Kaput logo iptali yüzünden değişmiş dedi bana. Direksiyon airbag'i krom. Spor direksiyon vardı değiştirmek için bunu bulduk, diye söylemişti.
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Aman diyim.ben 1,5-2 sene önce gittim bu araç için
plaka değişmiş.Yeni sahibi iyi kötü yazmış değişenini ama hala eksik yazmış
araba sağ kapıdan sunroofun oraya kadar yarık ve macunlu
Aracimda biraz daha indirim yapacagim, motor almak istiyorum artik ilgilenen varsa haberiniz olsun.
Temiz oynanmamış yaşlı amcadan gti, vts aranıyor. Satıcılara duyurulur. :D
Doush nickli arkadaşın aracını değerlendirin kendini belli ediyor maşAllahı var..İlanlarda olan Be plakalı olanı değerlendirin ancak verilen bilgiler yanlış orda ki değişen var o araçta 1 parça net 2 parçada olabilir iyice araştırsın tam anlamıyla niyet eden arkadaşımız..Bz plaka olan değerlendirilebilir aynı şekilde Db plaka olan beyaz değerlendirilir..Siyah olan Fb plaka için hakkında canlı gören bir arkadaşım kasasını beğenmişti gidip görülüp değerlendirilebilir aynı şekilde.Şeytan kırmızı boyasız UU plaka için ise kesinlikle alınabilcek ilk 106lardan biridir çok bindim çok defa canlı canlı gördüm bu zamanda sanmıyorum daha iyisi çıksın..
çok yakın bir arkadaşıma bakıyorum, kendisi pek anlamaz bu işlerden piyasaya da oldukça uzak.aşağı yukarı 20-21 limit koymuştu istediğimiz gibi araç denk gelmeyince 24-25 lere çıkardı limiti.o paraları veripde başının ağrımasını da istemiyorum açıkçası.doush nickli arkadaşla pm leştik ama fiyat ve uzaklık problem.İzmirdeki DB nin sahibi ile konuşcam yarın nedir ne değildir.İstanbulda ki FB ile konuştuk haftasonu bakmaya gitcez kısmetse.Bakalım hayırlısı artık.
DB 1 Senede tam 5 kere el değiştirmiş. Geçen sene bursa tayfasında görüyordum. İsmini unuttum biri bayağı bi süre bindi o arabaya sonra kendi aralarında el değiştirdiler. Sonrada bu satış yeme muhabbeti oldu.
TY rengi için alınır :)
kimisi hiç sevmez ben hastasıyım :D
TY benim de hoşuma gidiyor. Rengi de ayrı güzel :)
TY bursadan çıkma piyasa aracı olsaydı +35 liraya satılırdı.
bir EP3 vardı bir fiyat söyledim kısmet olmadı 1 üstüne 2 haftasonra satılmış
Doğuşla da konuştuk para vardı ozaman.Söylediği fiyata bir fiyat veremedim parayı nişan hazırlıklarına ve borçlara yatırdık şimdi fiyatı indirdi :D
şu nişan olayını bi atlatalımda Adanaya kebap yemeye gideriz en kötü :D
Buralar renklensin azıcık :)
http://i.hizliresim.com/o0lLMo.jpg
Of be görür görmez benim kül grisini özledim :(
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...c5&oe=5913B30D
İlk göz ağrım özlenmez mi hiç :)
Ahh be fatihim gömdüm oğul 2 beğeni :D
** GTi - VTS Sorgulamaları **
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
20.000 civarı 106 arıyoruz yukardaki araçlardan bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
İçlerinde en geçerlisi kpa plaka olan.
http://i.hizliresim.com/o0m9Em.jpg
beyler araç hakkında bilgisi olanlar var mı? 06 PTN 03 - 35 YF 906 - şuan ki plakası 26 BZ 352
Dun aksam ilanlara soyle bir goz gezdireyim dedim. Tum araclar masallah cakili logolu duruyor
2004 ve sonrasi elimdeki resimlere bakiyorum neredeyse kaputunda logo olan 106 yok