Bende aradım konuştum.alırken motoruna fazla baktırmadım diyor!.kapak taşlanmış herhalde ince conta varmış öyle demişler alırken.ilanda tesisat dahil değil yazmış bana tesisatlı 16 ya bırakırım dedi.
Connecting site...
tanıyan varmı arkadaşlar ?
60 - 65 yaşların da bir teyzedeymiş araç 30.000 km de ve Erdekte aracı ısrarla satmıyormuş çok çok güzel değil mi
![]()
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
uzun zaman önce izmirden çok yakın bi arkadaşım almıştı epey bindik içi dışı pırıl pırıl kasa 10 numara ama arabanın pert kayıdı vardı bildiğim kadarıyla oda ilk alırken araç sahibinin söyleğini çalınmış bulunmuş o yüsden dedi haa birde bizdeyken çok akis kırıyordu şimdi varmı bilmiyorum ama diğer şekilde bütün her yeri güseldi bildiğim bu kadar
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B][/COLOR][/B]
34 ZM 0835 Çok iyisin beee![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
Bu sarı 106 hakkında artık fazlaca rivayetler ortaya atılmaktadır.Komik oluyor artık
siteden GTcihad bu aracın ilk sahbinin arkadaşı olduğunu söylemişti.Eğer bu aracın ilk sahibi cihadın arkadaşı ise bu araç teyzede değil demektir..cihad görünce detaylı yazar zaten.
benimde bildiğim ilk sahibi 35-40 yaşlarında birindeymiş araç.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-gtilar-8.html
bir bilgide biz soralım arkadaşlara
Connecting site...
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B][/COLOR][/B]
bu araca bakmaya giden kişinin söylediğine göre yaşlı teyze evimi diğer arabamı iste satayım ama bunu satmamı isteme çok seviyorum bunu demişne kadar doğru araca bakmaya giden kişi 1 tur atma imkanıda bulmuş araç neredeyse sıfır diyor.
Zm heryerde karşıma çıkıyor biri alsında kurtulalım şu efsaneden teyze ağır gti hastası çıktıBirde kırmızı sedan vtec olayı var 76 yaşında amcada oda beni bununla gömün diyormuş
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)