Motor gücü vs iyidirde arabayı boyayan körmüş kesin. Duruşu hiç güzel değil. her parçası farklı renk sanki. özellikle sağ kısım. Kapı çok koyu renk kalmış.
Printable View
turboluyken kaza yapmıştı.tamircinin önünde duruyordu.ağır kazalı kısaca
Fotograflardan öyle gözüküyor boyası çok iyi değil ama çok kötü de değil
Kazalı fotografları varsa yollayabilirmisiniz özelden
O paralar Supercharger var iken istenen rakamlar suan sc yok araçta fiyatıda ona göre tabiki
selamlar, piyasanın şu halinde mümkün müdür bilemiyorum ama max 27-28 civarı e36 320i coupe arıyorum. çakma m teknik, pısık olmayan oynanmamış orjinal arıyorum :)
BMW 3 Serisi 320Ci 1995 Model 29.500 TL Sahibinden sat
BMW 3 Serisi 320Ci 1995 Model 29.000 TL Sahibinden sat
Ilanlar arasında bakmaya değer olanlar bunlar. Fiyatlara yorum yapamıyorum işin zor kolay gelsin :D
İlk ilandakini ben de merak ediyorum. Sırf otomatik ve sunroofsuz diye bayaadır ilanda bekliyor bence.
İkinci ilandaki gecen sene Samsundan istanbula gitti, gittigi rakamı da biliyorum. gittigi haliyle suanki hali arasında bi fark yok. bakım olarak ne kadar ne degismistir bilmiyorum ama burdan giderken bayaa eksikleri vardı, gerek kozmetik olarak gerek motor olarak.
ilk ilandaki m tampondan da kaybediyo bence. Muayne bilgilerinde de km bilgisi gelmiyo yazılmıştı biyerde.
BMW 3 Serisi 320Ci 1998 Model 30.900 TL Sahibinden sat
http://i.hizliresim.com/NAVW2O.jpg
Bu aracı ilk sahibinden 100 bin km de almıştım ve araçta boya dahi yoktu... , kıssa sürede alfa romeo sevdasına satmış olsam da arkadaşı daha sonra tekrar arayıp geri almak istediğimi söyledim bana küçük bir kaza yaptığını M tech olarak aracı topladığını söyledi o anda aracın bütün büyüsü bozuldu gözümde, araç satımı konusunda en büyük pişmanlığımdır kendileri :( kaza fotosunu görmüştüm çokta mühim bir şey değildi üzerinden 60 bin km geçmiş +lpg eklenmiş ama ilanlara baktığımda yinede alınabilir araçlar arasında niyeti olan varsa değerlendirebilir
aracınızı biliyorum son hali kötü olmuş maalesef sizdeykenki hali olsa dakka düşünmezdim ama ön tarafın komple değişik olması + 31 bin lira gerçekten abartı olmuş.
siyah coupe içinde detaylı resim istedim genel itibariyle temiz bir arabaya benziyor sürücü koltuğunda hafif deformasyon var ama km orjinal mi bilemedim açıkçası sahibi kesinlikle orjinal diyor. ilk sahibi vefat edince bu arkadaşa geçmiş. cruise control ve koltuk ısıtma var gözüme çarpan. değişen yok diyor. son fiyat olarakta 27500 e bırakacağını söyledi.
Bu gri güzel aractı evet ama camurlukları degisirken keşke eski tip camurlukla degismeselerdi. 98 model aracta, 96 model altı camurluk sinyalli olunca hoş olmamış.
Bu arada bikac msj once paylaşılan düşük km olan 95 model sanırım bugun satış gördü :)
Al plaka olanda bir ara gunmetal throwingler vardı.Jantı bana sat dediydim de ikna edemediydim...
http://www.techturkey.com/forum/otom...rgelb-2-a.html
ilanla alakam yok ama arkadaşın aracı güzel duruyor
S.a Arkadaşlar ;
92' 320i İzmir !
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78611829/detay
İlandaki makine ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Peki bu araç ile ilgili düşünceleriniz nelerdir ?
Loading site please wait...
Var mı şöyle etrafınız'da uygun önebiliceğiniz bir e36 bakalım :D
Çevremde tabiki var alınabilecek e36. Fakat 18-25 arası fiyatlarda değil. Bütçeyi arttırmanız lazım. Ya da bana deyin ki ben 18 19 a alıp 10 15 bin tl de harcamak istiyorum, ona göre bu gösterdiklerinizi alın diyebileyim size :) Ama harcamak istemiyorsanız bu fiyatlara bmw serilerinden, ''araba geçmişini bilmiyorsanız'' almayın..
http://i.hizliresim.com/57MB65.jpg
Arabanin 7.senesi bitiyo bu süre icinde sadece babam kullandi ben bile cok cok nadir o olmadan sürmedim.üzülmüş yanlanmiş bi araba degil.Satma niyetimiz yok aslinda babama suv aldik bende binmeye kiyamiyorum düşünen olursa kasasi bu modellerde nadir temizlikte, daha detayli sormak isteyen olursa mesajla cevaplarim.
93 model,donanim olarak en boşunu düşünebilirsiniz tavan var ama,kasa 208xxx motor 60 binde güclendirmek amaciyla motor yapildi( bes servis satilmiş usta).degişen yok tavanda bagajda motor kapi bagaj iclerinde hicbiyerde boya yok.Fotografta yarin isyerimden atarim.
Loading site please wait... Düşünceleriniz neledir ?
bence gayet güzel görünüyor arac.
sadece bu tarz jantları begenmiyorum ki jant işi kolay zaten.
fiyata az veya cok diyemem ama 25-26 liralardaki sedanlarla kıyaslanmıcak kadar düzgün görünüyor.
Arkası boş çakma m tampon takılmamış en azından, replika jantları da sökülür oem jantla gayet güzel olur.
BMW / 3 Serisi / 318is / BMW SN
bu arabayla alakalı yorumu olan var mıdır?
geçen sene istanbuldan 37 bin tlye satılıktı diye hatırlıyorum. hatta fotolar o ilandan kalma.
dogru hatırlıyosun. istanbuldan tanıdıgım birinindi 30gibi bi rakama sattıktan 3 gun sonra 37den ilana cıkmıstı.
orj m degil. sanırım gumruk girisli ve otomatikten donmeydi diye hatırlıyorum ama emin degilim.
kapı dosemeleri 96 ve üstü modelden, bu nedenle gögüs ile renk farkı var bilgin olsun. ayrıca sagdan direksiyonlu aractan cıkma.
aracı dolduran tanıdıgım sahibiydi. dijital klima, rekaro, kolcak, davul teyp vs hepsini kendisi eklemişti. o zamanlar düzgün aractı ama ondan sonraki akıbetini bilmiyorum.
Evet ben sorgulamıştım aracı o dönem alıyoduk ki araç satıldı sonradan daha yüksek bi rakama ilana koyuldu sonra kayboldu...Aynı kondiyondaysa alınabilir 6 silindir takıntısı yoksa
Araç m3 modeliymiş ve ricardo koltuğu varmış. hıaaaamına.
S.a Arkadaşlar bende bu aralar e34 520i lerde umduğumu bulamayınca 3 serisine bakmaya karar verdim aslında ilkbaştan buyana 3 serisi favorim'di fakat 3 serilerinde temizlik ve donanım aradım vede fiyatlar uçuk olduğu için pek aradığımı bulamıyordum şuan sadece e34 520i de olan özeliklerde bir beni fazla üzmicek bir e36 arıyorum .
Siz'lerinde bildiği çevrenizde olan e36 ları tavsiye edebilirsiniz . . .
94' e36 320i Edirne Kırmızı Abs, Sunroff, Klima(yanlız klima dijital demiş pek anlam veremdim ) 7 tuş OBC
93' e36 320i İzmir Kırmızı Abs,Sunroff,Klima yok, 18 Tuş OBC , Motor yeni yapılmış , LPG yok , GT spoiler 18'' BBS var :D
Araçlar hakkında bilgisi olan varsa yoksada e36 'dan anlıyanların görüşlerini bekliyorum.
Eyer çevreniz'de varsa e36 beni üzmicek BMW merakımı gidericek temiz bir e36 tavsiyeleride bekliyorum fiyat çok uçuk olmasın lütfen :D
ilk araç dijital klima değil hayal görüyor eğer tek kapı düşünürseniz 320 ci aracım var forumdada konusu mevcut hatta arkadaşlar üst postta bahsetmişler uygun fiyata vericem
e36 hakkında pek bilgim yok. Fakat ilandaki galeri, Mazzini'nin logosuna kadar aşırmış :)
Başkasının açıklamasını kopyalayanı çok gördüm, ilan tasarımı hacılayana ilk defa denk geliyorum.
Orijinali şöyle;