2011 50900 km de siyah tek kapi malzemeli servis bakimli GTI im satilik. Dusunen olursa pm ile daha da detay verebilirim.
2011 50900 km de siyah tek kapi malzemeli servis bakimli GTI im satilik. Dusunen olursa pm ile daha da detay verebilirim.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
2011 beyaz tek kapı 54.000 kmde dv,dp,bmc filtre,bkr7eix,r8 bobinler fiyat 49.900 araçta değişen sadece arka tampondur onun harince lokal boya dahi yoktur isteyen olursa irtibat numarası 0531 452 54 54
SDR GARAJ
Connecting Site... Varmıdır aramızda bilen
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
SAHİBİNDEN ÇOK TEMİZ
İlan No: 241645045
Connecting Site...
Gti üzer mi sizce? Yağ yakması yada yakıyor olabilmesi falan çok problem değil büyük çaplı masraf çıkarmadıkça bakımlarını daha sık yaparım, bagajdada bi yağ taşırız o önemli değil, ilandaki araç nasıl sizce
Düşünen varsa aracımı satıyorum KAZASIZ BOYASIZ garantîsi devam ediyor ve oldukça yüklü sürekli nette olamıyorum 05069840067 numaram
-Mapped by chare-
2013 33 bınde boyASIZ HATASIZ 4 KAPI BEYAZ CAM TAVAN EN DOLUSU SERVIS BBAKIMLI HIC BI SORUNU BULUNMAMAKTADIR DUSUNEN OLURSA 05422126633 ULASABILIRSINIZ
BAŞTAŞ PERFORMANS
260731593 nolu aracım ile takas düşünen olursa fiyatta vs anlasabiliriz
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44822207/detay
Daha önce inceleyen oldu mu? Aracın fiyatı mantıklı? Ne kadar hasar kaydı var bilmiyorum.
Volkswagen Polo 1.4 TSi GTi 2013 Model 58.750 TL Galeriden sat
arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varmıdır? bu modellerde yağ yakma vs herhangibir kronık sıkıntıları olurmu. fotoğraflardan dikkat ettiğim kadarıyla egzos cıkısı cok kararmış yağ ile ilgili sıkıntısı olabilirmi
HONDA
sahibi foruma üye mesaj at istersen
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=4370
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkadaşlar cth motor hatasız 4 kapı cam tavan gtı arıyorum, km de 40000 geçmemiş ,satmayı düşünen varsa bu numaradan irtibata geçerse sevinirim 05446582488
VT 904
HATASIZ BOYASIZ cam tavanlı 4 kapı 2013 trafik çıkışlı beyaz renk 30 bin km de garantisi devam ediyor düşünürsen 05069840067
-Mapped by chare-
Arkadaşlar bir araba var arkadaşımda.
Hiçbir yerde ilanı yok ve az para istemiyor.
Gerçi alacak olan kişiye herkes "sen bu arabayı ucuza almışsın" diyecek, öyle bir araba.
Özetle; Az para istemiyor ama alan kişi ben bu arabayı uyguna aldım diyecek burası garanti.
Ben buradan pek fazla bilgi veremem araçla ilgili. Fiyat dahi arabanın başında konuşulacak. Araba çok özel.
Biraz bilgi vereyim. Altyapı ve motor stok. Kilometre düşük ve 4 kapı. CTH motor. Tekrar ediyorum araba çok ama çok özel.
İstanbul ve çevresinde POLO GTI alacak arkadaşlar bu aracı görsün.
Biliyorum biraz garip oldu ama bir bilinmeyene doğru yola çıkıp yolun sonunda adeta yeşil vadiye, cennet şelalelerine ulaşmak sözkonusu.
Çok özel çok süper çok tatlı, nesi özel yazında ona göre karar verelim. En dolusu yazılıp bomboş çıkan araçlara benzemesin sonra..
Başka bir yerde olsa merak ederdim ama forumda kafasına bu aracı takan olursa fotoğrafları ile birlikte seceresini döker buraya..
Devlet sırrı gibi saklamaya gerek yok bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)