı diye vites aralıkları 40mm, hani yanlış vites atarsın kol çıkarırsın, subab eğersin, araba hararet yapar bilmem ne de, pist'de ne oldu TypeR'a öğrensek iyi olur. yoksa konu hep piste çıktınız mı , piste çıktınız mı'dan öteye geçemeyecek.

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgi için teşekkürler arkadaşlar aracta gerçekten güzel parça ve emek var ama takas istedim kabuletmediler

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi söyle bir durum var bu aracı alan hergün pistte kosturmayacak sonuçta dimi? yada hiç piste bile çıkmayabilir kendi isteği doğrultusunda.
    yani günlük kullanımda gazlamada rollde herhangi bir problemi yok bu aracın doğrumu anladım
    Tabii ki her gün piste girmeyecek Biz ısınıyor yazdık diye ısınmıyor yazılıyor, sorun orada.
    Type-R çok güzel araba ama güncelleme görmeli, pistte ısınıyor. Ayrıca sıcak havada dbn alırken de ısınıyor. Murat abi de, süre alan piste çıkan herkes de aynı şeyi söyledi farkındaysanız Ayrıca günlük kullanımda da benzinin azalması durumunda gazlamayın dedi Honda yetkilileri, o konuda da bir revizyon gerekli.

Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piste çıktı mı? Piste çıktı mı? Ne bu piste çıkan araç mars'a mı yolculuk yapıyor.
    Mars'a yolculuk yapmıyor, limitine kadar zorlanıyor. Yolda ne yaparsanız yapın pistin yarısı kadar arabayı ısıtamazsınız.

Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla meraktayım ne zaman kıracağım arabayı diye vites aralıkları 40mm, hani yanlış vites atarsın kol çıkarırsın, subab eğersin, araba hararet yapar bilmem ne de, pist'de ne oldu TypeR'a öğrensek iyi olur. yoksa konu hep piste çıktınız mı , piste çıktınız mı'dan öteye geçemeyecek.
    Başka konuda yazmıştı herkes o yüzden buraya da yazmamışlardır.
    Yukarıda da belirttiğim gibi çok çabuk ısınıyor, Alper abi de yazmıştı 1.5 turda ısınıyor diye. Ki biliyorsunuz ki ısınmak bir otomobil için pek iyi bir şey değil
    O sorun çözüldüğünde zaten iyi olan araba daha da iyi olacaktır.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pistte Typer Tekrardan arkadasın,arkadası olan leon cupra nın rekorunu kırınca
    arkadaslar hala pistte kaldı
    Honda Türkiye + Jason ile Zeki'yi mi kıyaslıyorsun?

Bari bu konuda komik olmayın.
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabii ki her gün piste girmeyecek Biz ısınıyor yazdık diye ısınmıyor yazılıyor, sorun orada.
    Type-R çok güzel araba ama güncelleme görmeli, pistte ısınıyor. Ayrıca sıcak havada dbn alırken de ısınıyor. Murat abi de, süre alan piste çıkan herkes de aynı şeyi söyledi farkındaysanız Ayrıca günlük kullanımda da benzinin azalması durumunda gazlamayın dedi Honda yetkilileri, o konuda da bir revizyon gerekli.

Mars'a yolculuk yapmıyor, limitine kadar zorlanıyor. Yolda ne yaparsanız yapın pistin yarısı kadar arabayı ısıtamazsınız.

Başka konuda yazmıştı herkes o yüzden buraya da yazmamışlardır.
    Yukarıda da belirttiğim gibi çok çabuk ısınıyor, Alper abi de yazmıştı 1.5 turda ısınıyor diye. Ki biliyorsunuz ki ısınmak bir otomobil için pek iyi bir şey değil
    O sorun çözüldüğünde zaten iyi olan araba daha da iyi olacaktır.
    Ne kadar ısınmış, arıza mı vermiş, ısınmadan kasıt nedir? kim kullanırken 1.5 turda ısınmış? Nerede yazıyor, gösterir misiniz? Merak ediyorum, ayıplı mal mı aldık yoksa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar ısınmış, arıza mı vermiş, ısınmadan kasıt nedir? kim kullanırken 1.5 turda ısınmış? Nerede yazıyor, gösterir misiniz? Merak ediyorum, ayıplı mal mı aldık yoksa.
    Ben sadece Murat abinin getirdiği type-r'a şahit oldum, üst üste 3 basışta araba aynı gitmiyordu yeni type-r konusunda da yazdı zaten.
    Murat abi aynı zamanda pistte kırılan rekorda da aynı problemin yaşandığını belirtmişti zaten yine aynı konu.

KelAlper'de halk gününe çıktı, zaten başka çıkan da olmadı. O da aynı şeyi söyledi.

Ben ayıplı mal olduğunu düşünmüyorum. Bir güncelleme ile giderilecektir hata.
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sadece Murat abinin getirdiği type-r'a şahit oldum, üst üste 3 basışta araba aynı gitmiyordu yeni type-r konusunda da yazdı zaten.
    Murat abi aynı zamanda pistte kırılan rekorda da aynı problemin yaşandığını belirtmişti zaten yine aynı konu.

KelAlper'de halk gününe çıktı, zaten başka çıkan da olmadı. O da aynı şeyi söyledi.

Ben ayıplı mal olduğunu düşünmüyorum. Bir güncelleme ile giderilecektir hata.

Biraz tevatür olmuş TypeR hakkındakiler ancak bazı şeylerin şüyu'u vukuundan beterdir, o yüzden en yakın zamanda piste çıkıp görmek istiyorum, belki de haklıdırlar, araç şişiyordur da Jason o rekoru şişen araçla nasıl yapmış, bunu da merak etmekten kendimi alamadım. TypeR sahibi olarak bana hiç inandırıcı gelmedi bunlar, anlarız hepsini yakında nasılsa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz tevatür olmuş TypeR hakkındakiler ancak bazı şeylerin şüyu'u vukuundan beterdir, o yüzden en yakın zamanda piste çıkıp görmek istiyorum, belki de haklıdırlar, araç şişiyordur da Jason o rekoru şişen araçla nasıl yapmış, bunu da merak etmekten kendimi alamadım. TypeR sahibi olarak bana hiç inandırıcı gelmedi bunlar, anlarız hepsini yakında nasılsa.
    Sanıyorum ki bu yüzden sabahın erken saatlerinde denediler rekoru, ayrıca Burak Ertem'de bunu söylemişti '2 tur üst üste atmamak için tek turda denedik' diye.
    Çıkarın aslanı da piste görelim
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanıyorum ki bu yüzden sabahın erken saatlerinde denediler rekoru, ayrıca Burak Ertem'de bunu söylemişti '2 tur üst üste atmamak için tek turda denedik' diye.
    Çıkarın aslanı da piste görelim
    Elbette çıkarız, konu TypeR'In üstünlüğü filan değil de Honda mühendisleri nasıl beceriksizce ısınan araba yapabilmiş onu görmek ve anlamak istiyorum... Bu konuyu en iyi araç sahipleri konuşmalı, araç kötüyse kötüdür, rekor vs hikaye. Dışarıdan sadece fanatizm oluyor. Sonuçta, bu aracın performansı ve süreleri ortada, ring'de de İstanbul Park'da da rekor onda, hem de sözde şişerek, daha ne olsun. şişmeyenini isteyip de alamayanlara nasip etsin Allah. kimine göre kötü araç kimine göre iyi araç, burada konuşarak netleşecek bir şey yok. Parası olanlar alsın, kullansın onlar paylaşsın deneyimini.

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa süre önce Bursada galeriden satılan araç değil mi..?
    plakalığında Bursada ki eski galerinin adı yazılı, dediğin gibi sanırım kanka

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ringde rekor değil hatta kendi memleketinin pisti Suzukadada rekor type-r'da değil.

Gel gelelim istanbul parkı başka X bir firma (audi seat tata gelly mercedes vb..) pisti tur denemesi için kapatıpmadığı sürece 1000 dakikada dönse başka deneyen olmadığı rekor yine Type-r da . Halk günüydü fabrika kapatmasıydı prof amatör şartlar eşit olmadan falan karışık konusuyorsak 1.24.770 yapmış Montoya'da rekor bende diyebilir
    1881 - 193

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piste çıktınız mı?
    hayır çıkmadım..pist harici hertürlü denedik..tecrübelerimi paylaştım...pist harici hiçbir sıkıntısı yok aracın..hatta yağ sıcaklığı filan çok yükselmiyor..ama piste çıkınca o derece farkediyorsa ben bilmiyorum..zaten bizim amacımızda pist dönmek değil..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır çıkmadım..pist harici hertürlü denedik..tecrübelerimi paylaştım...pist harici hiçbir sıkıntısı yok aracın..hatta yağ sıcaklığı filan çok yükselmiyor..ama piste çıkınca o derece farkediyorsa ben bilmiyorum..zaten bizim amacımızda pist dönmek değil..
    Bence önemli sorun bu olmalı, yağ sıcaklığı yükselmiyor bende de

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Türkiye + Jason ile Zeki'yi mi kıyaslıyorsun?

Bari bu konuda komik olmayın.
    Bizim Komik oldugumuz kadar sizde komiksiniz

Egelniyoruz Hep birlikte

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pistte Typer Tekrardan arkadasın,arkadası olan leon cupra nın rekorunu kırınca
    arkadaslar hala pistte kaldı
    Bizim Komik oldugumuz kadar sizde komiksiniz

Egelniyoruz Hep birlikte

İdrak etmek istemediğin konu rekorun type r da olduğuna kimsenin itiraz etmediği ama Honda dan başka markanın pistte rekor denemesi yapmadığı daha önce de söyledim konuya beni karıştırmayın lütfen diye ama üstte yazdığına bakılırsa bu konuya çok takıldığımızı falan sanıyorsun sanırım Orçun piste çıkardınız mı derken araba çok kötü çıkarında görün demek istemiyor. Yol ve pist şartları sandığınızdan çok farklı tamamen sorunsuz olduğu söylenmiyor pistte kullanılanlar tarafından diyor. Yolda yazın çok sıkıştırarak kullandığımızda bizzat şahit olduk dbn ile sürelerinde ufak ufak gerileme oluyordu. Bence çok çok iyi bir araç ufak tefek geliştirmelere ihtiyacı var sadece.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben anlamıyorum Kımse kusura bakmasın yanlısta Anlamasın Bu techturkey de Konu baslıgında TYPER gecınce

honda karşıtı arkadaşlara bır hal oluyor kendılerınden gecıyorlar

konu yenı typer a donuyor bırakın boş konusmayı pıstı fln

5 yıl oncesıne kadar kımse pıste gırmezdı bılmezdı hıc bır seyı

Konu amacına donsun

varsa typer sorgusu olan seve seve cevaplarım

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen haklısın boş konuşmayı bırakıp sorgudan devam etmek lazım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)