VD 206 gti hakkında bilgisi olan var mı ? (itb setup lı )
34MMC77 Leon Cupra Stg5
41AR447 Polo GTI Stg3+
34LM818 E34 M52B28
469204245 İlan no
Geçmişi seceresi nedir bilgisi olan vad mı arkadaşlar ?
LJS Plaka siyah 106
ıyı aksamlar arkadaslar 27 lıra cıvarına 106 gti arıyorum bıldıgınız guvenılır bır arac varmıdır sımdıden tesekur ederım yardımlarınız ıcın en son cıkıcagım rakam bu malesef
arac ıstanbuldamıdır telefon numarasını alırsam arac sahıbının sevınırım aracla ılgılı bılgı verırmısınız
19DR daha çorumdayken Çorum'a gidip baktık. Trameri sms ile temiz ama sigortacıdan dosyası değişenlerine ulaşılabiliyordu. Yalan olmasın Anadolu sigortaydı hatta.
Arabanın beşik, direksiyon kutusu, komple ön takım vs. değişmiş diye hayırlıyorum. Şaseler, panel, kuleler tertemizdi. Fiyatı da o zamanlar ucuzdu ama aklımıza yatmadı, almadık.
Günümüz şartlarında alınacak mantıklı 106lardan biri. Donanım takıntısı yoksa tabi. Ben klimasız arabaya binmem mesela![]()
ilandaki araç benim, söylenildiği gibi Mertcan abinin eski aracı ondan aldık aracı. Uzun süredir de keyifle biniyoruz. Aracın durumu açıkça ortada tramerinde sadece 225 TL gibi bir rakam gözüküyor.
Dileyen olursa telefondan ulaşır daha detaylı bilgiye ulaşabilir, şase kule panel vs tüm önemli aksamlarında detaylı videosu var gerçek alıcılara ulaştırabilirim.
Az önce birisi telefondan arayıp aracın direk tramerini sorup eski plakasını sorunca bir bit yeniği olduğunu anladım konuya girdim tahmin ettiğim gibi çıktı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)