20 BBK 97 - 1999 BEYAZ - KLIMA - DERİ-SUET DÖŞEME
Bayram'a kadar 17.750 TL ye kadar verilecek. Hesabına uyan var ise Rakam güzel , araba güzel...
Referans isteyen Arasın Okan D. yi , aracı kaça almışız , neyi varmış neyi yokmuş...
20 BBK 97 - 1999 BEYAZ - KLIMA - DERİ-SUET DÖŞEME
Bayram'a kadar 17.750 TL ye kadar verilecek. Hesabına uyan var ise Rakam güzel , araba güzel...
Referans isteyen Arasın Okan D. yi , aracı kaça almışız , neyi varmış neyi yokmuş...
güzel rakamm bence su piyasada......ümt bu rakamların arabası degil ama siz bilirsiniz...
gariban 106 gti....
Üstteki beyaz Denizliden gitti eski 20 V plakalı , siteden bir iki arkadaş aldı sattı. Bizde iken bir çamurluk değişikti. Ankarada kaput değişti ön panel işlem gördü boyandı. Ankaradan da Çağrı nın eski arabası...
Böyle arabaları görün işte... BBK 97 yi Kaçırın sonra çok 106 ararsınız...![]()
Bende su lacivert 106 ya tutuldum.ilk aracimin rengi.ama 21 kusur cok para
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Ya Yeterli Olan Ne Kusura Bakmada Logo İptali Gorunce Araba Copmu Oluyo Bir Donemler Bunlar Modaydı Spor Direksiyon Takılmıs Takılsın 106tının direksiyonu cok buyuk ve ayarlanmıyo ben orjinal airbag'li direksiyonumu momo ile takas ettim ya lutfen yapmayın bole araba alınmaz 106 hiç alınmaz gidilip bakılır araba boncuk gibidir forumda kotulenir araba cop yerine koyulur lutfen yapmayın bole seyler gidin ustanızla bakın yada servise sokun sasede kulede podyede işlem yoksa butun parcalarda degisse orjinaldir 106 bu parcası hafif hepsini 3 tane vida tutuyo macun basmak yerine degismesi daha makbuldur sakın kızma bana benim fikrim bu iyi forumlar..
sevgili kardesim benim icin yeterli demem uzun suredir ilanda duruyor olmasina ve bundan kisa sure once 14 lu rakamlara satista uzun sure durmus olmasinaydi. Senin 106 kriterin sana dogrudur bu baskasinin icine sinmeyebilir ben forumda araba boklayanlara kulak asmiyorum ama her arabayada ustami alip gidemem bunada hak vermelisin. Arac daha once yorgun olup suan toplanmis olabilir bu benim icime sinmedi hepsi bu...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)