oo şerif sen altın yumurtlayan tavugun üstüne oturmussun![]()
özel araçlar her zaman değerlidir e30da bence bunu hakediyor.ilandakine ben 45 vermem ama e30a ilgisi olan biri 45 verebilir , garipsemem![]()
oo şerif sen altın yumurtlayan tavugun üstüne oturmussun![]()
özel araçlar her zaman değerlidir e30da bence bunu hakediyor.ilandakine ben 45 vermem ama e30a ilgisi olan biri 45 verebilir , garipsemem![]()
çık!!Bak olmadı 1650eu'luk arabaya 20bin isteyecekmişsin olmaz.Yurtdışında pazarlıkla 1200eu'ya alırım bunu ben..Dimi yeaa
nşaat son iki yıl içinde, Touring 316i ve 318i olarak sadece ve 318i Cabrio ve üretilen yanı sıra standart modeller, özellikle güzel ve kapsamlı özellikler "Design Edition" aksine sundu. Bu özel kaplama ile karakterize edildi ve dış renk iç hazırlanmıştır.
googleın çevirisi ancak anladığım kadarı ile dış renge uygun iç mekan renkleri ile sunulmuş araçlar
google translate candır![]()
Bu arada autoscout'ta 320is'ler gırla.M power motorlu 192hp.Vay anasını be.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01653408/detay
hoş duruyor bir arkadasım sordu bilen warmı acaba
bir diğeride bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11240702/detay
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ustasından aldık zehiri sağolasın![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
mor olan araç fümeydi zamanında istanbullu abilerimiz bilir plakasıda CIB 86 olması lazımdı.... demir tampondu sonra m2 yaptılar sonra tekrar demire döndüler sonra ankaraya satıldı ankarada tekrar m2 oldukısacası boku çıktı
bauruda arkadaşlar özetlemiş zaten
![]()
It is not hocus pocus,it is all about focus.
23-24 yaşını bulmuş bir araç için her nekadar toplanmış da olsa eskinin yenisi olmaz derler ve asla o paralara eski araçlar alınması taraftarı olmadım ha paran çoktur fazla geliyordur ve zevkini doruklarda yaşamak istersin ozaman o senin keyfine kalır ama ben hala türk kafasındayım ve kesinlikle o paralara kralı gelse o arabaları almam en aızndan param 45-50 bin lira ise hiç almam sıfır araç alamıyorsam ve zevk alacaksam gidip ep3 typeR yada daha mantıklı şeyler alınabilir burdaki çoğu kişide(bmw e30 rahatsızlığı çekmeyenler tabiki) benimle aynı görüşte gördüğüm kadariyla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)