ben icelemiştim motor durumu güzel ancak bana göre içinin baya bir kozmetik bakıma ihtiyacı var birde sol önden bariz kazalı sürücü hava yastığı yok zaten direksiyonda birde sağ tarafta kelebeğin üstünde direkte macun gibi bir şey var tam anlayamadım ama macundu galiba hatırladıklarım bunlar aracı geçen yaz incelemiştim
Sahibinden BMW 3 serisi 320i 1996 Model Bordo Renk İstanbul | Arabam.com
yeniden bir yabancıdan yabancıya vakası..
Gaz plaka m3 ün kazası belası var mıdır bilmem , satan kişiyi de tanımam fakat o videoda ne var ben onu anlamadım aramızda arkadan iter arabası olup bunu denemeyen heves etmeyen var mı ?
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
abi bu zihniyet, apaçi zihniyetidir bana göre, asla tasvip etmediğim bir durum, bizde M3'e, M5'e bindik, yanladıkta ama asla sıfır çizmedik, zaten insan olan yerde bırakın yanlamayı, gaza bile basmadık,
zaten 2 parça değişeni olan aracı, değişensiz diye satmaya çalışıyorlar, dahada bişey yazmak istemiyorum
gaz 52 için bide bu video var
E36 M3 GAZ 52 - YouTube
Peki kardeşim ne diyim
Videoya gelirsek ben kesinlikle orda çocukların içinde yaptığı hareketleri savunmuyorum şahısla uzaktan yakından bi alakam da yoktur ama videoya verilen tepkinin çocuklara değil de sıfır çizilmesine olduğunu hepimiz biliyoruz, ilanda 2-3 değişen yazmış yazmamışta ya da adamın dürüstlüğünde değilim
Boş ve müsait bi alan bulsak ve m3 , m5 ya da arkadan iter güçlü bir aracımız varsa hepimiz bunu yaparız arkadaşlar yapmam demeyin inandırıcı değil tamam çocuklar falan var doğru değil de onun dışında ne var videoda ve bi araba daha önce sıfır çizildiği, yanladığı için kötü olmaz bu benim gözümde mantıksızdır, hepimiz biliyoruz bu arabalar keyif arabası ve bunlar yapılır
Ayrıca bu apaçi zihniyetidir demek te bence bir o kadar yanlış , apaçiler sıfır çiziyo diye ben arabanın tadını çıkarmak için sıfır çizemicek miyim, apaçiler egzoz da takıyo düz boru da çekiyo burnout da yapıyo kilitli dif te takıyo biz yaptığımız da biz de mi apaçiyiz yani?
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
yanladığı yer vs herşey ok katılıyorum yorumlara da ,kimsenin mi dikkatini çekmedi diff cayır cayır kaçırıyo![]()
- K -
________
Dr.Ecu
yukardaki açıklamaya ek olarak şöyle bir de video paylaşıyım.
https://www.youtube.com/watch?v=0FQHW3q9v1s
- K -
________
Dr.Ecu
arkadaslar iyi günler ...
Connecting site...
arac bayagıdır ılanda duruyor.
Araçla ılgılı bılgı sahıbı olan var mıdır?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)