Piste çıktı mı? Piste çıktı mı? Ne bu piste çıkan araç mars'a mı yolculuk yapıyor.
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Valla meraktayım ne zaman kıracağım arabayı diyevites aralıkları 40mm, hani yanlış vites atarsın kol çıkarırsın, subab eğersin, araba hararet yapar bilmem ne de, pist'de ne oldu TypeR'a öğrensek iyi olur. yoksa konu hep piste çıktınız mı , piste çıktınız mı'dan öteye geçemeyecek.
bilgi için teşekkürler arkadaşlar aracta gerçekten güzel parça ve emek var ama takas istedim kabuletmediler
Tabii ki her gün piste girmeyecekBiz ısınıyor yazdık diye ısınmıyor yazılıyor, sorun orada.
Type-R çok güzel araba ama güncelleme görmeli, pistte ısınıyor. Ayrıca sıcak havada dbn alırken de ısınıyor. Murat abi de, süre alan piste çıkan herkes de aynı şeyi söyledi farkındaysanızAyrıca günlük kullanımda da benzinin azalması durumunda gazlamayın dedi Honda yetkilileri, o konuda da bir revizyon gerekli.
Mars'a yolculuk yapmıyor, limitine kadar zorlanıyor. Yolda ne yaparsanız yapın pistin yarısı kadar arabayı ısıtamazsınız.
Başka konuda yazmıştı herkes o yüzden buraya da yazmamışlardır.
Yukarıda da belirttiğim gibi çok çabuk ısınıyor, Alper abi de yazmıştı 1.5 turda ısınıyor diye. Ki biliyorsunuz ki ısınmak bir otomobil için pek iyi bir şey değil
O sorun çözüldüğünde zaten iyi olan araba daha da iyi olacaktır.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Ben sadece Murat abinin getirdiği type-r'a şahit oldum, üst üste 3 basışta araba aynı gitmiyordu yeni type-r konusunda da yazdı zaten.
Murat abi aynı zamanda pistte kırılan rekorda da aynı problemin yaşandığını belirtmişti zaten yine aynı konu.
KelAlper'de halk gününe çıktı, zaten başka çıkan da olmadı. O da aynı şeyi söyledi.
Ben ayıplı mal olduğunu düşünmüyorum. Bir güncelleme ile giderilecektir hata.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Biraz tevatür olmuş TypeR hakkındakiler ancak bazı şeylerin şüyu'u vukuundan beterdir, o yüzden en yakın zamanda piste çıkıp görmek istiyorum, belki de haklıdırlar, araç şişiyordur da Jason o rekoru şişen araçla nasıl yapmış, bunu da merak etmekten kendimi alamadım. TypeR sahibi olarak bana hiç inandırıcı gelmedi bunlar, anlarız hepsini yakında nasılsa.
Elbette çıkarız, konu TypeR'In üstünlüğü filan değil de Honda mühendisleri nasıl beceriksizce ısınan araba yapabilmiş onu görmek ve anlamak istiyorum... Bu konuyu en iyi araç sahipleri konuşmalı, araç kötüyse kötüdür, rekor vs hikaye. Dışarıdan sadece fanatizm oluyor. Sonuçta, bu aracın performansı ve süreleri ortada, ring'de de İstanbul Park'da da rekor onda, hem de sözde şişerek, daha ne olsun. şişmeyenini isteyip de alamayanlara nasip etsin Allah. kimine göre kötü araç kimine göre iyi araç, burada konuşarak netleşecek bir şey yok. Parası olanlar alsın, kullansın onlar paylaşsın deneyimini.
Ringde rekor değil hatta kendi memleketinin pisti Suzukadada rekor type-r'da değil.
Gel gelelim istanbul parkı başka X bir firma (audi seat tata gelly mercedes vb..) pisti tur denemesi için kapatıpmadığı sürece 1000 dakikada dönse başka deneyen olmadığı rekor yine Type-r da. Halk günüydü fabrika kapatmasıydı prof amatör şartlar eşit olmadan falan karışık konusuyorsak 1.24.770 yapmış Montoya'da rekor bende diyebilir
![]()
1881 - 193∞
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
İdrak etmek istemediğin konu rekorun type r da olduğuna kimsenin itiraz etmediği ama Honda dan başka markanın pistte rekor denemesi yapmadığıdaha önce de söyledim konuya beni karıştırmayın lütfen diye ama üstte yazdığına bakılırsa bu konuya çok takıldığımızı falan sanıyorsun sanırım
Orçun piste çıkardınız mı derken araba çok kötü çıkarında görün demek istemiyor. Yol ve pist şartları sandığınızdan çok farklı tamamen sorunsuz olduğu söylenmiyor pistte kullanılanlar tarafından diyor. Yolda yazın çok sıkıştırarak kullandığımızda bizzat şahit olduk dbn ile sürelerinde ufak ufak gerileme oluyordu. Bence çok çok iyi bir araç ufak tefek geliştirmelere ihtiyacı var sadece.
Ben anlamıyorum Kımse kusura bakmasın yanlısta Anlamasın Bu techturkey de Konu baslıgında TYPER gecınce
honda karşıtı arkadaşlara bır hal oluyor kendılerınden gecıyorlar
konu yenı typer a donuyor bırakın boş konusmayı pıstı fln
5 yıl oncesıne kadar kımse pıste gırmezdı bılmezdı hıc bır seyı
Konu amacına donsun
varsa typer sorgusu olan seve seve cevaplarım
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)