daha detaylı bilgi verme sansınız okmu kasa durumu nedir
Printable View
bursada pek durmadığım için detaylı olarak görmedim aracı. aynı zamanlarda bi tane daha gelmişti antalyadan aynı renk bu o mu bilmiyorum gördüğümde plaka yoktu üzerinde pek saglıklı durmuyodu. ama bu fotograflarda daha güzel duruyo. aracın eski sahibinin kardeşi siteye üye. Mustafa Toprak. Detaylı bilgiyi o verir.
Connecting site...
Nedir ne değildir bilgisi olan varmıdır ??
Connecting site...
aracı bilen varmıdır ?
Bu arada kaynamış Bursa'lı arkadaşlardan bilgisi olan var mıdır ? :soru:
Birde bir arkadaşım ısrarla sormamı istedi.
125.000 KM de
Değişensiz. Tramersiz. Sadece sol çamurluğunda boya olan.
2001 Klimalı bir quicksilver bulmuş. ( Aracın eski sahipleride biliniyor. )
Ederi nedir ?
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba ne zor işmiş 106 bulmak böyle ya :D
Alper araba 98 aırbag 00 model :soru::soru::soru:
telefonda konuştuğumuz nooldu casiin :D ?
udg 14 lü rakamlara satılmadı mı ?
http://www.techturkey.com/forum/otom...o-106-gti.html
ciddi alıcıya ciddi güzellik yaparım, nerde aylarca 106 arayanlar
16-17 milyara araç sorguluyorsunuz ama aynı fiyata sitedeki evveliyatı belli araçlara dönüp bakmıyorsunuz ondan sonra araba bulmaktan yakınıyorsunuz ben anlamıyorum bu işi. Yani aradığınız nedir çözemedim ?
2 parça boyalı BAN 106'ı erenrc nickli arkadaşa satılmıştır. Hayırlı olsun erenim.
Arkadaslar benim satmis oldugum Jet 106 tekrar satilik burada gercekten sorgulama yapan varsa temiz arac arayan varsa jeti kacirmasin derim , kesinlikle sahibini uzmez . Seytan beni bile durtuyor geri al diye , piyasadaki lesleri gorunce
Teşekkürler beyler. :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...-j-9650-a.html
Connecting site...
bilgisi olan var mı?
34 UG 125 106GTi bendedir. alsın ustasını macun olup olmadığına inanmayan gelsin, hodri meydan. şu anda maddi imkansızlıklardan dolayı satıyorum arabayı. 2 adet gti dan sonra bunu uğurdan aldım. sırf orijinal olduğu için. sizin orijinal diye baktığınız paneli bile boyalı olan araçlarla karıştırmayın. km si de orijinal, kaportası da orijinal. söküleni takılanı, kazası olmayan araçtır!
Buradan genç arkadaşlara da yazayım, bilmediğiniz otomobiller hakkında yalan yanlış yorum yapmayın.
Aracın ilanı yok sanırsam. Bir arkadaş konu üzerine buradan UG satılıktır dedi.
Postu da paylaşayım ;
Sonra renk değişimleri hakkında konuşuldu. Sahibi gereken açıklamayı yapmış.
EDİT : İlan linki varmış. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37298855/detay
evet ilanı var. nadir bulunan temizlikte kaporta olarak. fakat maddi olarak şuanda sıkışık olduğum için arabaya harcama yapamıyorum. direksiyon pompasının içi dağıldı, tamir ettiremedim. 250/300 lira civarlarında. klima kompresörü üzerinde fakat kısa kayış taktığım için klima iptal. halen aynı yerinde takılı duruyor. ön camı çatlak, değiştiremedim. buna benzer ufak tefek şeyleri bile yaptıramadığım için sıkıldım ve satmak istedim. 34 zm 8979 plakalı 106m dan da böyle incik boncuk şeylerden dolayı sıkılıp satmıştım.
kasımdan sonrasında elim biraz daha rahatlayacak. o zamana kadar satılmazsa zaten daha sonrasında 20 de verseler vermem.
Renk değişimine gelince; Uğur kardeşim arabayı Antalya dan aldığında her tarafı güneş yanığıydı. orijinal rengine değil de taksi sarısına boyattı arabayı. hatta boyaya kendileri hazırladı. sadece dıştan sarı oldu araba. ben aldığımda sarı renkteydi. orijinal görüntüsünü sevdiğim için öncelikle Compomotive leri söktüm, daha sonra orijinal rengine boyatıp orijinal farlarını taktım. Bu arada bende sadece dıştan boyattım arabayı. Pasta cilası yapılmadı henüz. o yüzden biraz mat gözükür. numaram da 0531 921 10 81 ( Koray ) araç hakkında kafasına birşey takılan olursa çekinmeden arayabilir.
araç hakkında bilgisi olan varmı,çok samimi bi arkadaşıma bakıyoruz,eski plakası 34 syd 75 miş
Connecting site...
10 rh 106 hakkında bilgisi olan ???
Evveliyatı çok temizdi ama ne yazıkki oda solan çiçeklerden.çakırlar tarafında kaza yapmiştı fotografını görmüştüm gerçekten kötüydü kaput panel yanliş hatırlamıosamda çamurlugun biri değişti.eski sorgu sayfasndada fotosu paylaşilmişti
Eski konuda sorgulanmiş kaput panel değişik denmişti 12li bi rakama satılmişti
Arkadaşlar araç hakkında bilgi sahibi olan varmıdır ?
Connecting site...
sxo2 baya iyi duruyo..Eğer göründüğü gibi temizse bu paralara bedava.. 2 arabam var yoksa ben araca bakmaya giderdim..koltukları pırıl pırılmış maşallah ..
Araç sanırsam bu
Connecting site...