siyah fb güzel araç alınabilir.
Printable View
siyah fb güzel araç alınabilir.
En son gittigim arac icinde cok guzel duyumlar aldim ama arac yanima gelirken uzaktan gordugumde ' ben bunu almam ' dedim ve almadim. Ilandaki ile alakasi yoktu. Tabi bu kisinin icine sinmesiyle alakali. Beklemti ile alakali. Kimsenin yorum yapamadigi bilmedigi arabaya gittim ne dendi ise o cikti, maslakta gosterdim ve 1 saat icinde saat icinde aldim. Icine binince huzur buluyorum.
Imkan olduktan sonra birebir bakarak karar vermek en guzeli.
Allah herkesin gonlune gore versin
Aynen yusufta ben gibi aylardir araba arastiriyor. Neyseki ben murada erdim
İyi takip eder :)
@jeffy ile 106 içimizde sönmeyen ateş, bitmeyen sevdadır Can :) gizli gizli hala takipteyiz... Kim bilir belki bir gün yeniden bineriz nasip kısmet olursa
34 BM 106 kiraz bizden birinin mi? Dün Avcılarda bi kapalı otoparkta baya inceledim kendisini :)
52 ee 201 plakalı ordu da olan
araç hakkında bilgi verebilecek olan var mı
özelden detaylı bilgi verebilir misin
106 gti alınırken nelere dikkat edilmeli , şuan ilanlarda önerebilceğiniz araçlar var mı? Binerken ve 2-3 ay sonra satarken sorun yaşamayacağım 106lar için ne kadar parayı gözden çıkarmalıyım?
Siyah fb plakalı araç ile ilgileniyorum İstanbul Pendik'teki bilenler varsa bilgilendirebilir mi? 25-26 gibi alında nasıl olur? Siyah ve sanroofsuz olduğu için satarken sıkıntı çıkartır mı?
Sahibi komple boyalı kaput değişik dedi
Kendisiyle bi iletişime geç derim. Üzerindeki ekstraları söktürerek düşürebilirsin fiyatı.
KR 106 da güzeldir, Mehmet Bayır'ın eski aracı. Kendisi çok temiz bakıyordu, şuanda da düzgün gözüküyor baktırılabilir. Sunroof sonradan açma.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
106 arayanlar araç cok yakın arkadaşımın 30 milyar bomboş arabalara vermektense kaçırmasın derim forumdan alıcı çıkarsa güzellik yaptırtırım arkadaşıma . piyasada tanınan bir araç değil caddede roll vs koşturan biri değil hafta sonları keyfine biniyor oldukça ekstrası olan hızlı bir gti ihtiyaç sebebiyle satıyor üzerindeki ekstraları hesaplarsanız arabanın fiyatı uyguna gelir.