Yarın araca bakmaya gidiyoruz. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur. Araç Istanbul Pendik te Kaptan Otomotiv in diye bize söylendi.
İlan no : 155841518
Connecting site...
Printable View
Yarın araca bakmaya gidiyoruz. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur. Araç Istanbul Pendik te Kaptan Otomotiv in diye bize söylendi.
İlan no : 155841518
Connecting site...
bu arac kusadasında durdu mobılyacıda 17 bın ıstyodu sonra kayboldu ortalıktan bakmısıtım begenmemıstım boyaya ıhtıyacı var aracın motor tekliyodu çalıştırdı egsoz bğlantıları sallanıyodu flan fıyatı duyunca dırek zaten üstün körü bakıp gittim alıp toplamak lazım iyice bakılıp alınabılır fiyat inerse
Arkadaşlar bilen varmı aracı
Connecting site...
bilgisi olan var mı ?
Connecting site...
lacivert 2001 i kaçırdık yaza gti sız kaldık :)
Connecting site...
tanıyan bilen varmı acaba eğer temizse kaçırmak istemiyorum
SELAM ARKADASLAR...
BILGI RICA EDIYORUM GENEL DURUMU HAKKINDA TESEKKURLER.
Peugeot 306 2.0 GTI 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 155291339
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 155500393
Bu arabayı bilen var mı acaba? Mersin'de 2000 model bordo saxo..
daha önceki bilgiyi atıyorum burada sorgulanmıstı dogrulugu konusunda bilgim yok eskinin iyi araclarından ciddi alıcının gidip bakmasını tavsiye ederim ben ;
http://i61.tinypic.com/2vwwzfd.jpg
önden kazası var. okmeydanında görmüştüm o şekilde. şase durumu nedir bilmiyorum. gördüğümde kaputa filan darbeliydi. o şekilde kullanıdı sahibi galiba biraz.
şuandada hergün görüyorum, iyi duruyor araç. gamzeleri var. şasede bişey yoksa pazarlıkla alınır bence. tabi anormal sıkıntılar yoksa
benim eski araç bende niyetlendim ama neler olmuş neler yaklaşmayın ön taraf değişmiş komple
[QUOTE=fthdrn;7333976]http://www.techturkey.com/forum/otom...p-106-gti.html
Arabamı istemeyerek de olsa satıyorum yabancıya gitmesini istemiyorum
Satılik konusunu daha acmadım[
uygun bir fiyat alabilr miyiz
06 GT mı bu sekılde? Sasede boya var derken boyamı var duzeltmemı var, boya arac boyanırken gelmıs olabılır belkı
Et bakalım en iyisi kendi gözünle görmek benimkisi ön bilgi
Temiz düzgün 106 arıyorum ölücü değiliz hakkını vericez, sahibinden dışındaki ilanlardan satmayı düşünen varsa pm atabilir.
Araba arıyorum satmayı düşünen arabasına güvenen varsa görüşebilirim.
Bende temiz mavi bordo beyaz yada sari renk gti arriyirum. Boya takintm yok degisenide olmus olabilir ama kulelerde oynama olmasin araba yolda ggidrrken saga sola sapma yapmasn yeter. Motoru biraz yuklu olabilirse cok daha iyi olur en ust limitim 17bin
temiz 106 isteyenler bana ulaşsın .. Hakkını verene satılacaktır.. 05356828646
Connecting site... bu araç sorgulanmışmıydı