Sarılık dediğin yer neresi bilmiyorum lakin ben Gürpınardayım Eren... Sen gelmeden önce sana yapılması gereken herşeyi telefonda söyledim Direksiyon kaplanacak koltuk yırtık ön ve arka tampon boyanması lazım diye !!! sen bunları bilerek geldin söylediğimin haricinde bişi çıkmadı bi de Motorda ne vardı onu bana bi söylermisin ? Bişeyler var demişsin daha net olursan daha net bilgi sahibi olur arkadaşlar ...
...bana her yer TRABZON ...
Motorda ufak bir sorun var demiştiniz diye hatırlıyorum araç boya yapıldı direksiyon vs kaplandı ise zaten sorunlar kalkmış ortadan.
DR.ECU
Oto Metin Garage
Arkadaşlar cok sevidigim bir abime Kırmızı FN2 Typer arıyorum.Kazasız boyasız olması tercihimiz.Temiz alır temiz satar.Desteklerinizi bekliyoruz ilan dısı abartısız.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
http://www.techturkey.com/forum/otom...zi-2008-a.html
Tunç'un aracı güzel görünüyor
3 parça boya mevcutmuş
gökcell13 @ abi ben yiğeniyim baktı amcam o araca ..![]()
2008 ve üzeri temiz fn2 type r varsa talibiz.. abilerim arkadaşlarım eşinde dostunda temiz yüksek modelli fn2 si olan varsa iletişime geçelim teklfimizi yapalım
edit. stock yada cıtır yüklü olsun istiyoruz..
saygılarımla
2010 Model siyah fn2 var kuzenimde 36 binde.Flash,rrc emme,kelebek,egsoz,headers,filtre,coil,o.z light jant,coil,kule,tegiwa kaput vs.yüklü bi typer.Satmayı düşünüyor irtibata geçebiliriz.
Savaş MotorSports
Connecting site...
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Kazası-boyası-geçmişi-geleceği![]()
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)