Peugeot 106 GTI 2000 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 134257755
araç komple boyalı km orjinal sanırım bu paraya alınır mı evveliyatı nasıl acaba ?
önceki sayfalarda sorgulandı daha önce griymiş
baktık fena durmuyor araç ama farklı bir renkten indigo olarak boyandı diye bir cümle geçmedi
Peugeot 106 GTI 2000 Model 6.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 131654200 Bu arac nedir ne degildir yapılsa tekrar trafige cıkarılırmı yardım lutfen ?
Daha önce de yine ben bu araç hakkında bilgi aramıştım ama detaylı bilgi bulamamıştım. ?
Adana,mersin ,nigde taraflarında kullanılmış ? Var mı hakkında bilgisi olan geçmişi ?
Aracın geri vites dişlisinde hafif bir cırtlama var, arka traverslerden hafif bir ses var, liralık masrafı var şuan sadece. Ayrıca angel ve stoplardan vs de kurtarıp orjinal bir görüntü vermeli ?
170binde motoru saglıklı koşusu iyi. Kaput ve bel altında bir iki lokal boyası var.
Sizce ederi ne olmalı ,alınır mı ??
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
üstündeki jantlar replica ederini ben bilemem ama 15den fazla vermeyin bence , bide son fotoğrafda kapıyla arka camurluk arasında bariz renk farkı var görünüş olarakda yorgun geldi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)