Gördüm onu gözümden kaçmadı.Bozucam niyeti
Printable View
Bu arada autoscout'ta 320is'ler gırla.M power motorlu 192hp.Vay anasını be.
abi Türkiyedede vardı bikaç tane kimbilir nerelerde ülkemizde daha neler varda kıymetini bilen yada anlayan yok
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01653408/detay
hoş duruyor bir arkadasım sordu bilen warmı acaba
bir diğeride bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11240702/detay
Baur cabriolar aslında özel arabalardır üretim sayısı olarak ama direkli olduğu için pek sevilmez Köy cabriosu diye geçebilir plakasıda yabancı değilde sanırım bu siteden GMY 22
ustasından aldık zehiri sağolasın :)
mor olan araç fümeydi zamanında istanbullu abilerimiz bilir plakasıda CIB 86 olması lazımdı.... demir tampondu sonra m2 yaptılar sonra tekrar demire döndüler sonra ankaraya satıldı ankarada tekrar m2 oldu :) kısacası boku çıktı :) bauruda arkadaşlar özetlemiş zaten :)
o ney oyle ilkdefa direkli cabrio 30 görüyorum :D
23-24 yaşını bulmuş bir araç için her nekadar toplanmış da olsa eskinin yenisi olmaz derler ve asla o paralara eski araçlar alınması taraftarı olmadım ha paran çoktur fazla geliyordur ve zevkini doruklarda yaşamak istersin ozaman o senin keyfine kalır ama ben hala türk kafasındayım ve kesinlikle o paralara kralı gelse o arabaları almam en aızndan param 45-50 bin lira ise hiç almam sıfır araç alamıyorsam ve zevk alacaksam gidip ep3 typeR yada daha mantıklı şeyler alınabilir burdaki çoğu kişide(bmw e30 rahatsızlığı çekmeyenler tabiki) benimle aynı görüşte gördüğüm kadariyla ;)
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorumki özellikle sözüm e 30 culara tabiki zevk meselesi ama şu arabalarınıza alıp taktığınız ofsetli jantlar varya onlar çok güzel ama kasanın dışına teker ve jantın dışarı taşması ise tam bir felaket ve hüsran: berabat görünüyorlar :)
İşin içine zevkler girince paranın tartışılması biraz gereksiz :)
Dunyanin kabul ettigi ,hala kesfedilen alternatif modelleri olan bir efsane hakkinda bu kadar mesaj olmasi mantiksiz yani.zaten tofas olmus ciddiye almak mantiksiz :) bence dagilalim 140 mesaj 9 sayfa oldu adam bi arac sordu mevzu basli basina bir e30 konusu oldu.gerek yok yani onemsiz eski bir model icin bu kadar konusmaya.:)adamin konusunu kirletmeyelim :)
1990 ların başında 10-12 yaşındayken aileden habersiz, gizlice gidilen Ankara da iran caddesinde başlayan bir aşk :)
300 metreden duyulan egzoz sesiyle sizi sizden alan kulaklarınızın pasını silen bir makine...
Direksiyonuna geçince tüm dertlerini unutturan...
Derste defterine not edilen plakalar, derste sıranın üzerine yapılan resimler, kurulan arkadaşlıklar, dostluklar, düşmanlıklar...
Dedikodular, iftiralar, yalanlar, entrikalar...
Yapılan kazalar, perte çıkanlar... pertten toplananlar,
Uğruna hırsızlık yapan - maddi olarak batan - intihar eden - ölen insanlar...
2006 yılında kurup, 2008 yılında devrettiğim e30.tc sitesi ile
e30 benim için bir aşk ve şuan üniversitede yüksek lisans tez konumdur...
apo abi adamsınnn :D tezin içinde yardımcı olmam gereken bir konu olursa buradan mesaj gönder yeter elimde baya dijital katalog var
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Cuma günü bir arkadaşım bakmaya gidecek, soruşturmamı rica etti. Yardımcı olabilir misiniz?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ruhsat M20B23 fakat B28 yapılmış.
BMW / 3 Serisi / 318Ci / EMRE SENER DEN E30 COUPE sahibinden.comda - 521587419
Hort.
Tanıyan bilen var mı? Arkadaşım düşünüyor, ne dersiniz?
Birkaç konu altta sordular geçen hafta bu aracı bi bakın isterseniz.Evlat lafını herkes ediyor bu ara ben de konu açtım evlat dediler 2 güne satıldı araç beğenirseniz çok kulak asmayın.
http://www.techturkey.com/forum/arac...a_onerisi.html
Olmuştur umarım.
temiz kazasız bi e30 almak istiyorum keyif amaçlı binicem ve aşşagıdaki gibi olsun istiyorum var mı bildiginiz ,çok mu şey istedim :D
https://i.hizliresim.com/2JdEzL.jpg
hahhhaa alemsin laa :D
Sahibinden BMW 3 Serisi 318i Standart 1985 Model Aydın 207.000 km Yeşil (metalik) - 9141692 | Arabam.com
Her ne kadar adamın dolandırıcı olduğunu düşünsemde, arkadaki plakada alman mühürü görmeme rağmen soruyorum size bu aracı gören duyan bilen var mı? :confused:
E46 sorgulama göremedim ama bir bmw modeli sonucta E30a yorum yapayım dedim, bu aracı bilen var mı?
boyasız yazılmış ve 300xxxxx kmde
BMW / 3 Serisi / 330Ci / Orjinal makina sahibinden.comda - 555184497
#154 aracın durumunu bilmem de full+full yazılmış ama araçta recaro koltuk yok
BMW / 3 Serisi / 325i / Standart / M30B35 TURBO sahibinden.comda - 591829567
aracı bilen var mı?
Ağzina yüreğine sağlik kardeşim sözün bittiği yer cansin :)
düzeltme olmadığı için ekleyemedim,bir de bu araç var
BMW / 3 Serisi / 316 / KOLEKSİYONLUK Hatasız KLİMALI 191bin km ilk plakası sahibinden.comda - 722549537