2013 agustosta 315003 aldim 44500 kmde lemans i 4 ay once 48500 e sattim.
1 sene evvel 36 a aldigin lemans ile 106 yi kiyaslams, 207 nin de temizi ve extrali olani iyi para.
Printable View
herkes yanlış anlıyor yada ben anlatamadım sanırım bu lemans ta olur xx arabada olurdu ben açıkçası 106 ya 30 kusur ıese 30 vtı 40 vermem benım gubu düşünen cok ınsanda var bu kadar uzatmanın anlamı yok zaten inşallah acıklayıcı olmuştur gıdıpte tabı 15 e 106 aramıyoruz.
Yok zaten denilen şu ki artık bu tarz keyif arabalarının temizi kalmadı. ve piyasa ateş pahası 16-17 liralara şahin satılıyor. Nasıl ve neden satıldığı hakkında en ufak fikrim yok ama insanlar bir şekilde alıyor.
Ilan disi satilik kiraz veya indigo 106 varsa pm atarsaniz sevinirim....
Bu hızla giderse seneye 50k olur 106 lar. Ortadan dikişli olanlara 30 istiyolar. Şaka gibi
Okseat, sağ olasin onerin icin kardesim.
Arkadaslar aracim satiliktir ilgilenenler ulasabilir bana facebook uzerinden veya buradan.
arkadaşlar;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
araç hakkında bilgisi olan varmıdır ? yardımlarınız için teşekkürler
Allah kısmet ederse seneye 208 gti sorgulayacağım :) şimdiden aklımda kalsın bari
İlan dışı bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz 106 Quicksilver var mı ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Arac hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum arkadaslar. Var mi bilen eden?