Bir alirken birde satarken sevindiren arabalar siralamasinda basi ceker :)
Printable View
Bir alirken birde satarken sevindiren arabalar siralamasinda basi ceker :)
burada her zaman bir kirazın var abi ayıp ediyorsun :)
ya tutarsa modellerine girenlerden nefret ediyorum alt tarafı bir araba. Duygusal bağlılığın olur evet benimde var sürekli gözümün önünde tutuyorum arabayı. Ama ne bilim hani böyle ulaşılamaz kafalara çıkmak neden anlamıyorum. Herkes satarken kâr edim mantığında 20 liraya mı aldın hemen 23 liraya satim de yoluma düşeyim. Al sat yapanları tenzih ediyorum onlar zaten bu işi yapıyor ama gti yada vti gibi arabaları alıp da 20 gün sonra 3-4 lira fazlasına ilana koyup ya tutarsa modellerine giriyorlar. Çoğu bi heves alıp gazlayıp hemen satalım da bakımıydı muayenesiydi uğraşmayalım derdindeler. O yüzden ben şahsen araba aradığım dönemde mümkün olduğunca 1-2 sene binmiş birinden almaya karar vermiştim ki öyle oldu. Uzun süreli binen insan salak değil ya arabanın yağına suyuna bakar bakımını ihmal etmez.
Seninle haftalardır araba bakıyoruz ama görüyorsun 2 sene önce 5 parça değişenli arabalar değişensiz diye facebookta satılmaya çalışılıyor. Piyasa kötü durumda gerçekten.
Benim anlamadığım şu, bu arabayı alanlar expertize sokmuyorlar mı almadan önce? Satan kişi "değişensiz" diyor, expertize soktuktan sonra araba 3 4 parça değişenli çıkıyor. Bu durumda ne diyor aracın satıcısı. Ayıp denen birsey var. Polo mu 6000 km de sattım, 10 aylık hatasiz arabaydı, gelen kişi baktirmadan almak istedi. Aman abi, ver 100 150 lira baktır, senin kafan, benim de içim rahat olsun dedim. Millet arabasının 3 4 parça değişenli olduğunu bildiği halde hatasız diye satmaya çalışıyor.
Abi o an yaşanacak dialoglar şu şekilde ;
-Kardeş 3 parça değişen var ?
+Valla ben alırken baktırdım bişe yoktu.
-N'olucak peki şimdi ?
+Ne gibi abi (error, beyin yandı tabi)
-Değişen çıktı, dediklerinin aksi çıktı diyorum, n'apıcaz?
+Arabanın duruşu düzgün, kondisyonu düzgün sonuçta kaş yaşında araba abi.. (Şair burada dansöz kıvamına geçmeye başlıyor!)
Satış olmadan olay yerinden ayrılınır.
Satıcı arkadaş akşam ilanını günceller ;
''Alıcı arkadaş ustasıyla gelsin, aracım sanayi sanayi gezmez!''
Zaten ustalarında işi gücü yok ya yanımızda çanta gibi gezecekler.
Güzel ülkemin nadide insanları...
kaç yaşında araba.
var bır de :)
...
yukarıdakılerı okudukça yine gunaha gırdım :)
İyi ki zamanında XSİ da olsa binmişim :D 106 başka dünya be :) Olsa şuanda gene binerim :)
Haklısın kardeşim. Birebir yaşadım bu diyaloğu baktırdığım bir 106 da. Verdiğim 225 lira expertiz parası yanıma kâr kaldı. Tek tesellim şu ki, olur da birgün aracı burdan sorgulayan bir arkadaşımız çıkarsa, elimde o araca dair 5 6 sayfa ekspertiz dosyası var, direk özelden yazar yollarım.
Ucuza temiz 106 bulamazsiniz, alirsiniz 3-5 parca degisenliyi bi pasta cila yaptirip yag degisip sonra kendi kendinizi kandirip boncuga biniyorum dersiniz :)
Gerek yok. Zaten temiz arabanin hergün alicisi niyetlisi oluyor :) ufak rakamlardan araba vermedim, niye vereyim.
33e sattigimiz araba 2. Buyuk Kazasini yapti 5 lira uzerine koydu ilanda suanda :)
Temiz 106 sahipleri vermesin araclarini 20li rakamlara, sonra sizden alanlar 30+ yapcak merak etmeyin hicbirsey yapmadan :)
Selam arkadaşlar .
06 BE 106
Var mı bilgisi olan?
Boncuklar bitti, Hint kumaşı devri başladı :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bu araba hakkında yazılan acıklama doğru mudur ? sağ camurluk bi bana mı garip geldi.
vhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ec-king-acil-msj-ile-telefon-no-veririm-431464626/detay
bilgisi olan varmı ?
satılık acil
İlan No: 432851436
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Araç hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba
Selamın Aleyküm Hayırlı Günler 306 Gti Almayı Düşünüyoruz 34 ZAL 70 Plakalı Aracın Hakkında Bilgi Sahibi Olan Varmıdır
Birde Bu araçları Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz Kronik Sorunu Varmıdır
Şimdiden Teşekkürler