Connecting site... var mı yorum yapabilecek,nedir dusunceleriniz?
Connecting site... var mı yorum yapabilecek,nedir dusunceleriniz?
Connecting site... varmıdır tanıyan veya yorum yapabilecek, kısmetse yarın bakmayı düşünüyorum
herkese merhabalar,
mevcut otomatik arabamı satıp e36 316 veya 318 compact almayı düşünüyorum, konuyla ilgili görüşlerinizi ve yorumlarınzı beklerim. Zorlayacak noktalar nedir, kronik sıkıntıları nelerdir
Örnek ilandaki düşündüğüm araçlardan biri Connecting site...
teşekkürler
bende 318ti var 97 model ilanda şuandda hatta görmüşsünüzdür su077 plaka
compact alıcaksanız 97 98 model 318ti almanızı öneririm m44motor var bu iki model 318lerde.316 almayın bence arada ciddi performans farkı var.ben mayıs ayından beri kullanıyorum aldığımdan beri hiç üzmedi beni.sadece difransiyel yaptırdım ama oda alırken arzalıydı zaten onun haricinde kaç aydır hiç üzmedi.hergünde 120km yol yapıyorum.lpg taktırdım yakıtıda ekonomik.sunrooflu ve klimalı bir m paket alırsanız sizi üzmez..merak ettiğiniz birşeyler varsa sorabilirsniz.ikinci eli zayıf diyorlar tutulmuyor diyorlar hiç aldırmayın alıp binen bilir bu araçların kıymetini.ben koydum nete aynı gün istesem satardım ama satmadım..parça sıkıntısıda yaşamazsınız
Hakkı Can Eryüzlü...
Connecting site...
Varmı gören yada gösterten)
Nisan mayıs ayında 30-32 olan cabriolar şimdi 35-36 lira.
Kış gelince cabrio fiyatı düşmüyomuydu.
i6 bir cabrio alamıcaz herhalde biz bu paralara.
Connecting Site...
Bu nasıldır bilen varmi aracı
Vallahi şöyle söyleyeyim ; ***** sitede ki Ankara ' da ki bütün cabriolara gittim bir buna gidemedim. Gitmeyi düşünüyordum hasta oldum. Kendimi iyi hissedince de gideceğim inşallah o zaman detaylı bilgi veririm. Bu arada başka soracağınız var ise seve seve cevaplarım.
ankarada bir tane beyaz cabrio varmış lacivert tenteli 97 veya 98 model. 70bin km de. gören veya detay duyan var mı![]()
Valla hocam beklentim şu yönde benim 2-3parça değişen olsada fark etmez.Sadece şase kollarında işlem , yandan darbe , aşırı bozuk bagaj havuzu ve macundan yapılma bir e36 olmaması yeterli.
Klimalı denk gelirsede iyi olur.
Benim derdim de o aslında ilk başlarda olmazsa olmazlarım vardı. Tam otomatik tente olsun 18 tuş osb çift yönlü dijital klima vs olsun istiyordum 2 hafta gezdim hepsi turşu çıktı 2-3 tane bakmadığım kaldı onlarda turşu çıkarsa e46 ya bakacağım gibi. Çoğu da işlemli birisi galeri ismi vermeyeyim de araba çok iyi kardeş tek parça kaput değişti harici hiç bir şey yok cart curt dedi gittik. Arabayı çalıştırır mısın diyorum. Akü yok diyor kaputu bir açtı soldan bir patlamış araba yani yapan ustayı tebrik etmek istiyorum. Direk çıktım düzgün e36 kalmadı galiba.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)