Connecting site...
Araç siteden bir üyenin aracı yanılmıyorsam biraz bilgi alabilirmiyim nedir ne değildir.
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı?
Arkaşıma bakıyoruz aracı.. sahibiyle görüştü arkadaşım telefonda oğlu askere gidiceğinden satıyormuş boya var kaza yok demiş ben pek inanmadım bide size sormak istedim
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan ?
Connecting site...
....
Connecting site...
2 ARAÇ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR ACİL.
Aracı alma dediğim halde bir arkadaşım aldı 200.000 kusur KM'de ve aldı 1 hafta kullandı.
Ön takım + şanzıman + direksiyon kutusu + motorda sıkıntı çıktı. Yanlış hatırlamıyorsam galeriye 5500 TL ya da 6500 TL'ye verildi.
Bence UZAK DURUN...
Ve bu araç GTI değil. ( Bizim buranın galericisi o kadar anlıyor işte bu arabalardan... )
Yusuf K.
EPPassion
35 TR 402
Connecting site...
Arabanın km orjinal değil galiba. Çünkü 2011 ekim ayında çekilmiş fotografta 117 binde görülüyor. Araç hakkında bilgisi olan yok mu hiç ?
Alma gibi niyetim yok ama merak ettim bu arac istanbuldan satildi diye hatiriyorum ve tekrar ilanda...
Bilgisi olan?? İlan 138217376
Ömür İmtihanla Geçiyor
Hep 17-18 gördü ilanlarda yeni evinde baya sükse yapmış maşallah. Ayıptır yazıktır günahtır. Ey müslüman 17 ye 18e alıp yazma 24-25... Kul hakkı diye bişey var önceden 306 gti zararına versen için acımazdı şimdi kar etmeden satan keriz yerine konulacak nerdeyse.. Önceden ekstra senin keyfindi yapardın aracın değeri artmazdı şimdi bakım onarım masrafı bile maliyete ekleniyor maşallah.. Allah yardımcımız olsun..
"UE 9690" "Stock GTI-6"
"KaNGrey 306" "Stock GTI-6"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)