yeşil coupe bence çok güzel duruyo
Printable View
yeşil coupe bence çok güzel duruyo
-yesil coupe kazalı camurluk değişik diye biliyorum
-gri de sunrof yok km cok
yesilde degisen yok diye biliyorum ben de ama, siz diyince tereddute dustum simdi.
sunroof olmayınca ne oluyor?
ilk arabamda sunroof yoktu ve bilerek tercih etmemiştim. ama sonraki araçların hepsinde sunroof var ve resmen bende bir hastalık oldu. sunroofun sadece arka kısmının havada olduğu mod aracı birbaşka çekici gösteriyor. şu an kullandığım e36 330i de sunrooflu ve artı olarak cruize control var. bazen illa ki şu da olsun diye inat ettiğimden şikayetçiyimdir ama şu an iyi ki almışım diyorum...
Arkadaşlar şu araçta sadece kaput değişmiş 17.500 e bırakıyor eder mi ?
Göğüslük torpido boyanabilirmi değişmesimi lazım renk atmış ?
Connecting site...
Varmı mor-siyah 96 dopdolu coupe isteyen ?
26 bin lira, krem deri, 18 tuş obc, elektrikli kelebekler, klima, sunroof, manuel, 280 küsür binde, motor yeni daha 40 bin, değişensiz kazasız, komple boyalı, geçmişi belli üzülmemiş bi araba.
Connecting site...
Bilen var mi acaba
Ayrica fiyat nasildir sizce
bu is benimde dikkatimi cekti, önden patlak gibi duruyo ama bariz. o paraların 1 2 lira tersine alınırsa belki 18 19 a agzı yüzü toplu bi şekilde binilebilir
Herkese merhaba,benim leon'a takas teklifi yolladı bu arkadaş . İlan yayın tarihi de eski . Bilenler var mı aracı ? İlan detaylarını bile doğru düzgün yazamayan insanlardan araba alınmaz ama belki araba temizdir kıymetini bilmiyordur :)
İlan No 134989699
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
arkadaşlar yukarıdaki 3 ilandan tanıdığın bildiğiniz araç Var mı ?
böyle bir araç alınıp binilir mi ?
tercihinizi siz olsanız hangisinden yana kullanırdınız ?