Bilgi alabilirmiyim ? Ben arıyorum gti.
Printable View
Sizin bahsettiğinizden özel olmasın benimde çok özel sıfır ayarında aracim vardi. Bir kere bile fotoğrafini paylaşıp etiket edip piyasa yaptirmaya calısmadım. Satıcağım zamanda kimseye bahsetmeden ilana koydum. Beni tanıyanlar bilir aracıma nasıl baktığımı bu yuzden aynı titizlikte bakabilecek forumdan bir arkadasimiza gitsin diye forumada paylaştım. İyi mal iyi para eder fiyatınıda ona göre yazmıştım. Pazarlık payı olmasına ragmen sagdan soldan Arayip fiyat dusurmeyemi calisanlar dersiniz arabanın seceresini öğrenmeye calisanlarmı dersiniz v.s v.s pisman oldum.
Sonuc arabami istedigim paraya sattim. Hatta arkadaşlara forumdan diye güzellik yaptığım fiyattan daha pahalıya sattim. Her şerde bir hayır vardır.
Bazen insanlara iyilik yaramıyor. acin ilanini yazın fiyatını begenıyosa gelsin alsın zaten gercekten ilgilenen arkadaş gelir alır. Burda böyle yazmanız bazı arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılabiliyor. umarım bahsettiğiniz araç gerçekten isteyen güzel bir arkadaşa gider. Selamlar.
Arkadaşlar gerçekten söylediklerinizde haklısınız.
Hatta Taksim delisi Cenk'in bir ropötajı gibi diyen olmuş, o da güzeldi :)
Ama gelgelelim ki ben de bu konuda aracı olunca söylediklerim de epey garip ve havada kalan şeyler olmuş kusura bakmayın.
Arkadaş biraz titiz, koy ilana dedim yok koymam dedi. Satmaya niyetin var mı peki? Evet :)
Neyse artık... Titiz bir arkadaştan temiz bir araba.
Abi yanlız ben sizi anlamadım , iyi hoşta biz nasil ulaşıcaz arac sahibine iletişim numarası vericekmisiniz ? :)
nasıl cok özel araçda stoksa extra ne olabilir uçuyomu ?
Herkese merhaba, Araç hakkında bilgisi olan var mıdır kaza durumu boya vs vs. Yarın bakmaya gideceğiz.
Polo GTİ 220HP
2013 4 kapı siyah dışında gti arıyorum. Cam tavan şart değil. Bi xenon olsun yeter.
Max 25 binde boyasız. Var mı ilanlar dışında çevresinde satmayı düşünen ?
Site harici başka bir yerde şu an için ilan yoktur düşünen olursa forumdan bilinçli bir kullanıcıya gitmesini isterim.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-polo-gti.html
Hangi araç acaba ? Tek kapımı araç
Altta link vardı ama görmediniz sanırım
http://www.techturkey.com/forum/otom...-polo-gti.html
Arkadaşlar sorularınız olursa sorabilirsiniz.
Fiyatta da yardımcı olurum.
Loading site please wait...
Birkaç fotoğraf koyarsanız daha etkili bir pazarlama olur.
Satılmasını istiyorsanız fiyatı tekrar gözden geçirin derim.
:) Ben de garip biriyimdir zaten.
Yine de araba çok güzel.