91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Haklısın aracın plakasını internetten arattım ciddi kazaya karışıp içinde biri vefat etmiş.Adam değişensiz diyor hala...
3 ilde trafik kazası: 2 olu, 6 yaralı - Trafik Kazaları Haberleri
araç arkadaşımın eski aracı kulelerin biri hanyaya biri konyaya bakmıyor aracın plakasıda alınalı 1 sene oldu.. gördüğünüz haber 2012 den kalma bir haber. Aracın sağ arka camurlukda işlem var ön camurlukların biriside söküp takıldı diye hatırlıyorum. Bizdeyken subab kesmişti. yapıldı. kilit vs var.
AP Type-R
Bi bilgisi olan varmı ?
TÜRKİYE DE NADİR KALAN ESTORİL BLUE 200BG MANUEL E36 M
İlan No: 511767637
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
arkadaşlar merhabalar,
bu araç hakkında detaylı bilgi sahibi olan var mı?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Selamlar araç hakkında bilgisi olan varmı
SAFKAN 328 ORJİNAL
İlan No: 511076862
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
O Hard top daki sanruf nedir allasen yaa. Püüüü... Ankara nın en en en apaçi BMW sahiplerindendir kendileri. Araba da öyle olmuş.
*On3r*
arkadaşlar bugün estroil blue 1998 model m52 b20 bi e36 ya talip oldum arabanın çok yabancısı olduğum için önce burdan bi fikir danışmak istedim
1.si araç ilk çalıştırdığımız zaman egzozdan bayağı beyaz duman attı sonra kesti hiç birşey yoktu sonrasında km: 191000 ?
2.si aracın hiç bir değişeni yok gayet temiz gibi duruyor fakat sağ kapının metşesinin bağlı olduğu yerden ufak bi darbesi olmuş kapıda da değişme yok fakat metşesinin bağlı oldu direğin orda 10 santim kadar alanda boya micronu 500-600 gibi çıkıyor ama hemen üstü ve altı 70-100 arası bişey çıkıyor direkte çok az bi işlem var
sorum şu arabaya 41.000 e anlaştık ama direkteki işlem ve beyaz ilk çalıştırdığımız zamanki beyaz duman çok canımı sıktı acaba vazgeçip başka bi e36 mı baksam yoksa hiç çekinilecek bişey yok alsam mı ? değerli yorumlarınızı bekliyorum ?
[IMG][/IMG]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)