Bring Out Gimp Nickli Üyeden Alıntı
Kafam çok karışık.
Audi TT'yi satıp 4 kapılı bir araç almak istiyordum ve ilanda görünce bunu aldım.
Çok mantıklı göründü her şey çünkü ilkokula giden ve her gün büyüyen bir çocuğum var.
Gelgelelim şimdi TT'yi satmak istemediğimi farkettim.
TT beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. O arabaya zorlanarak binmek, o dar camın sinemascope ekran gibi olması, motoru ve manuel olması muhteşem.
Her hafta 3-4 saat temizlemek benim için büyük zevk.
Dedim ya kafam karışık diye. Bilemiyorum şimdi hangisini satmam lazım, inan bilmiyorum.
Onun için oluruna bıraktım, hangisi satılırsa geride kalana binmeye devam edicem.
Uygun fiyat olayına gelince de; Evet uygun fiyata aldım çünkü bunu satan kişinin 5 tane aracı varmış, gerçekten oldukça zengin ve araba piyasasından pek de haberi olmayan biri.
Ortalama fiyata bakmış ve yazmış bişey. Ben de aldım. Sağolsun çok güzel bakmış arabaya.
Ben bu fiyatı istiyorum çünkü bu fiyatı edeceğini düşünüyorum çünkü arabayı gördüğümde inan ki bayılıyordum temizliğinden.
Al arabayı Doğuş Oto'ya koy 2016 model diye hiç kimse de bu araba kullanılmış diyemez.
Sağ jantlarındaki kılcal bir iki çizikten başka kaporta kısmı fabrika çıkışında nasılsa öyle duruyor. Kapılarda orda burda en ufak mı bir iz olmaz ya... yok işte.
Velhasıl bir s2000 kullanıcısına nasıl diyemiyorsak "vay uyanık; bu arabayı kaç paraya aldın şimdi ne kadar istiyorsun" diye lütfen bana da demeyin.
Bu arabanın ederi bu inan ki, veya 65000 veya belki 64000. Ama arabanın ederi benim aldığımdan fiyat değil.
Ve birisi atıyorum 65000'den bu aracı alsa inan ki çok uyguna aldım diyecek, öyle bir araç.
Polo GTI araçlar Doğuş Oto'nun adeta Türkiye'ye hediyesi oldu. Pek çok insan da böyle jilet gibi bir şanzımana sahip böylesine güçlü bir arabaya binme fırsatını yakaladı.
Bugün Lounge donanım 1.2 TSI DSG 90bg 62000 lira ise Doğuş'ta ben bu arabaya bu parayı isterim.
İngiltere satış fiyatı Cooper S'ten 1000 pound daha pahalı araçtan bahsediyoruz sonuçta.