Hayırlı olsun , Antalyadaki aracıda ben aldımŞimdiden Baskı, Volant, Amortisörler 10 binlik oldum daha bir 10 bin daha gidecek sanırım, S2000 den sonra kendime kızıyorum neden salak gibi baştan 350z almamışım diye, Önceden arkadaşlar abartıyorlar diyordum ama hakikaten 350z çok keyifliymiş Allah herkese nasip etsin inşallah.





yuvaya geri döndü herkes yağ yakıyo falan diyo söküyoruz bu hafta ya da haftaya bakalım ne çıkıcak şimdiden tüm parçaları sipariş ettik bir 350Z daha doğacak ama asla satılmayacak
Şimdiden Baskı, Volant, Amortisörler 10 binlik oldum daha bir 10 bin daha gidecek sanırım, S2000 den sonra kendime kızıyorum neden salak gibi baştan 350z almamışım diye, Önceden arkadaşlar abartıyorlar diyordum ama hakikaten 350z çok keyifliymiş Allah herkese nasip etsin inşallah.
Alıntı









