User Tag List

Sayfa 256/366 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
6943 sonuçtan 4.846 ile 4.864 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

SametYkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DzPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır her gün sabit şekilde gti aramaktayım. Temiz olduğunu düşündüğüm araçları plakalarından e-devlet aracılığıyla sorguluyorum. Dikkatinizi çekti mi hiç bilmiyorum ama satan kişilerin sattıkları araca sahiplik süreleri 3 ayı geçmiyor. Nerdeyse 4 ay binene hiç rastlamadım diyebilirim. Hal böyle olunca ister istemez insanın aklına soru işaretleri geliyor. Benim anladığım ya herkes al-satçı olmuş, ya da arabalarda iş yok başa çıkamayan satıyor. Artık dayanamayıp araç sahiplerine soruyorum niye böyle diye, verdikleri cevaplar hep aynı "evlilik, askerlik". Sanki herkes bahanesini ezberlemişte gelmiş gibi. İşin içinden çıkamadım ya bu sevdadan vazgeçicem ya da bende 3 ay binip afedersiniz birine iteklemeye çalışıcam.

Burada konusu da mevcut epey araştırdım mtf 44 hakkında bir fikriniz var mı? Gti'a 28-29 bin vermek ne kadar mantıklı? biraz uzun oldu kusura bakmayın daha ilk mesajdan herkese iyi geceler
    mtf kaput değişik olarak biliyorum burada da konuşulmuştu.

Temiz gti arıyorsanız bu fiyata bulamazsınız böyle bir gti 1 haftalığına bu fiyat daha sonra garaja koyacağız konusunu ve sahibinden linkini paylaşıyorum

http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=

Connecting site...

son halleri

41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
    34 YKN 76 Citroen c3 2010
    34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005

ozzi41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?

Connecting site...

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SametYkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Temiz gti arıyorsanız bu fiyata bulamazsınız böyle bir gti 1 haftalığına bu fiyat daha sonra garaja koyacağız konusunu ve sahibinden linkini paylaşıyorum

Connecting site...

son halleri

adam haklı 3-4 ay oldu arabayı satıyoruz
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Connecting site...

son halleri

Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam haklı 3-4 ay oldu arabayı satıyoruz
    Yanlış anlamayın lütfen sözüm size değildi tabiki, zira burada arabasına konu açan, onu önemseyen bir insan tabiki diğerleriyle bir değil.
    Mtf yi şu yüzden sordum; bende pis bir "boya takıntısı" var adamda boyasız sadece kaput değince gözlerim parladı açıkcası. Konulara baktım alan kişi ısrarla kaputun değişik olmadığını söylemiş sonrasında da kimse o konuyla ilgili yazmayınca biraz havada kalmış o değişen konusu. Gösterilir anlaşılır nasılolsa preoblem değil ama onu alan kişide alalı 3 ay olmuş

Sizin aracınız hakkında da bilgi almak isterim, burdan takip ettiğim kadarıyla arabadan anladığınız için kötü bir arabayı almayı tercih etmezsiniz mutlaka. Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlamayın lütfen sözüm size değildi tabiki, zira burada arabasına konu açan, onu önemseyen bir insan tabiki diğerleriyle bir değil.
    Mtf yi şu yüzden sordum; bende pis bir "boya takıntısı" var adamda boyasız sadece kaput değince gözlerim parladı açıkcası. Konulara baktım alan kişi ısrarla kaputun değişik olmadığını söylemiş sonrasında da kimse o konuyla ilgili yazmayınca biraz havada kalmış o değişen konusu. Gösterilir anlaşılır nasılolsa preoblem değil ama onu alan kişide alalı 3 ay olmuş

Sizin aracınız hakkında da bilgi almak isterim, burdan takip ettiğim kadarıyla arabadan anladığınız için kötü bir arabayı almayı tercih etmezsiniz mutlaka. Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
    yok yok asıl sen yanlış anlama
    düz yazı olduğu için laf sokmuş yada farklı şekilde anlaşılmış olabilir
    araç kısacası 193,000 km de motoruna anahtar değmemiş yazılım kısa vs tarzı bir işlem görmemiş bir araba
    kazası belası değişeni yok komple yeni boyalı

bende alalı çok olmadı dediğin gibi 3-4 ay oldu.benden önceki sahibi 10 senelik tek sahibi geçmişi seceresi belli bir araba
    bunların dışında merak ettiğin birşey olursa özelden numaramı yazdım

kagan-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=DzPower;7993099]Yanlış anlamayın lütfen sözüm size değildi tabiki, zira burada arabasına konu açan, onu önemseyen bir insan tabiki diğerleriyle bir değil.

Daha önce mtf bizdeydi kaput değişik doğrudur kasası on numara demek yanliş olur gamzeler ve çizikler mevcut
    Sağ ön lastiğin ordan biyerden su alıyordu.
    İmmosunu balaban pejoda yaptırdık...
    Arabanın bizdeykene halini söledim yaklaşık 1 sene oldu satalı şuanki haline bakmak lazım
    ROLL TeaM....
    [...MaPPed By CharE...]

Başkent Peugeot👍

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır her gün sabit şekilde gti aramaktayım. Temiz olduğunu düşündüğüm araçları plakalarından e-devlet aracılığıyla sorguluyorum. Dikkatinizi çekti mi hiç bilmiyorum ama satan kişilerin sattıkları araca sahiplik süreleri 3 ayı geçmiyor. Nerdeyse 4 ay binene hiç rastlamadım diyebilirim. Hal böyle olunca ister istemez insanın aklına soru işaretleri geliyor. Benim anladığım ya herkes al-satçı olmuş, ya da arabalarda iş yok başa çıkamayan satıyor. Artık dayanamayıp araç sahiplerine soruyorum niye böyle diye, verdikleri cevaplar hep aynı "evlilik, askerlik". Sanki herkes bahanesini ezberlemişte gelmiş gibi. İşin içinden çıkamadım ya bu sevdadan vazgeçicem ya da bende 3 ay binip afedersiniz birine iteklemeye çalışıcam.

Burada konusu da mevcut epey araştırdım mtf 44 hakkında bir fikriniz var mı? Gti'a 28-29 bin vermek ne kadar mantıklı? biraz uzun oldu kusura bakmayın daha ilk mesajdan herkese iyi geceler
    7 Aya yakın bi süre gti a bindim trde ki ender temizlikte gtilardandı bana göre 3 parça boyalı 187 km deydi.. 1 yıl boyunca askerde bir fiil araştırdım araçları zor bulunuyor..

Asıl meseleye gelince benim düşüncem alan kişi bir hevesle alıyor, 2-3 ay biniyor benzine para yetiştiremiyor belkide milletimizin düşüncesi hem hızlı gitsin hem az yaksın öyle bi dünya yok.. bide peugeotun sorunlusu gerçekten hayttan tiskindirir insanı sanayiden cıkamassın.. 106 güzel araba gerçekten sattığıma pişmanım diyebilirim, 106 gti başka birşey satıyım dersin satarsın 1 ay geçtimi arabanı deli gibi özlersin.. bence 106 ayrı bi dünya sürümü gidişi insana zevk veriyor

temiz gti bulmak istiyorsanız kovalayacaksınız, siteden Emre kurt abimizde bi tane var satılık 24 25 li bir rakam istiyordu sanırım temizde aracı var ulaşabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 Aya yakın bi süre gti a bindim trde ki ender temizlikte gtilardandı bana göre 3 parça boyalı 187 km deydi.. 1 yıl boyunca askerde bir fiil araştırdım araçları zor bulunuyor..

Asıl meseleye gelince benim düşüncem alan kişi bir hevesle alıyor, 2-3 ay biniyor benzine para yetiştiremiyor belkide milletimizin düşüncesi hem hızlı gitsin hem az yaksın öyle bi dünya yok.. bide peugeotun sorunlusu gerçekten hayttan tiskindirir insanı sanayiden cıkamassın.. 106 güzel araba gerçekten sattığıma pişmanım diyebilirim, 106 gti başka birşey satıyım dersin satarsın 1 ay geçtimi arabanı deli gibi özlersin.. bence 106 ayrı bi dünya sürümü gidişi insana zevk veriyor

temiz gti bulmak istiyorsanız kovalayacaksınız, siteden Emre kurt abimizde bi tane var satılık 24 25 li bir rakam istiyordu sanırım temizde aracı var ulaşabilirsiniz.
    yok yok 23 e hediye ediyorum

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupası ayrı araçtan poposu ayrı araçtan olan araba 23 liraya gitti. Ama o piyasa arabasıydı... Emre abi de 23 liraya harbiden bedavaya satıyor. İnsanların temiz olup olmaması umurlarında değil. Emre abi sen arabanın fotoğraflarını profesyonel çekim yapan birine çektir. Facebooktaki 106 sayfalarına gönderelim. 1-2 toplantıya git boy göster. Sonra. Fiyatı 30 oluyor otomatikman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kupası ayrı araçtan poposu ayrı araçtan olan araba 23 liraya gitti. Ama o piyasa arabasıydı... Emre abi de 23 liraya harbiden bedavaya satıyor. İnsanların temiz olup olmaması umurlarında değil. Emre abi sen arabanın fotoğraflarını profesyonel çekim yapan birine çektir. Facebooktaki 106 sayfalarına gönderelim. 1-2 toplantıya git boy göster. Sonra. Fiyatı 30 oluyor otomatikman
    hayırlıısı kardeşim..nasip kısmet işi bu işler süresi dolana kadar bekliyorum satılmazsa var kafamda bişeyler..arabayı orjinale çevirdim rahat duramıyorum greddy takıcam sanırım bu sessiz RX sessiz olmuyor

ysn zkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen 4. Yada 5. Sahibi oldun.
    4. sahibi oldum kardeşim teşekkür ederim bilgilerin için

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel duruyordu araç resimlerde detaylı resimlerle konusunu bekliyoruz
    Allah razı olsun kardeşim çok sağolasın şuanlık parça toplama aşamasındayım gerekli bakımları yapılıp kış sürecini geçtikten sonra yaptıklarımıza ait aracın konusunu açıcam

Alıntı salih_560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip olsun ...
    Allah razı olsun sağolasın

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Bu 106 hakkında bilgi sahibi olan varmı kaporta boya önemli değil koşsun yeter içimde gaz birikti vallaha artık
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pistonsuz 52 li sıkıntılı olabilir onun dışında sadece gazlamalıksa gidip bakılmalı siyah cok yanıltıyor resimden

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 bin civarı eli ayağı düzgün 106 varmı yakın arkadasım bi için bakıyorum

sipsak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YS 106

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlan gözükmüyor sorun mu var acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http fazla kaçmış...

Connecting site...

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? eski sahibi şaşmazda citroen servisi sahibiymiş. adı emin. araçta 4800 tl hasar kaydı gözüküyor. sağ sol arka çamurluklar ve kaput uç kısmı boyalıymış. lpg varmış. alınır mı sizce yoksa ilanlardaki diğer c2 vtslere mi bakalım ?
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Dentech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site... bilen varmi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)