hayır eksi yonu tabiki yok, o anlamda soylemedim.
manuel klimayı dijitale cevirmek cok zor degil. klima kazanı, klima paneli ve teybin ustundeki orta havalandırma degiserek dijitale gecis mumkun.
fiyat konusuna gelince, 30liraya yuksek modelli duzgun e36 320coupe nerde var artık merak ettim ben.
ayrıca taviye edebilecegim bi arac daha var.
Connecting site...
3.18 i 3.28 e çeviremezsin, bastığında gürlemez , kaputu açtığında istemsiz gülmezsin çünkü dev gibi bi motorla karşılaşmazsın, 4 ten 2 ye çektiğinde 20 yle aynı hazzı alamazsın çünkü 20,23,25,28 6 silindirdir ve sesleri efsanedir, 3.20 2.8 hatta 3 litre hacme kadar çıkabilmektedir ve önü açık bi motordur ha ben sese takılmam ve filtre egzoz bana yeter diyosan 3.18 iyidir.
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Kardeşim bu eski tip motor M42B18, bu sebeple ben o paraları vermen taraftarı değilim,
bu aralar ilanda dikkatimi çeken bir araç yok, ancak biraz yukarılara çıkma şansın olursa, KCB çok çok iyi bir araç, Sinan abiyle belki ortayı bulabilirsiniz, 3.28'leri çok rahat geçiyo bildiğim kadarıyla
birde bu araç var, fena durmuyo, biraz masrafı var, iyi bir pazarlıkla, mantıklı rakamlara alınabilir
Connecting site...
son olarak Coupe olması şart değilse, düzgün 4 kapı 3.25, 3.28 lere bakabilirsin, keyif verir
3ay once 28lı rakamlardan farklı bı kısıden ılandaydı. Ondan 6ay oncesınde 24lu rakamlardan ılandaydı kı o zamankı halını gorseydınız suan yuzune bakmazdınız
Ilanını koydugum beyaz arac ıcın kozmetık hıcbı masraf yapmanıza gerek yok kanımca. Bosverın m paket olmasın.. bosverın recarosu olmasın.. orj olsun temız olsun yeter kı. Inanın daha ayrıcalıklı kalırsınız.
Connecting site...
ilan hakkında detaylı bilgi alabilir miyim?
Connecting site...
Connecting site...
Bunlar da güzel duruyor bakılabilir. Ayrıca yukarıdaki RMT plakalı beyaz coupe 2-3 hafta önce 25 bin liraya satılıktı.
Araçta kaput ve sağ çamurluk değişik. Bel altı boyalı. Maslak'ta yaklaşık 3 ayda motor yapıldı. Ancak bu kadar uzun sürmesinin sebebi orjinal parça beklenme süresi. Almanya'dan geldi tüm parçalar. Yaklaşık 16 bin TL para harcandı motora. Rodajı yeni bitti galiba öyle bir şey. Şanzımanı 5 ileri ile değiştirmişler. Araba 5 ileri yaniBildiklerim bunlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)