10 sayfa önce falan sorgulanan ucs yine satışta sorgulamak isteyen önceki sayfalara bakabilir
Hayatımda duygusal bağ kurduğum tek araba bp 106. Daha lüks arabalara da sahip oldum, arkadaşlarımın spor araçlarını sürdüm pek çok kez. Fakat o arabanın koltuğuna oturduğumdaki verdiği hissiyatı hiç birinden alamadım. Tabi arabanın temiz, sağlıklı olması en önemli etken. Yoksa üzer, küstürür, sövdürür![]()
6 Yıldır biniyorum(Öncekılerle 10 12 yıl),ve büyük haz alıyorum.Yakıtı mükemmel az her yere park edilebiliyor..Duygusal bağım hiç bitmedi..Çok yumuşak kullanmaktayım,bakımları servisinde yapılır garajında koruma altında ..Benden araba alan dua eeder
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
16-17 yasindaki arabalardan sorun cikmamasini bekleyen insanlari zaten anlamiyorum. Bu arabayla sakin de gezseniz gazlasaniz da o sensorlerden biri bozulacak. Alt takimi orijinal toplayin 2 aya ses gelecek, direksiyon kutusu eninde sonunda bozulacak. Sifirdan kaldirmasaniz da akslar bosluk yapacak. Conta degismeyen de azdir sahsen 137.000 de yaktim ben contayi ilk ben actim kapagini ki 2 yildir bende 10.000 km civari yaptim. Ufak tefek sorunlar ama, yahu arkadas sabah uyanip koltuga oturup marsa bastigim anda yok arkadas bir araba bu kadar keyif veremez dedirtiyor hothatch olarak. Biraz old school kafamin da oldugunu dusunursek mekanik hersey. Buraya gece ilan acip sabah binince arayan herkesi geri cevirdim, ben de galiba cok daha uzun yillar binecegim.
Size katılıyorum, yeri geliyor sıfır aldığımız araçlarda bile tonlarca sıkıntı çıkabiliyor. Lakin şöyle de bir gerçek var; bu arabaların yüzde 90 ı tabiri caizse feleğin çemberinden kimbilir kaç defa geçmiş araçlar. Dolayısıyla insanlar şuan adeta evlerinin derdini satmaya çalışıyor. Yoksa gerçekten düzgün kullanılmış, nispeten az gazlanmış ya da bilinçli gazlanmış, kasası macundan imal edilmemiş bir aracın dönemin teknolojisi de göz önünde bulundurularak sorunlar açması çok normal.
Sürmesi her ne kadar büyük bir keyif olsa da şahsen yorulmuş yıpranmış bir aracın derdiyle uğraşmak istemem ben. Ha temizliğiyle beni tatmin eden bir aracında sıkıntısıyla keyifle uğraşırım çünkü bilirim ki yaptığım masraf sürüş keyfi olarak kat be kat dönecek bana zaten.
Suan ki halide sanirim bu...http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48976531/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)