sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? şimdiden teşekkürler
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bilen biliyorsa iyi tabi. mazallah bilmeyen olsa yandık oouuv.
Konuyu açan @DRIVE34 ün arabası. Arabayı 1-2 kere canlı gördüm hayran kaldım. 36 lirayı 106 ya bağlayacak kadar zengin olsam belki alırım. O da sunroofsuzluğundan dolayı belki![]()
Öncelikle Tüm Konumuzdaki arkadaşlara Selamün Aleyküm bayağıdır yoktuk .. ilan konusunada gelince kardeşim şu telefonuma gelen bu arabayla alakalı gereksiz vaktimi boşa çalan insanları bi bilsen keşke .. zamanında çok anlattım arabayı ondan o tabiri kullandım . ayrıca ben bu arabalarla a-z uğraşıyorum hergün herkese her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ..
Aleykümselam
peki bu yazı işe yaradımı?yani bunu yazdıktan sonra artık insanlar soru sormuyormu yada vaktini çalmıyormu
bence satıcı kişi her detayı yazmalı iyi kötü bir bilgi paylaşmalı ama tercih meselesi
ben araç bakarken önce açıklamasını okuyorum sonra aracın resimlerini inceliyorum
aracın maşallahı var ama bence açıklama yapılmalı misal ben aracı bilmiyorum ama açıklama kısmını okuyup bilmek isterdim
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
yanlış anlamada telefonum ilanda mevcut 36bin vericek adam arar sorar zaten, ilanda yazılanla yada bikaç kişinin kulaktan kulağa yayılmış lafıyla araba alınmaz ..
yanlış anlaşılacak bir durum tabi ki yok neden olsun ayrıca fiyatın hakkında en ufak bir yorum bile yapmadım herkesin malı ve fiyatı kendine önemli olan satabilmek istediğin fiyata
şahsen 106 ya ki benden çok seveni azdır forumda 36 vereceksem en azından ilanda araç ile ilgili bir iki cümle olsun isterim
tabi ilanı açan sensin benimki şahsi görüş.Sen kişiye değil topluluğa önem vermelisi, bu işin raconu da buysa senin yaptığın doğru
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
bu araba 20 ise benimki 30 uleyn!! diye gaza gele gele 30'un üstüne çektiniz piyasayı.. 30bin tl nin üstünde tam 4 tane ilan var. herkesin mi arabası boncuk?
36 dan 52 ye keskin bir çıkış olmuş...
Açıklama gibi birşeylere tepki olarakmı fiyat arttırıldı yoksa 36 azmış telefon susmuyor diyemi acaba?
Aynı açıklamayı sizede açıklayım neden boyle oldu ; 2010'da boyasız yada lokal boyalı bir 106 18-20bin civarıydı ben o sene 2003 düzgün typerı 32bine almıştım . şimdi o aynı typerlara bugün güncel almak istedik 65 binden bi lira aşağı vermediler.. demekki neymiş bu piyasayı ilk başta s2000 alıp satan çakallar bu hale getirdi sonra typerlara el attılar ensonda tüm civic 4 kapılara dadandılar .. ben şimdi typer alamıyosam 45-50'e düzgün bi araba ,, yanlış anlamayında ilk sahibinden 15 yıl bekleyip aldığım boyasız 106yıda 30 bine vermem . beni millet bağlamaz ben düzgün adamım beni bilen bilir kimin nasıl araba sattığı beni bağlamaz . ben benim arabamı alıcak adamın sıfatına bakarım cebinde paraya deil
ilandaki rakamlara takılmayın. Çoğu insan ya tutarsa modeli fiyatları yüksek yazıyor. Ama araçların ederi belli.. 23 liraya ilanda olan aracı 19 a almıştık. yani kimse yazdığı fiyata satamaz o araçları. Temiz geçmişi belli araçlar hariç tabi. Onlar zaten ilana falan düşmeden el değiştiriyor. Alanda parasına bakmıyor keyif için alıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)