Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 8.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 118848097
Araç Hakkında Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilirmi ?
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 8.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 118848097
Araç Hakkında Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilirmi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12204946/detay
bilgisi olan ?
panel niye siyah , araç siyahtan beyaz dönmemi ?
yoksa panel komple mi değişti ? öyle ise sıkıntı
EDIT : Sizin araç için yazmadın yanlış olmuş beyaz doktordan yazan için yazdım
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
ben eski sahibiyim benden nakayama turgay aldı ordan 28 plaka oldu derken şimdi 34 çıktı karşımızaher sahibi bi yerini topladı arabanın
![]()
ben sanzuman elektrik tesisatını ufak tefegini toparladım turgay boya kaporta içini toparladı sonrasında antalyadan gitti araba devamını bilemicem biraz lanetliydi bizdeyken baya illallah ettirdi ama antalyadan sonra kaderi değişmiştir belki onu bilemem git bak iyice içine sinerse al dostummotor yapılmadıysa 11 12lere alınır
![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Beyler hiç İstanbul'da 1-2 ay içerisinde kaza yapan 106 Quiksilver biliyormusunuz ? Bir tane kazalı var yarısı toplanmış vaziyette boyaya hazır. Ama kazalı halinin fotoğrafı yok. Aracı toplanmadan almayı düşünüyoruz. Var mı hiç bilen ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Beyler bugün sadece son susturucu takıp orta + kat yok muayeneye giriyorum dualarınıza ihtiyacım var
Cumarteside aracı AHM garaja bırakıyoruz Allahın izniyle parçalarımız geldi proje başlıyor draglarda koşacağız bu sene deneme amaçlı seneye iyice yükleyip gireceğim kısmet olursa . Jet geri dönüyor![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)