Hadi Hayırlısı sattıktan sonra uzulceksin solim..
Müslüm Gürses Son Pişmanlık Neye Yarar - YouTube
Printable View
Hadi Hayırlısı sattıktan sonra uzulceksin solim..
Müslüm Gürses Son Pişmanlık Neye Yarar - YouTube
Peugeot 306 2.0 GTI 1999 Model 14.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 133911135
Bilgisi Olan Varmı Arkadaslar ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.950 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 134834708
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.950 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 134834132
mavi olan iyi duruyor sanki ama? Bilgisi olan var mı?
15 lira bu araçlara vereceğine verme daha iyi
Gökhan VD yı satmazdı saadettın abi..Herşeyın hayırlısı olsun..
VD nin hakkını veren alır arkadaşlar...
Connecting site...
çok uzak olduğu için gidip bakma şansın hiç yok ama bilen tanıyan İnş.çıkar yardımcı olursanız sevinirim...
acil
Connecting site...
araç hakkında acil bilgi trazondan aracı tanıyan blen gecmişi bilen motor yapıldımı araca yoksa orj motormu bilgileri bekliyom
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21991365/detay
Bu araba benimde ilgimi çekti ,sürpriz yumurta olma şansı varmı acaba :D ?
arkadaşlar ***** sitede 306 gti vrdı gri renkte JU plakaydı sanırım ilan kalkmış araç ile ilgili bilgisi olan varmı tekrar koyalarsa peşin peşin sorayım dedim :) motoru kaportası nedir ne değildir ...
[QUOTE=ibrahimsnr46;6996581]Yumurta Degil O artık omlet oldu :D eski zp 5-6 kere panel degisti bi solentiye gore ortadan dikişli ..[/QUOTE
:D vaybe piyasada sağlam gti kalmamış ...
onur verelim hemde uygun fıyata :D
:( hayırlısı olsun düzgün bir araca benziyodu varmıydı bir sıkıntısı motorunda yürüründe kapaç açılmışmıydı , satmayı düşünürmü birde yürürü nasıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34650119/detay
bu araba yıkanıp boyanıp karşımıza çıkıyor ben bu işten bişey anlamadım.
istanbulda kartal pendik tarafında gördük ilk, sonra ankara plaka oldu, şimdi ankarada yine yeni sahibinde plaka değişti.
Araba 99 airbag 98
araba 99 bagaj kapağı 98
ufaktan veya büyükten bir çıtırdamadan dolayı kafada be arkada işlemler var..
dikkat edelim..
DRİVE34 hakan görünce yazar..
teşekkürler
doğrudur benım pek bılgım yok malesef bu konularda sadece görünüş olarak fikrimi sundum
ben sahibiyle daha önce görüştüm. arkadaş emlakçı ve zaten kısa bir süre önce (5-6 ay) almış aracı. 3 milyar masraf ettiğini ve 3-4 parçada boya olduğunu söyledi. değişen olmadığını ekledi ama bagaj kapağı ve hava yastığı şimdi dikkatimi çekti :(
hımmm ZP ye arka logo da takımışlar..Sonradan açma sunroof ele verıyor
arkadaşlar bu araç hakkında yorumlarınız nedir aramızdan birimi yada bilinen bi araçmıdır?
LİNK--->>>...
Ben arkadaşla görüştüm Yasin Palio ile takasta üste 3 bin istedi benden. Düğün için falan satıyorum dedi ama ben pek inanmadım.
Kaporta olarak biraz çökük. + koltuklarda neden o saçma kılıflar var benim biraz kafamı kurcaladı. Birde sahibi gram araba alınacak bir insan değil ağzından çıkan cümleler bedavaya verse aldırmaz arabayı insana.