2013 yaz aylarında yine ilana düşmüştü YJ mi neydi plakası. hatta sahibide siteye üyeydi diye hatırlıyorum.
2013 yaz aylarında yine ilana düşmüştü YJ mi neydi plakası. hatta sahibide siteye üyeydi diye hatırlıyorum.
yaşlandık artık hafızam eeskisi gibi değil sanki birazda 106 dan uzaklaşıyor muyum nebirde bu lacivertlerin plakaları hepsi benziyor yj um iki tane UM vardı mesela evet bu araba kırıkkaleden gelen. bu arada çocugu şimdi aradım EM plaka.
ya bayılıyorum soyle muhabbetlere sahıbı demıs 1 hafta satılık sonra ıstesenızde satmam sankı bulunmaz hint kumaşı o paralara zaten dolu oyle araba pıyasada
EM plaka olan laciverti epydir ara ara görüyorum duruşu çok güzel maşallah... lacivert renk temizken muhteşem ama en ufak hata pislik rezil gösteriyor arabayı...hasta işi bakım lazım...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
aynen aynen direk tebessüm ettım ılanı acınca , o zaman alper o 20 istemıs sende o zaman senın arabaya helalınden bi 30 iste bence
yj bende yaklaşık 2 yıl olucak kapalı garajımda yatıyo .. ara sıra biniyorum ..
corsa aldım onla ş.içinde kamikaze gibi her yere girip çıkıo valla ...
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
bu izmirde ki sarı kc 106 yı 1 hafta önce gördüm 97 model olmasına rağmen rengi duruşu falan çok güzeldi aracın acaba manisadan gelen DC 279 olma ihtimali var mı ?
Connecting site...
Bilgisi olan duyan bilen varmidir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)