haksızsın.
Printable View
Ben neyin ne fiyat olduğunu biliyorum merak etme o arabanın 0ına bindik zamanında , önden kazalı büyük ihtimal deyip kenara çekil he tamam . Öyle varsayımlarla elalemin arabasına *** atma pc başından gidip baktınmı ? birisinemi baktırdın ? Kazalı resimlerimi var elin de ?
saygı çercevesi içerisinde cevap verirseniz sevinirim yaşınıza hürmeten abi diyorum *** atmak falan yakışmayan kelimeler , araba kazasız %100 orjin boncuk biblo haydin iyi geceler
Arkadasin tabiriyle piyasadaki e39larin %90i onden kazali..
Ya da hepsi m paket olarak uretilmis :)
temiz 106 arıyoruz varmı satmak isteyen ?
arkadaşlar bu araba burda fakat eski sahibimi şimdiki sahibimi bilmiyorum illaki bileniniz vardır..üzermi insanı sıkıntı yaşatırmı?
Connecting site...
beyler temiz sunroof lu 106 isteyen bana ulaşsın ..
0535 682 86 46
http://www.techturkey.com/forum/otom...n-106-gti.html
isteyen olursa 0530 933 33 61 ulaşabilirsiniz.
Önceki sayfalara baktım ama bilgi bulamadım....
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varsa çok makbüle geçer...
Arkadaş aracına güveniyor ,güzelde fiyat verdi.
Fazla bir beklentim yok,ağır kazası perti olmasın yeterli yaz boyunca binip sonra kışın askere giderken satıcağım başımı fazla ağrıtmayacak gti arıyorum....
Şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim.
facede yapılan yorumlar:
Enes Dikmen Bu arabaya uzak durun arabda 25 milyarin ustunde hasar kaydi 2 tane pert 2 tane calinma var sil bastan 3 kere toplamislar sol saseyi kaportaci bastan yapmis ( Diyorlar)
26 Şubat, 02:58 · Beğen · 1
Esat Arnavutoğlu gerekli bilgi icin tesekkurler yarın gıdıcektım hıc ugrasmaya gerek yok sagolasın
26 Şubat, 02:59 · Beğen · 1
Erdi Aracı griden beyaza donme bu araç
26 Şubat, 06:57 · Beğen
Gökhan Gülümser Harbi çok saolun beyler ankaradan kalkıp gidecektim almaya ..
26 Şubat, 07:30 · Beğen · 1
Erdi Aracı bizzat baktım bn arabaya canlı
26 Şubat, 07:34 · Beğen
Gökhan Gülümser fotolarda okadar temizki aşık olmuştum resmen arabaya ama nefretle doldum şimdi
26 Şubat, 07:35 · Beğen · 1
Gökhan Gülümser Abim sizin attığınız yorumları görmüş msj atmş bana uykudan uyandım yanı şimdi
26 Şubat, 07:39 · Beğen
Erdi Aracı kardesım hiç kusura bakmasın sahıbı bizde neyse o yapacak bısey yok
26 Şubat, 07:53 · Beğen · 2
Gökhan Gülümser aynen öle walaha .
26 Şubat, 07:54 · Beğen
Okan Karagöz Arabanın fıyatından çok hasar kaydı var
26 Şubat, 08:21 · Beğen
Tunay Kamalı kör alıcının kör satıcısı misali gider fiyatıda uygun yazmış arkadaş
26 Şubat, 08:34 · Beğen
Berkay Hocaoğlu Calisirken istop ediyor. Uzaktan kumanda ile calistirma ozelligi koymuslar. Bagaj iceriden aciliyor. Araba da dolu dolu macun yigini var, sag kapi zor kapaniyor. Bagaj ayarsiz sag taraf iceride duruyor arabanin. Dodikleri camurluga yapistirip boyamislar.. Falan fistan iste..
26 Şubat, 09:05 · Beğen
Bilal Kaygısız bu aracı görmekten bıktım bu sayfadaaaaaaa
26 Şubat, 09:27 · Beğen · 4
Burak Büyük Bu dediklerinize bakilirsa arabayi topliyan guzel toplamis resimlerde araba zimba kafa ayari falan ok gibi:)
26 Şubat, 09:47 · Düzenlendi · Beğen · 3
Mustafa Şahin Patates. Bende alcaktim burda bilenlere bi sorgulattim yemn ederm gti den soğudum
26 Şubat, 09:49 · Beğen
Berkay Hocaoğlu Fotolarda durdugu gibi dursaydi keske.
Bayrampasa dan kalktik gittik 10dk benzinlikte inceledik arkadaslar sinemaya gittiler. O 10 dakika yetti bize zTen
26 Şubat, 09:52 · Beğen
Bilal Kaygısız araç çok yakın arkadaşımdaydı araca *** koyuldu diye biliyorum:D
26 Şubat, 09:57 · Beğenmekten Vazgeç · 2
Koray Çevik Araba biblo koy sek viskiyi ben bu arabaya nerden bulastim diye sabaha kadar ic
26 Şubat, 10:53 · Beğenmekten Vazgeç · 5
Kasva Kuvvetmira bu araba yaşayan bi ölümü şimdi
26 Şubat, 16:59 · Beğen
çok sağol ya ,dünyam aydınlandı sayende :D bu yorumlardan sonra bir hafta 106 kovalamaya ara:)
Connecting site...
Connecting site...
varmı bilgi sahibi olan ?
merhaba arkardaşlar, Adanada oturuyorum ankarada çeşitli 106lar beğendim kısmetse almayı düşünüyorum, öncelikle ; Connecting site...
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır? Haa birde 06 YJ plakalı vardı atmosferik yüklüydü 22 bin idi ilanda biranda 13e çekildi aciliyetten diye bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim..
Connecting site...
bilgisi olan var mı ?
06 YJ plakalı araç için şunları söylerim.
Arac bordodan sarıya sonra beyaza dönmüştür.
Motoru işli değildir. Muanesi yoktur 2 , 3 defa cok sağlam kazası vardır.
GTT içinde
Aracın 3 parçadan fazla boyası var o umutla gitme.Daha öncedende motoru cok doldur boşalt yapıldı ama suan alan arkadaş arabanın motoruyla ilgili bi düzenleme yapmış diye duydum bilgim yok bloguna baktırmanı tavsiye ederim. Ayrıca bu paralara kesinlikle alınır düzgün araba.Eğer eksik olarak yazdıklarım düzeltildiyse.
arkadaşlar allah razı olsun DG ile yapılan acıklamalar içi bir arkadaşı kurtardı şimdi bu gün satışa gideceklerdi şimdi aradım ve burda yazılanları söyledim yoldan cevirdim onu teşekkürler...
ZJ 3867 gti arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan...
Connecting site...
benım eskı arabamAlıntı:
Connecting site...
bilgisi olan var mı ?
bilgisi olanlar yardım lütfn ...
Connecting site...
Connecting site...
Aracı bilen tanıyan çıkar mı ?
35 UCS 98 Plaka İzmirde'ki kiraz hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Connecting site...
tanıyan eden varmı ?
Connecting site...
Var mıdır bilen eden ?
Connecting site... bi bilgi alabilirmiyiz.
Connecting site...
Arac hakkinda bilgisi olan var mi?