az önce yeni ilanlara bakarken rastladım.
eger ilan acıklamasında yazan dogruysa ve büyük bi kazası yoksa alınabilcek bir arac gibi duruyor.
tabi fiyat yuksek ama arac soylendigi gibiyse az bi pazarlıkla alınabilir.
Connecting site...
Printable View
az önce yeni ilanlara bakarken rastladım.
eger ilan acıklamasında yazan dogruysa ve büyük bi kazası yoksa alınabilcek bir arac gibi duruyor.
tabi fiyat yuksek ama arac soylendigi gibiyse az bi pazarlıkla alınabilir.
Connecting site...
Ya ben bu araç piyasasını cidden anlamıyorum E36 318 is lere 35 lira isteyenler var cidden satan varmı ? Ben boyasız 140.000' deki orjinal 323i yi 23 liraya zor sattım millet 100TL bile pazarlık yapmıyor gerçekten merak ediyorum bu konuyu :)
Bunu buşver bence benim sattığım araç şuan mersinde.
Connecting site...
23 lira civarına vermiştim 28.500 e ilan açmışlar satabileceklermi acaba.
Bunu buşver bence, bizim sattığımız araç şuan mersinde km olarak orjinal yıpranmış hiç bir yeri yoktu verdiğimde.
Connecting site...
23 lira civarına vermiştim 28.500 e ilan açmışlar satabileceklermi acaba.
E36 piyasasında soyle bi durum var benim tahminimce,
Alıcı kişi elindeki paraya göre bulabilecegi en düzgün en temiz arabayı bulmaya ve onu almaya calısıyor. Onlar icin 18is 20 23 yada 25 28 olması cok bişe ifade etmiyor.
onun icin satıcı kişinin fiyatta kararlı olması lazım. ama tabi afaki rakamlarda da kararlı olmanın anlamı yok :)
valla ben çok temiz e36 328 sedanı 25500 e sattım, millet 318 alamıyor o paraya artık
işte kastettigim bu. adamın elinde 25lirası var ve E36 bakıyor. 28 yada 18 olması hiç önemli degil alıcı icin :D
satarlar. mersinde bu arabayı 28lira olmasa da 26 gibi satarlar. muhtemelen benim ilanını koydugum kırmızı da ilksahibinden dense de birisi ekmek yeme peşinde. o da 29 yazmış ama muhtemelen 25-26 gibi o da satılcak :)
28-30 e36 sedan ıcın cok cok buyuk rakam
ben 97 individual 125kmde sunrf duz vtes 320yi 26ya verrdim ki bence tavan fiat ama arabada cok orjinaldi
ilanlar dışında bildiğiniz 25-28 var mı arkadaşlar e30 da olur? :)
piyasa almış başını gitmiş e30 320 ler en boşu ama kozmetik olarak iyi görüneni olmuş 15000.Civic desen o ayrı dünya yakında kafa kafaya m3le takas olur yazacaklar.Typer, s2000 hatta 97 corollanın en dolu olanları falan şaka fiyatlara koyuyorlar ilanlara hee satabiliyorlar mı orası ayrı mevzu
Connecting site...
Benim Eski aracım şuan satılıktır. düşünen arkadaşlar bence kaçırmasın en dolu modelidir.
Connecting site...
bilgi verir misiniz arkadaşlar
kendime değil ya.
ben bmw almam bu km'de ve fiatlarda oldukça :)
16x.xxx km de tertemiz e36 328i stock, sattım ben . onagöre hesab edin işte ;)