bakım sımdı gıdıp bakıcam :D
Printable View
Hayırlısı bakalım :) İçine siner ama rengi müthiş :D
yakınsa gidip bakmak en mantıklısı nasip de bakalım
20 bin pazarlık yok diyor . Sahibi çok acımasız :D
Connecting site...
bu araç nedir ne değildir bilen var mı ?
2013 yaz aylarında yine ilana düşmüştü YJ mi neydi plakası. hatta sahibide siteye üyeydi diye hatırlıyorum.
yaşlandık artık hafızam eeskisi gibi değil sanki birazda 106 dan uzaklaşıyor muyum ne :) birde bu lacivertlerin plakaları hepsi benziyor yj um iki tane UM vardı mesela evet bu araba kırıkkaleden gelen. bu arada çocugu şimdi aradım EM plaka.
ya bayılıyorum soyle muhabbetlere sahıbı demıs 1 hafta satılık sonra ıstesenızde satmam sankı bulunmaz hint kumaşı o paralara zaten dolu oyle araba pıyasada
EM plaka olan laciverti epydir ara ara görüyorum duruşu çok güzel maşallah... lacivert renk temizken muhteşem ama en ufak hata pislik rezil gösteriyor arabayı...hasta işi bakım lazım...:)
aynen aynen direk tebessüm ettım ılanı acınca , o zaman alper o 20 istemıs sende o zaman senın arabaya helalınden bi 30 iste bence
yj bende yaklaşık 2 yıl olucak kapalı garajımda yatıyo .. ara sıra biniyorum ..
corsa aldım onla ş.içinde kamikaze gibi her yere girip çıkıo valla ...
bu izmirde ki sarı kc 106 yı 1 hafta önce gördüm 97 model olmasına rağmen rengi duruşu falan çok güzeldi aracın acaba manisadan gelen DC 279 olma ihtimali var mı ?
Connecting site...
Bilgisi olan duyan bilen varmidir?
14 15lik 106 tavsıyesı olan varmı ardkslar ?
Ben kaçtım ozaman bye :D:D
106 in pro far arıyorum :D
.................................................. .......
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58959158/detay
araç hakkında bilgisi olan var mı acil
eski sahibi bir ara yazmıştı arkadan kazası var diye.ama ne kadardır bilemem.ankara daki kiraz kırmızının
valla epey zaman önce yazmıştı nikini hatırlamıyorum.
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı.
Kardeşim merhaba yanlış anlama adamın konusmasından diye bahsettiğin şahıs bizzat özbeöz kuzenim olur. dediğin gibi biraz sıkıntılı bi arkadaş aracın kazasıda var dogrudur, ama insanları bu şekilde anlatman yanlış. burda araç sorguluyoruz. şahısların konusmaları kişilikleri ile alakalı yorum yapma gel buyur çayımızı iç telefonla konusarak insanlara not verilmez. Araç konusunda da arkadaş harfiyen dogru anlattıgı icin sana tuhaf gelmiş sanırım. Ben yorumunuda kendisine aynen ilettim. Gençlikte hatalar olur dedi bilgin olsun. Cep numaram 0553 594 54 33 ne zaman ulasmak ıstersen arayabılırsın.
Connecting site...
Bu araca dikkat edin arkadaşlar eski 54AF448 plakalı araç kazalıdır...
Açıklama çok komik ya bu insanlar ya kendilerini çok akıllı sanıyorlar yada kafayı yemişler 8.500 e almış arabayı şimdi orjinal deyip 16 ya yasla :)