aynen getrag, ilan yok maalesef doğan için takas teklifi geldi
![]()
bilen varmı
Loading site please wait...
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Airbag çatlama huyu 5 yaşında boyasız kazasız bir vag da görmüştüm.yani kazaya bağlamamak lazım.derisi çatlıyor olabilir zamanla.
Kazasız, temiz otomatik 3.20 ve üzeri cabrio ilan harici varsa bilgi vermenizi rica ederim.
BMW / M Serisi / M3 / SATILIK M3 sahibinden.comda - 346612629
Ciddi düşünüyoruz var mı bilgisi olan
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
aracım satılık e 36 arayanlara ufak tefek güzellik yaparım.. bir parça dğeişen var (çoğu kişi değişmemiş işlemli diyor ) ekstrası bol bi araç..
Loading site please wait...
Tahmin ettigim arac ise, ki o arac olması lazım cunku camurluklarından tanıdım.
94 model olmasına ragmen ön 2 camurluk yeni tip.
Büyük bir kazası var mı yok mu hatırlayamadım.
Ama enteresan bi gecmisi var aracın. Alacak verecek davası gibi bişeye karışmıştı bu arac; daha dogrusu eski sahiplerinden birindeyken, sahibinin tanıdıgı biri tarafından calınıp "fidye" misali para istendigini biliyorum.
Eger camurlukların durumunu kafanıza takmıyorsanız, sigortacınızdan falan bi sorgulatıp, calıntı kaydı yoksa alınabilir.
Allahım bir m3 alacaksın ve sunroof suz sipariş vereceksin. O dönemdeki sahibinin sunroof suz alma sebebini merak ettim vallahi.. Temiz duruyor ama eksik donanım olması düşündürüyor.
*On3r*
Eskisehirdekini bilmiyorum ama bu aracı ben 2-3 yıl öncesinden, ankaradaki halinden hatırlıyorum.
Aynı renk, sunroofsuz ve aynı model. Camurluklar da bu sekilde olan baska bi m3 daha oldugunu sanmıyorum, muhtemelen dedigim aractır.
M3 sunroofsuz bence en mantıklısı. hatta ne kadar boş o kadar iyi bence.
Sonucta bu aracı gitsin diye alıyosun, hız icin alıyosun.
Ama artık m donanım, fr donanım, amg donanım olarak algılanmaya baslandı. Halbuki durum özünde cok daha farklı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)