ilandaki siyah 34 dj typer bilgisi olanlar nedir ne degildir bilgi verirmisiniz?
ilandaki siyah 34 dj typer bilgisi olanlar nedir ne degildir bilgi verirmisiniz?
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
pes coşkun kayanın fiyatı gayet makul kasası yüreyeni temız bir iki parça değişeni vardı sanırım tek arayınca oda söyler zaten
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Pes için yukarda arkadaş 35 chn demiş ama ben görüştüm o değil dedi 17 bin hasar kaydı varmış öyle söyledi
PES Type-R eski CHN.
PES'ten önce DG'ydi plakası. DG olmadan öncede manisadaydı...
En en eski plakası JAP 01'di. Kasası yıkık ölü değil, çok yakın bi arkadaşım almıştı ordan biliyorum, plakayıda PES o yaptı. O paradaki araç için tramerine takılmayın. Gerçekten güzel bi araçç...
Kahpelerle mücadele motorsport.
41 EP 323 benim aracım kafasına bişey takılan varsa 0532 790 74 69
Connecting site...
Yakın bir arkadaşım sorar varmıdır bileniniz
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
İlan dışı Typer arayanlar;
2004 Model orjinal makyajlı
Gümüş gri , 86binde
İçinde deformasyon vs yoktur
Değişensiz tramersiz
Tavan, bagaj kapaği, direkler, kapı içleri motor içi vs boyasız
Mugen filtre
Mugen beyin
Mugen kaput
Mugen panjur
Mugen spoiler
PPR işli silindir üst kapak
Supertech yay şapka
76'lık çift çıkış varex, komple düz
Coilover
4 lastik sıfır
Aracın hiçbir yerde ilanı yoktur
İletişim: 05367370612 - Emre
Connecting site...
ilandaki aracımıza takasa girecek ep3 arıyoruz , düşünen olursa pm den ya da direk Telden ulaşabilirler
Vtec
İlan dahilinde veya ilan haricinde ep3 , fn2 typer arayan varsa ulaşabilir. İlk sahibinden makyajlı makyajsiz ilk plakası olup piyasada bilinen bilinmeyen hepsi mevcut.. 0535 dörtyüzyirmiyedi 59 doksandört ulaşabilirsiniz. Sadece nakit ve parası hazır olanlaRa..
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)