şehir içi sakin kullanım 15-16 litre , tapa gaza bişey diyemiyorum :)
Printable View
Ben tahmin yürütüyorum sadece, ama 2.8 hacimli eski teknoloji bir BMW motorunun ortalama 1 liradan aşağıya gezeceğini düşünmüyorum.
3.18is var bir tanıdığımda, ortalama 80 kuruş ile gezdiğini söylüyordu. (4.59'dan hesapla.)
Gerçi keyif arabası, 55bin de versen koymaz, 20 litre yaksa da. ;)
S2Klar o parayı ediyor, VTI lara o paralar veriliyorsa E30 da eder o parayı.
Daha doğrusu etmez de, Hondacılar gerdirir de biz niye gerdiremeyiz diye bastırdı BMWci abilerimiz :) E46ların da fiyatları tavan.
O parayı isteyenleri değil, o parayı vermeyi düşünenleri sorgulamak lazım.
Piyasa yükseltiliyor. Lütfen bekleyin %43...
e30 318is gerçekten benzinde 80 90 kuruş mu yakıyor :) bi aralar düşünüyordum da bu kadar yakacağını tahmin etmemiştim :)
3.16lar 50 kurus civarı yakıyor. sıkınca 60 lara cıkar.
araba çok güzel dün trafikde gördüm hard top vardı üstünde herkesin görüşüne saygım var ama 45 bin nedir abicim ya
Temiz olabilir, kasasini sevebilirsiniz ki bende cok severim ama e30 ne zaman ozel bir arac oldu . Dunya piyasasina bakin m3 olmadigi surece ne kadar ediyormus . Tr de maalesef abartmaya bayiliyoruz .
yakıtı için biraz abartılmış sanki, babam günlük e36 325e biniyo(hiç tüp takılmadı) uzun yolda 32 kuruş şehir içinde 450 civari tabi bastıkça çokomel hesabı gidişine göre değişiyor ayrıca arabada 2.7 2.8 ayarında felan. 1 tl yakan araçlar kesin problemlidir o kadar yakması hhiç normal değil
işte o sesini duyunca yakıtı unutuyosun yatsın haftada 1 gun bınıyım dıyosun :)
BMW 325i als Cabrio/Roadster in Wernshausen
Yapmayın beyler ya 45.000 liraya ben Almanyaya gider hayat kurar ilandaki E30 u alırım :D
Türkiye sınırlarında orjinal 325 cabrio denilince gözüm kapalı göstereceğim tek araba KE325..
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...32448709_n.jpg
http://i46.tinypic.com/34j426w.jpg[/IMG]
ikisi 115 bin TL ye konya ya satıldı.e30 bi aşk
İlandaki arabada gerçekten çok düzgün bi araba ve o paralar eder.Sahibininde kötü bi araba sattığı şahsen hiç görmedim
115bin mi :eek:
Jant takip pasta cila atmak ile degilde Ozel ve orjinal e30 boyle birsey olmali :)
BMW : 3-Series 325i Convertible in BMW | eBay Motors
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/2645/img0519p.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
denizlide bu aracı tanıyan varmı araç 3.18is 5 senedir ne zaman görsem aynı yerinde araç çok orjinal duruyor sahibi falan hakkında bilgisi olan var mı ?
44.000 dolar fiyatı var buda gösteriyorki düzgün bir e30 dünyanın neresınde olursa olsun para ediyor.Demekki klasikleşmiş bir arac.ayrıca araca aşık olmamak elde değil.Türkiye de böylesini bulana dek aramalarımı devam ettırıyorum.Kıyıda köşede kalmış eminim vardır.Ankarada elçilik araçları var 2 tane ancak alamıyoruz maalesef.
o iki araç gerçekten 115 bine mi gitti?
[IMG]http://i48.tinypic.com/64ms6a.jpg[/IMG]Hatta bu bebegınde sahibi aynı kişi 75 bin isteniyo olsa bi an bile düşünmem
jöle kafa Ahmet abinin araçları...çok cabrio gördüm ama YP çok çok çok iyi bi araçtı...
3.25 cabrio,,, zeyitnburnunda nihatta var... 34 NHT diye giden bordo bi e30 orjin 3.25 cabrio ve cok temizdir.
:D:d
tşk
Rıdvan..
Arac 227mil de yani sadece 363 ( ucyuzaltmisuc ) km de 363 bin degil :) TR'de bu tarz birsey bulunursa 45bin tl de verilir 60 bin tl de ama km si belli olmayan, jant lastik takilip pasta cila ile cicilestirilmis bir araca sirf e30 diye, orj diye ucuk paralar vermek benim anlayisima ters...
Sahibinden.com yada forumlar yerine dediginiz gibi kiyida kosede, koyde, sanayide kalmis araclara yonelin . Mutlaka vardir biryerlerde eli duzgun e30 .
şaka maka bir e30 a 75 bin verenler ve verecek kapasite de insanlar mı var? hemen iki tane eli yüzü düzgün orijinal e36 m3 kapatmak lazım 10 sene sonra 100bin verirler gibime geliyor..
bazı şeylerde mantık arama, arz, zevk, istek, tek olmak, heves olarak adlandırmak gerek bunu. parası olan her insan kendine özel bişeye sahip olmak ister.
yalnız fotodaki 3 arabada bmw :D
06 MAR 91 gayet hoş duruyor
3.25 leri bilmiyorum ama almanyada E30 m3'ler Bırakın E36'yı, E46 M3 lerden daha pahalıya satıldığını görüyorum mobile.de almanya oto satış sitesinde...
bana da hiç ama hiç mantıklı gelmese de Orjinal bir e30 alıp da o parayı veren adama laf etmem, hastalık bu E30 olayı, belli bir çevreleri var kendi aralarında ve en temizini almak için imkanı olan bu paraları verebiliyor...
Yurtdışından bir kaç satılık E30 M3...
BMW MANHART M3 E30 2,5L ca. 300 PS als Sportwagen/Coupé in Wuppertal
BMW M3 SPORT EVOLUTION as Saloon in Spain
BMW M3 Sport Evolution Nº 224 as Saloon in VALENCIA
BMW M3 Johnny Cecotto E30 original 92.000 km as Sports Car/Coupe in Alkmaar
Yani hastalık sadece tr de değil mevzu E30 olunca...
200.000 Euro'ya da E30 var ama o fiyatlardakiler yarış aracı olup klasik olarak satılanlar...
vay mar cidden çok temiz ilk sahibi ortaokula giderken falan hep bakardm hergün okula yürürken tiyatronun orda yatıyor sahibinde e30 dan
baska 3 tane daha bmw vardı önünde arkasında duran e46 ve e36 da onun hatta e36'da çiçek gibi birde e90nı olması lazım :) bmw hastası alıyor satmıyor :)
e30'da satılık degildi :)