Araç bendeydi satıldı ilgilenen arkadaşlara teşekkürler sağ camurluk değişikti , parç boyalıydı kondisyonu ve yürürü temiz yıpranmamış bi araçtı araç ankarada başka bi arkadaşa sattım.
Printable View
max 15'e kadar tercıhen dolu olmalı (sunr.aırbag,klıma) cok agır kazası olmasın elı ayagı motor,yürür durumu duzgun extralıda olabılır arac bakıyorum satmayı planlayanlar varsa bana ulasabılır
Hakan abi bi yerde daha el değmemiş bi 106 var bordo renk 98 klima sunroof var değişen yok tavanda boya yok. bayramdan sonra konusalim olmazsa sana paslayayim ben 106 almicam. Tanıdığım bri ekmek yesin ;)
106 piyasası bitti be..hiç kıpırdama yok satılık düzgün araba kalmadı.nerde eski günler her gün boncuk araba düşerdi sahibindene.herkes elindeki düzgün arabanın kıymetini bilsin.benim için bu son 106 bundan sonra 106 sayfasını kapatıyorum.
düzgün değişensiz 3-4 parça boyalı 106 arayanlar Eski AC 6310 ( ROL 74 ) satılıktır...güncel olsun
istanbulda 34 UY 7576 siyah 2000 model 306 GTi hakkında bilgisi olan var mı. gecmisiyle ilgili eski spec leriyle ilgili.
Connecting site...
S.a oncelikle yarin arkadasima bi Quicksilver bakicaz 106 arac basaksehirde plakasi 34 ZR9478 sol camurluk disinda baska bi islemini kazasini kaydini kuydunu bilen varmi simdiden tesekkurler.
106 aşkim kabardi corsayla takas yapabilirim
benimde 306 aşkım kabardı... varmı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir 306...
Connecting site...
arac komple boyaliymis galerinin kaza durumu hakkinda pek bilgisi yok bilen eden varmi araci
AIRBAG ofsayt zaten parlak metal aslanlı bu modelde..(99 2000 2001 )97 ve 98 aırbagı aracın üzerindeki gibi..
Evet onu bende farkettim sordum galericiye bilmiyorum o kadarini dedi bilgi alamadim
Connecting site...
taniyan bilen ?
zannedersem benim sattıgım araçlardan biri olması lazım onu anımsatıyor.. o gibi izmirde siyah 2001 pek yok çünkü eger ciddiyseniz araçtırıvereyim eger benim sattıgım araçsa ben zaten 13750 wermiştim kafa deyişik tramel kayıtlıydı.. 7 ay önce falan altın gibi buda prim yapmış baksana...
Beni şeytan dürtüyo ama neden dürtüyo bilmiyorum :) değişiklik diyo:) uslan artık diyo:) geç otomatik dizele diyo:) sat paran cebinde dursun araba düşer yapışırsın diyo:) daha neler neler:)
uzak durun kırmızı saxodan, izmirden bursaya bursadan sakaryaya geçti. yaklaşık 2 sene bursada kaldı, son sahibi şahin bile süremeyen biriydi arabanın anasını ağlatmış, en son motor kırdı salak saçma biyerde toplandı dediler motor. Yürümeyince sattı mecburen.
acil bilen tanıyan :)
Connecting site...
Connecting site...
aracın durumu nedir acaba bilgisi olan varmı ?
Connecting site...
Connecting site...
durumları nedir acaba ?
Connecting site...
hiçmi adam olmaz :)
12 civarı güzel quik veya orta halli gtı yokmu yaw