Benimde quicke takas göndermiş..araç güzel gözüküyo ama sicil biraz kafa karıştırdı :icon_wack
Printable View
bu 306 ilk önden kazalı sekılde kartal sanayıye geld ı(kaput panel çamurluklar seklınde) arkadaslar topladı anladıklarıyla kadarıyla topladılar airbaglerde o zaman takıldı,bagaj kapagı ılk sahıbinden muhtemelen degışıktı,benım arkadasım aldı fazla bınmedı 17 gibi bı rakama bu sekılde sattı evvelıyatı düzgün bi arac,km side orjınal yazılan rakama yorum yapmıyorum satıcı arkadasın taktırıdırAlıntı:
Connecting site...
Bilgisi Olan ?
Aracın sahibi, gürkan..
http://www.techturkey.com/forum/memb...13-g_tt_i.html
Hayır anılın araba değil anılın araba tek airbag di,aşağıdaki resim anılın arabanın iç resmi ve bursadaki arabada airbag passenger var..
http://img263.imageshack.us/img263/3...2065724842.jpg
Connecting site...
Araç hakkında bilgiye ihtiyacım var bilgisi olan var mıdır?
Connecting site...
Araç bizim aracımız ve eski ZP değil.Bilginize..
Araç benim kuzenime ait gerekli bilgileri o telefonda verecektir zaten.
Bilmediğiniz tam olarak araştırmadığınız araçlar hakkında tavsiyede bulunmayın olay döner dolaşır sen böle demiştin böle çıktı olayına döner :) kolay gelsin.
Aman Allah'ım bu araba mı sarıya döndü bu hali aldı. Eyvah eyvah...
Abi geçmişi nasıl bu aracın bir bilgin var mı ?
EK 4417 ikiye bolundu otobanda sonra 59 oldu bende resimleri vardi taninmaz haldeyken
arkadaslar allah aşkına su araç hakkında bilgisi olan yokm u bişeyler söleyin :):)
Connecting site...
Bu araç Zeytinburnu'na Silivri'den mi gitti ? ( Satış tarihide 2013 bahar ayları sanırsam )
Ya da ben benzetiyor muyum ?
Connecting site...
Tek parça sağ kapı değişeni var,bel altı ve tavanda snrff un sag tarafında bir karış boyası var.Satarmı sormak lazım!Dur bir sorayım
Selman,satarmısın arabayı?
araç eski ek eser tekirdağdan alan arkadaş 1.6 ies denerken bariyerlere falan çarpmış dedğine göre sametin dediği gibi ikiye bölüncek bi durum yoktu sol çamurluktan ağır darbesi vardı gerçi çamurluk yoktu arka sağ sol çamurluktayerinde ama , arka çamurluklar bagaj falan hasarlıydı yani araba 5.500 gibi bi rakama gitti sanırım yapılırken motor içide boyanmış çünkü ben bagaj içi kapı içi boyatmıştım bi motor içi kalmıştı oyüzden farketmemiş olabilirsin tek kötü yanı işte sunrufn sonradan açılması yoksa bende niyetlenmiştim kazalıyken
hatta kaput lastiğide bende resimde gördüm yok hala :)
Aracı Tekirdağdan biz aldık ortadan ikiye bölünmüş gibi bir durumu gerçekten yoktu.Araç Çorlu'da şuan kimin aklına ne takılıyosa gelip görebilir misafirimiz olur hem akıllardaki soru işaretleride kalkmış olur.