kardeş bu ilandaki arabaların hangisini alırsan al sana zulüm olur eziyet olur. bütcen bu paralar ise başka markalara yönel bence 20 bin kadar bütcen varsa daha temizlerine bak derim
Printable View
93-94 model 3.16ci için bütçe 20bin mi olacak? 98 model 3.28 coupe full+full araç için de 70-80 bin tl ayıralım m3 içinse ev takasına girelim..
bu fiyatlar gayet normal hatta fazla bile.. baktırılır temiz ise gayette alınır binilir.. herkes kendi arabasını bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlamış yazık..
Açıkcası bizim şirketin otoparçısında bi 318 i var bordo renk 4 kapı, değişen yok sol ön çamurluk düzeldi sadece onu da ben görmüştüm, koltukları deri 4 cam elektrikli koltukları filan tertemiz herseferinde içim gidiyor arabaya :) 17 den aşağı vermiyor aracı :) 1 sene önce tüp takıldı ilk defa.
2. sahibi aracın. Üzerinde orjinal bmw jant kapakları duruyor anlayacağınız tam amcadan araç :)
Yanlış MEsaj.
BMW 3 Serisi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
buyrun 1000 tl pazarlık payı ile bulabileceğiniz araç ilanları muhakkak içinde aradığınız kriterlere uygun araçlar vardır.. 371 ilan var.
yok pazarlık payını katmak istmeiyorum derseniz de
BMW 3 Serisi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
231 adet ilan var.
Connecting site...
Şu çok orjinalmiş ya :D :D :D :D :D
bak anlatamadıgım bişey var,
ilanın cok olmasıyla alınabilirlik farklı şeyler.
3.20 arabasını adam 15.500e koymus aynı araba 25 binede var
e36 ülkemizda sayıca fazla ama iyilerine kimse 15-16 istemiyor. ve alıcısıda var.
linklere baktım bu kadar ilanı inceleme şansım olmadı ama 3-5 tanesine baktım bitikler.
blackweb önce katılıp sonra editlemek nasıl bişey :D güldüm msjını görünce.
ozamannnn =)))
Connecting site...
kırmızı iyi, kırmızı güzel, kırmızı pahalı :D
Sekolive kardeş, ben hala anlamadım ya konuyu, ondan devreler yandı benim, benim fikrim ucuz e36 bitik e36 demektir şu sın gönderilen ilanlarda ki arabalar e35,5 :)))
Son olarak favorim budur
Connecting site...
Sedan e36 favorilerini paylasmak isteyen arkadas varsa fikir alisverisi yapabiliriz ben benimkilere bakmaktan baydim artik :D
3.20 sadece :)
aracımı satıyorum,
Connecting site...
Connecting site...
seko buna baktın mı ? çok sıkışmış arkadaş, tedavilik bir araç. :D :D