User Tag List

Sayfa 61/105 İlkİlk ... 1151596061626371 ... SonSon
1985 sonuçtan 1.141 ile 1.159 arası

Konu: E36 sorgu...

scoobz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç kendi aracım. Örnek;
    -bu araç alınır
    -bu araç alınmaz
    -otomatik bu at çöpe
    -kanka otomatik bu motor diridir hem lpgde yeni takılmış motor %90 vardır baksana
    -km iyiymiş ya kordonuda düzgün ama ne zamandır ilanda neden satılmıyor acaba
    -91 model arabaya 26.5 demiş ya arabası cok düzgün yada pahalı..
    -otomatik bu sanrufta yok alınmaz
    -çevir manuele vanossuz m50ymişte yükle b30u kasasıda düzgün kullan keyifli..
    vs... vs.. tarzında aracıma bakan kişiler nasıl yorumluyorlar hep merak etmişimdir.. Arabaya arayan alıcı gözüyle iyi kötü yorumlarsanız sevinirim. Bende ona göre fiyat konusunda inerim cıkarım..
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    Aşağıdaki Linki Tıklayarak Youtube Otomobil Kanalıma Ücretsiz Abone Olabilirsiniz, .

www.youtube.com/channel/UCv66_yGjtBjK2wfLOBPKaSQ

Dean's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görüsmen gereken kisi,

Seite nicht gefunden | Facebook
    şuan arkadaşımda SZN orjinal 328 ve ektrası oldukca fazla olan bir cabrio
    SSD-S2k

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lakin aracın ilanı varken, ayrı şekilde aynı fotolarla vaderların ve jantların da ilanı var. =)
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scoobz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -bu araç alınır
    -bu araç alınmaz
    -otomatik bu at çöpe
    -kanka otomatik bu motor diridir hem lpgde yeni takılmış motor %90 vardır baksana
    vs... vs.. tarzında aracıma bakan kişiler nasıl yorumluyorlar hep merak etmişimdir.. Arabaya arayan alıcı gözüyle iyi kötü yorumlarsanız sevinirim. Bende ona göre fiyat konusunda inerim cıkarım..
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    Boyle dusunuyor olmanız cok guzel, keske sizin gibi olsa her satıcı da.
    Benim gözüme sol camurluk sinyali ve bıyık sacı takıldı.
    Bagaj kapagı ayarsız gibi görünüyor.
    Sanırım kolcak sonradan takılmıs ve kapı dosemelerin degismis.

Bunlar tabi major seyler degil, fotograflardan daha fazla detay göremedim.

Asıl ugrastıran fitil, cıta, trim, klips vs incik boncuk seyler. onların durumunu da alacak kisi arac basında bakar zaten. Fiyat konusunda sizden baska kimsenin de bise demeye hakkı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alıcı kisi arkadasınızla zaten görüsür niyetliyse. Ben de biliyorum aracın neyi var neyi yok ne ekstrası var vs vs..
    arkadas buraya sormus, benim yazmam yerine aracı bu hale getiren arkadasla gorusmesini daha mantıklı gördüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alıcı kisi arkadasınızla zaten görüsür niyetliyse. Ben de biliyorum aracın neyi var neyi yok ne ekstrası var vs vs..
    arkadas buraya sormus, benim yazmam yerine aracı bu hale getiren arkadasla gorusmesini daha mantıklı gördüm.
    ne güzel biliyosan ne mutlu sana alıcak adam gider bakar zaten eski sahibine neyini soracak seneler olmuş araba satılalı adam nereden bilsin şimdiki durumunu sana en iyi bilgiyi verecek yine şimdiki sahibidir

bana da sattığım arabaları çok soran oluyo nereden bilicem başına ne geldiğini ne takılıp söküldüğünü gidip bakın alacağınız arabayı sonrasında sorar edersin gerekli yerlere kafana da yatarsa alırsın, bizim milletimiz kulaktan dolma şeyler söyleyip araba boklamayı ya da pohpohlamayı çok sever
    SSD-S2k

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    edit: bu arada ilk mesajımda yanlış alıntı yapmışım soran arkadaşın mesajına alıntı yapacaktım.
    SSD-S2k

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim araç ile ilgileniyorum. Lakin aracım ilanda satıldıktan sonra kendileri ile iletişime geçmeyi planlıyorum. Genel olarak bilgilerini paylaşabilir misiniz? Kaza , değişen , macun gibi erkenden araç sahibini aramak istemedim. Ayrıca eminim araç sahibinden çok forum bilgisi vardır araç hakkında.

Görüsmen gereken kisi,

Seite nicht gefunden | Facebook
    Abi link kırık rica etsem yeni link atabilir misin? Cevap için de teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Dean's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim araç ile ilgileniyorum. Lakin aracım ilanda satıldıktan sonra kendileri ile iletişime geçmeyi planlıyorum. Genel olarak bilgilerini paylaşabilir misiniz? Kaza , değişen , macun gibi erkenden araç sahibini aramak istemedim. Ayrıca eminim araç sahibinden çok forum bilgisi vardır araç hakkında.

Abi link kırık rica etsem yeni link atabilir misin? Cevap için de teşekkür ederim.

araç sahibinin adı Faruk zaten ararsan gerekli bilgiyi verir sana öyle yalan konuşacak bir insan değil.
    İnan detayını bilmiyorum ama kaputun ve ön direğin boyanması lazım diyodu bana, alıcı gözüyle bakmadığım için dikkat etmedim motoru zaten yeni ve sağlıklı ufak tefek illaki eksikleri çıkar sonuçta 96 model araba

bundan 3 yada 4 önceki sahibi Kerim Güven mersinden facede aratırsan bulursun arkadaş onun profilini paylaşmış seninle
    ekstraları ile bence güzel bir 328 cabrio wader 321m3 koltuk, thrwstar orjinal jant, m3 headers, hardtop , bordo tente en büyük avantajıda bence orjinal 328 olması
    SSD-S2k

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sahibinin adı Faruk zaten ararsan gerekli bilgiyi verir sana öyle yalan konuşacak bir insan değil.
    İnan detayını bilmiyorum ama kaputun ve ön direğin boyanması lazım diyodu bana, alıcı gözüyle bakmadığım için dikkat etmedim motoru zaten yeni ve sağlıklı ufak tefek illaki eksikleri çıkar sonuçta 96 model araba

bundan 3 yada 4 önceki sahibi Kerim Güven mersinden facede aratırsan bulursun arkadaş onun profilini paylaşmış seninle
    ekstraları ile bence güzel bir 328 cabrio wader 321m3 koltuk, thrwstar orjinal jant, m3 headers, hardtop , bordo tente en büyük avantajıda bence orjinal 328 olması
    Ekstraları tatmin edici zaten boş bir araba alsam benim yapacaklarım'da onlar. Motor durumda çok önemli değil sonuç olarak motorda yapılabilir. Ama önemli olan kaporta durumu ama direk ve kaputun boyanma ihtiyacı düşündürdü.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scoobz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -bu araç alınır
    -bu araç alınmaz
    -otomatik bu at çöpe
    ben param olsa alırım bu arabayı neden satılmadı anlamadım ama vereceğim fiyat 24 olur.Araba gayet düzgün jantları filam düzgün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne güzel biliyosan ne mutlu sana alıcak adam gider bakar zaten eski sahibine neyini soracak seneler olmuş araba satılalı adam nereden bilsin şimdiki durumunu sana en iyi bilgiyi verecek yine şimdiki sahibidir
    kulaktan dolma bisey soylemeyelim direk kerim'e sorsun diyorum. bunu soylerken ne pohpoh var ne de boklama. kerim de zaten kendindeki durumundan bahsedecektir. sattıktan sonrasını tabiki bilemez.

sorgu konusunun amacı belli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben param olsa alırım bu arabayı neden satılmadı anlamadım ama vereceğim fiyat 24 olur.Araba gayet düzgün jantları filam düzgün
    Ben artık telefonda gelen sacma tekliflerden bıktığımdan babamın üyeliğiyle ilan verdim.
    -range rover verip üste para isteyen
    -5lira etmeyecek tofaşı 15e sayıp üzerine 12 verelim diyenler (90model altında tofaş)
    -daha ne araçlar varda yazmayayım belki birisi görür ayıp olur
    -nakit fiyatta telefonda 4-5bin tl kırmaya calısanlar..
    -başlığa e46 -mini cooper takaslı yazdık adam 40-42lira etmeyecek 300bin kmdeki e46sına 51-52 istiyor takas gönderiyor daha neeler neler..

- Alıcılara söylediğim şu aracımda ön cam çatlak(görüşe engel değil ve muayeneden sorunsuz geçti) VE sağ amartisörün teki patlak (çift değişir amartisör) hepsi total 500-750tl tutuyor hadi ustan seni kazıklasın hepsi 1000 olsun.. Telefonda harici bi pazarlık yapmam.. Gel bak beğendiğin taktirde yol parası + ufak bir araç başı pazarlık yaparız.. Dediğim haricinde arabayı baktırdığında başka birşey çıkarsa 2 ile çarpar onuda fiyattan düşerim. Motor şanzıman zaten hatasız.. 2016a kadar benzinde binilmiş otomatik aracın motoru ne kadar temizse o kadar temiz..

Sırf mini cooper sevdasına araç yok parasına gidecek.. insallah hayırlı müşteri çıkarda alan kişide ben kadar titiz bakar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyle dusunuyor olmanız cok guzel, keske sizin gibi olsa her satıcı da.
    Benim gözüme sol camurluk sinyali ve bıyık sacı takıldı.
    Bagaj kapagı ayarsız gibi görünüyor.
    Sanırım kolcak sonradan takılmıs ve kapı dosemelerin degismis.

Bunlar tabi major seyler degil, fotograflardan daha fazla detay göremedim.

Asıl ugrastıran fitil, cıta, trim, klips vs incik boncuk seyler. onların durumunu da alacak kisi arac basında bakar zaten. Fiyat konusunda sizden baska kimsenin de bise demeye hakkı yok.
    Yorum için çok tesekkürler, sol camurluk sinyali ve sağ aynı fakat soldaki bıyık sacında ufak bir kırılma mevcut bu kırılma bendeyken olduğu için yenisini almadım komik bir anısı var. Aracı aldığımda nesi var yoksa yaptırırım bende oluşan ufak tefek hataları araca zararı olmadıkça yaptırmam anı hatıra anlamında bakınca hatırlamak.. Bagaj kapağı fotoğrafı hafif sağdan açılı cekilmiş oda sağa tarafa yakın sola uzak gibi cıkmış, poz hatası (güzel tespit) kolçak aracı aldığımda vardı ve orjinalmi sonradan mı bende bilmiyorum ama arabama binen e36cı arkadaşların genelde istediği şeylerden ilk birisi kapı döşemeleri çok temiz ama sonradan mı orjinalmi bilmiyorum. Tesekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tane e36 1 tane e46 3.28.. 5 tane e36 3.20 sahibi olmuş.. bu araçlarla minimum 200- 250 bin km yol yapmış birisi olarak :
    aldığım hemen her aracı mekanik olarak 0 kondisyona getirip bindim.. bana göre o kondisyondaki e36 lar dünyanın en güvenilir araçlarıdır ( crash test değil kastım )
    bir kez bile olsun yolda kalmadım.. bir kez olsun çalışmadıkları olmadı.. bir kez olsun o aşamadan sonra sanayi sanayi gezmedim aracım hiç çekiciye binmedi ( tabi bu seviye için maliyet şart .. arzu edenler olursa detaylı yazarım )

naçizane :
    bana göre bu saatten sonra müstesna bir e 36 aramak bir ütopik..
    bundan mütevellit mantıklı olan şey iskeleti düzgün şase kule işlemsiz macun deryası olmayan bir e 36 alıp zaman içersinde maddi güç elverdiği şartlarda 0 layıp öyle binmektir
    inanın bana 50 bin isteyen bir çok e 36 ya bile kafa rahat binmenin maliyeti 10 binden başlar..
    sağlıcakla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)